Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: nesnáším je

Nevim,možno dechovka! *15* *13* (sranda,kdo by posluchal dechovku) *3* *1* *1* *5*
  • Re: Re: TH=fuj!

A me se chce zase blut z vas *13* !KU*VA!! *16* *5* *5* *3* *9*
  • Re: TH

NÁM S TEBE TAKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!?????????????????????? ??????????????????????????????????? ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !????????????????????!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!????????????????!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????? ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!??????????????????????????!!!! !!!!!!!!!!!! *10* *5* *9* *13*
  • Re: Můj názor

Ne,me tak teda nepripadaj. *13*
  • Re:?

Sklapni a nemel. Krepet binec v tom,co posluchat mas ty,nebo ne *7* *5*
  • Re: Tokio Hotel

JUPííííííííííí! Nejsu sama kdo sa lekl!Ja se bojim vytahovat jejich plakaty,protoze mam vzdycky desivy nocni můry. *9* *9* *8* Help me! Já se bojíííííííím!!!Dneska zas neusnu.To je blbý,ale plakaty sem nevytahovala.Jak se leze na tenhle blog,jak je tam ta jejich fotka,tak se vzdycky STRASNE leknu. *8* *9* *9*
  • Pro haha

Pi*a,mě je total u prdele,kolik ti bude!Tak sa do teho ne*er,jo?! Rikam jenom svuj nazor,tak drž pi*u!Jo,a naivacka ,trapna a kdo vi co vsecko este,(nechcu mluvit sproste)si tady jedině TY!! A ten tvuj priklad po co po me chces,kde si mysli,ze th sou best,ti teda reknu:to si praveze mysli ti mali fakani,vis?! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: Tokio Hotel=BESTE DIE GRUPPE

no moc dlouho tu nebodou...dokud se nejak(jak vy rikate ANTI) clovek(ten normalni, ktery ma hudebni sluch) nenastve a normalne je nevoddela...ono se to vresteni opravdu neda poslouchat.. budme uprimni.. *3*
  • Re: TH JSOU NEJ!!!!

jn...sou nej...akorat ze nejHORSI...je to az smutny... *5*
  • TH=tragédie! =)))

tsože,jak mužete posluchit TH,kdysh ani zpivat neumi? *7* *7* *8* *9* *9* *10* *8* *5* *5*
  • Re: Re: Můj názor

opět ses projevil jako inteligent *3* kdyby te to zajimalo,tak ja budu mit za mesic 17.. takze nejsem nejaka debilni pubertacka, co rva na kazdem rohu TH...malé naivni, a co si ty? mají v prumeru 18, a jestli je v 18 clovek malé decko, tak to potes... a muzes mi uvest nejaky priklad, kde si mysli, ze jsou nejlepsi?.... *7*
  • ?

Ty vado,vy ste jak malí fakani!Sa hadate jak děcka o bonbony! *1* *1* *3* *13* *9* *15* *15* *15* *15* *16* *16* *5* *4*
  • pro 125

Ja ti povim co sou:kluci,ale vipadaji jak buzíci,viš? *13* *9* *1* *9* *15* *5*
  • Re:nejdu na Koncert!

My na ten "koncert" máme,ale aspon se tim nechvalime!Seš namyšlena,určitě si jedináček.Ja mam aspon segru,ale ta neni taka blba. *1* *15* *3*
  • pro iwush

Ja su taky prastěna,ale z teho,jak vypadaj a jak sou trapní :D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: TH=hnus

Hahaha,tebe se tak leknu,nějakého malého fakana. *15* *1* (Lussy)Pojte se ohřát k TH!Aspon nam bude teplo! *1* *9* *3* *5* *15*
  • Re: ...není co dodat

Sany,seš trapná.To de úpa vidět jak si male naivní deti hrajou na rockery.Sou total ubozí "chudáčci",udelaj co sa jim řekne *15* jako.Nechapu,co na těch trapkách vidíte *7* ?!Snad jedině to,že bill vypada jak holka,ten zpěv sa prostě neda poslouchat.Image cele skupiny rači no comment... *9* *5* *16* *3*
  • Re: ...není co dodat

Hele,sklapni jo?A kolik je tobě?!Hlavně že jak malí fakani se chovaj ty jejich "fanynky".Sou total trapné,jako,zasraná fanyna seš spíš ty (jak se menujes)"majusicko"!tyjo,ja sem v životě nevidela trapnější skupinu,to už rači budu posluchat dechovku než th! *15*! *3* *16*
  • Re: Můj názor

Jo?! fakt tě zajima kdo dosel na to,že th posluchaji 12lete holky?! Doslas na to asi ty,protože je to pravda,že ty 12lete je poslouchaji a to sou asi jediné,kdo th posloucha!A do riti si lez sama,protože my nemame mapu,ale ty asi jo,když si taká chytrá!Viš co nam na nich vadi?! Ze sou to male naivni děcka,ktere si mysli že sou nejlepší!A jeste to,jak sou trapní,a že Bill vypada jak holka! *15* *15* A je total jasné,že sou teplí(podle toho taky vypadaj)!Bléééééééééééééé! *9* ! *1* *15* *16*
  • Můj názor

opravdu nechapu lidi, co lozi na weby, blogy o th a tam je pomlouvaji. ja taky treba nemam rada ruzne zpevaky, kapely ale v zivote jsem nesla ne nejaky blog o nich a nadavala jim tam to sraček, čuráku a nevím do čeho... co vam na th tak vadi? ze to jsou nemci nebo proc ? a ze se bill maluje? ale kdyz se maluje treba jered leto (nic proti nemu *14* ) nebo billie joe, tak to vam nevadi, proste bill je ten nejhorsi co? lezte vsichni do riti a prestante furt na ne nadavat, ...kdyby byli th takove sracky, jak vetsina z vas rika, tak by si je asi nezval francouzsky prezident na statni svatek francie, aby vystupovali pred půl milionem lidi ..nebo by nebyli na cd instant karma
    vetsina lidi by se mela nad sebou zamyslet.... a prestante zit v prestave, ze th poslouchaji 12 holcicky, tohle neni vůbec pravda, nevim, ktery kokot na tohle prisel *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit