Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je hnus!

NESNASIM TH!!!Bléééééééééééééé ééééééééééééééééé
  • =))))))))))))

Jo,Linkiny mam ttaky ráda,hlavně Numb/Encore.
    TOKIO HOTEL=fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjííííííííííík
    *1* *1* *1* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *16* *16* *16*
  • No fůůůůůj

kaulitzová,si trapná stejně jak oni.Nemáme jim co závidět,my na rozdíl od tebe netoužíme po slávě.a di se zahrabat sama!! *15* *1* Sou to jednoduše trapaci a kdo se mnou nesouhlasí,tak at!Andy.cz má pravdu,sou to děsné l**y.Možná tady budou dlouho,ale už Beatles sou proti nim hvězdy! *13* .Už su rači ticho a valim na záchod,chce se mě blit!BLéééééé! *15* *16* *3* *1* *8* *13* *5*
  • TH VLÁDNOU SVĚTU!!!

BĚŽTE VŠICHNI ANTI DO PRDELÉÉÉÉÉÉ!!! *10* *10* TOKIO HOTEL SOU PROSTĚ NÉÉÉÉÉLEPČÍÍ A VÁS TO JENOM JEDNODUŠE SERE!!!! *15* *15* *15* JEDINI TRAPÁCI STE VY!!ANTI *15* *15* *15* DĚTE SE ZAHRABAT A RADŠÍ MOC NEZÁVIDTE TOKIÁČKŮM.CO VY BYSTE ZA TO DALI BÝT ASPON TROCHU SLAVNÍ JAKO ONI! *1* TOKIO HOTEL 4EVER!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *3* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAZDAR!!!!!! *3* *3* *3*
  • TH JSOU NEJ!!!!

Tak hele TH sou nej skupina na světě a komu se nelíbí aš p***l políbí...Ich liebe BILL und TOM!!! *14* *14* *4*
  • TOKIJACI

Tokijaci sou nejvetvi lamy co jsem kdy slysel je to proste hnus *15* *15* *8* *8* *8* *16*
  • FUJ!!

zmrdi to sou¨!!!!!!!!!!!!!!!!!fuj hnusni jsou!!!! *16* *8*
  • Re: Re: Bill Kaulitz

ne ne nej nej nej....je Bill!!!! *14*
  • Re: fuj

hele ty uhyle(ko) nejsou zadne dementi a na rockery si nehrajou protoze rockeri uz jsou *13*
  • Tokio Hotel=BESTE DIE GRUPPE

*14* *14* *14* Jsou prostě nej...stačí se podívat na žebříčky hitparád...a ty vaše hlody že je poslouchaj jen 11-13??? *7* *13* není to pravda...i 67 letej dědula jim poslal dopis o tom,že budou taková legenda jako brouci a stouni. *4* Já bejt váma(anti) tak se nad nima moc nezdržuju...BUDOU TADY DLOUHO! *3* *8* *14* MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM THMILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH MILUJEM TH *14* *14*
  • Rene328

tohle jsou ti největší zmrdi co jsem kdy viděla zpívat to neumí,to jak vypadaj raději no coment,jsou buzny zasraný,píče to jsou už nevijou kam byse všude srali,bych nejraději rozkopala ty jejich zasraný tlamy by se divili.LINKIN PARK jsou nejlepší!!!!
  • Re: nesnáším je

*10* si trapna strat sa ... a aka skopina je podla teba najlebsia *16*
  • Re: TH

KRAVA *16*
  • Pre vas

TOKIO HOTEL*8* je uplne sper kto si chce vypocut ich pesnicky tak nech ide na stranku youtube.com su tam vsetky pesnicky mozes si ich aj stiahnut do pocitaca alebo na mp3. joj su proste super *14*
  • joke

Tokio hotel ist am besten forever.................it was joke :D ....ich hasse obwohl.....

geht ins scheisloch!!!!!!!! *5* *5*
  • Re: ...není co dodat

Au, ou....zasáhla si moje antifanouškovské srdce - umírám. řekni Těm teplouškům, že nestojí za nic....
  • Re: ...není co dodat

Zasáhla si mě do mého antifanouškovského srdce...umírám...řekněte Těm teplouškům, že nestojí za nic......
  • Re: TH

Máš pravdu, je banda chudáčků, kteří udělaj cokoli jim jejich manažeři nařídí. Není na nich špetky originálního, jsou ubozí.
  • Re: Tokio Hotel

Souhlasím stebou na sto procent !!!!!!!§ve všem mám uplbně stejny názor až na ty 13 leté holčičky no na to možná taky protože já nejsem najivní.
    th fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj *16* *8*
  • TH

No fuj chce se mi z nich zvracet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit