-
Re: Re: ahooojjjj
TO SOUHLASIM. *14* -
TH
UZ JSEM HO PARKRAT POSLOUCHALA A BYLO MI Z NEJ NA BLITI.TH JSOU PROSTE NEJLEPSI. *14* -
Re: Tokio hotel
Podla mna nejsu ani trocha fajn!!!su otrasni! *13* *16* *13* *16* -
Tokio hotel-fuuuuuuuuuuuj
spievaju aj vyzeraju OTRASNE!!!! -
Re: I love you
bléééééééééééééééé -
tokio-blééééé. us5-jéé
tokio bléééééééé parta homousu -
Re: Re: Re: blbá pí....
a vůbec jdi někam, ty a ta tvoje banda posranejch tokiaček můžete jít jedině někam...řekla bych, že ty vaše prdele pro vás budou nevhodnější místo a nebo si můžete vybrat a jít do piče -
Re: Re: blbá pí....
Já??A závistivá???No to by muselo něco bejt k závidění a ty vaše sračky, který tak rády posloucháte, tak na těch nic k závidění nevidím. -
Zasranci
Tokio Hotel je skupina dementů který třeba takový kapela Queen nesahaj ani po kotníky a to doslova. -
tokio hotel
Ja ich nenavidim! *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: ...skvělí
máš pravdu *15* *3* *14* *8* *4* -
Re: blbá pí....
seš b.k, Natalio *13* -
blbá pí....
seš blbá k.... a závistivá. *10* *16* *13* *5* -
fajn
a proč jsou podle vás blbí.náhodou jsou fajn. *3* *16* *5* *15* *8* *3* *1* *7* *14* *14* -
uhaaaaaDDD:-))DDDD
TOKIO SHIITT FFFFFFFFUUUJJJ BLEEEEEEEEEEEEEEEE KOKOTSKA VYJEBANA SKUPINA!!!!! *16* -
Co to jako má bejt?
Mněli by se přejmenovat na Tokio Hostel,je to jen útok na naše uši,proboha jak to můžete poslouchat,dyť ten zpěvák neumí zpívat a ty zbylý sou rádi že něco zahrajou,Ralph Sheppers to je pan zpěvák,Victor Smolksi tomu já říkám kytarysta,Reginald Fieldy Arvizu to je basák a Joey Jordison to je bubeník a tyhle sou proti nim nuly tak i neříkejte že siu nejlëpší na světě *16* -
Re: Zimmer 483 je
ŽÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
bléééééééééééééééé
TÁHNI,TVŮJ NÁZOR STEJNĚ NIKOHO NEZAJÍMÁ -
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
TOKIO BORDEL,ne? To je lepší název,A OZNÁMKUJTE MĚ TŘEBA SAMÝMA PĚTKAMA JE MI TO JEDNO!!! *9* *13* *15* *5* *16* *8* *1* *9* *7* *10* *5* -
prodám
zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail