Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

Tím že zde vyjadřujete názory ,proti nebo pro ně ,tak dokazujete jak vás ta jejich zasraná kampaň na oblbovaní malejch puber´taček zasáhla.Oni jsou dobrý na vidělávání peněz to sou.. *4*
  • I love you

TH jsou největší jedničky na celým světě *14*
  • Re: Re: fuj

Tokio Hotel to jsou nemožný kurvy.. jestli tomu co dělají říkají zpěv no tak poser všechno fakt !! debilové namachrovaní zkurvení , pojebaní
  • Re: Uz staci!

heled nevim,jak to rict ale jejich popularita trochu zkoncila,jsem je tak mesic nikde neslysela a krome bravíčka o nich nikde nepisou:D *13*
  • jsou nej

nn oni jsou nej!priste tady nelez kdyz je nemusis ja teda jo *14* *14* *14* i love bill kaulitz *14*
  • Re: co?

TAHNI DOMů!!! *3*
  • dddddddddddd

jo já chcu aby se vrátili,ale zpátky do Německa! *13*
  • Re: Souhlas!

Týýýýýýý vole,tohle je nejvtipnější komentář na tomhle blogu! Smeká před tebou,fakt uzasný takto sem sa eště nenařehtala! *1* *1* *1* *15* *15* *15* *3*
  • Re: Re: TH=tragédie! =)))

Drž rypák,česky umím,ale takhle jsem to napsala,aby to upoutalo pozornost.Ale nemá cenu ti neco vysvětlovat,,stejně jsi tupá nebo tupý,takže co? *7*
  • Re: Borci největší

Si trapnááááááááááááááá ááááá!!!! *1* *1* *13*
  • Re: Re: Borci největší? Nikdy

štěpííík má plavdu,není jim co zavidět! *13*

Jsou strašný,nic horšího jsem neslysela a jestli jim zavidime,tak co teda??ze par tydnu je hrali v radiich??to teda neni co zavidet,jsou to smradi a Bill se chova strasne nemyslene,FUJ NA NE!! *15*

jim už dávno není co závidět
  • Borci největší

bežte někam hajzlové stejně jim zavidíte pže oni něco dokázali a vi ne *3*
  • pitomci

Jsou to jenom obyčejní sráči a Bill s Tomem nejvíc, protože vypadají jako baby.BBBBBLLLLLÉÉÉÉÉ.Kdyby vypadali jako chlapi, byli by mi milejší.Nenávidím je.A jejich hudbu taky.Hrajou tak posraně, že mi to připadá, jako kdyby neměli mezi nohama ptáka.Nejspíš, každému z nich, měří jenom 3 cm. *1* Nebo je tu i další varianta a to ta, že jsou gayové.FFFFFFFŮŮŮŮŮŮŮŮŮJJ JJJJ.Žádnému z nich bych ty 3 cm nevykořila.
  • Můj názor?

Mě osobně se moc nelíbí, ale každý má rád něco, tak co... *4*
  • tak tak!

Ty vogo pravda! To jsou *5* a *4*
  • Souhlas!

určitě je to pravda! jsou fakt divní ale to je prostě věc vkusu *7* někdo má řvaní rád, třeba s nima srovnávají naštvané rodiče *1* noooo... podoba tam je *15*
  • Mno.....

Co o nich říct... Dělají ze sebe drsňáky, některé songy jsou fakt směšný, ale někomu se to líbí tak je při tom necháme *15* nevim ale prostě jsou divný a že byli populární? Měsíc? Dva? Teď už jim prostě odzvonilo a jejich vřeštění už nikdo nechce poslouchat *3* co se dá dělat tak skončí většina takových skupin...
  • ...

miliju je jsou fakt skvělý a rozhodně nejlepší grupa na světě teda alespon pro mě!!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit