-
CZECH VERSION rette mich
----------------------------------- ---------------
Tokio Hotel - Rette Mich CESKA VERZE - poslouchej!
---------------------- ----------------------------
htt p://uploaded.to/?id=4tf2n0
nebo
http://www.uloz.cz/show/file/163 25-Za_Tebou_by_J.Orisek__Tokio_Hote l_czech_version_Rette_Mich_.mp3
anebo
http://www.edisk.cz/stahni /94776/Za-Tebou-by-J.Orisek--Tokio- Hotel-czech-version-Rette-Mich-.mp3 _8.21M
Taky muzete shlednout vice pisnicek na: http://jakuborisek.mylivepage.com
--------------------------------- ----------------- -
Není nad Linkini
TH jsou fakt největší teplouši jaký jsem kdy viděla....nejlepší je ten buzík jak zpívá...vypadá jak holka *1* -
LinkinParkforever
Th jsou ty největší píče jaký jsem kdy viděla,tomu jejich kdákání se nedá říkat zpěv,zpívat neuměj,jejich vzhled raději no coment,bych se ani nedivila kdyby si to spolu všichni rozdávali v hotelu když to jsou buzny -
...není co dodat
No to je fakt už trapny jak furt nadavate TH...A newim kdo je třinactileta holčička když se chovate jako malí fakani.....TH jsou nej kapela na světě.....A vy se mužete s toho posrat vy zasraný antifanoušci.... *5* -
nesnáším je
nesnáším německý kapely, zpěváky a zpěvačky!!!! němčina je pěknej jazyk, ale th má příšernou výslovnost!!! a vypadaj jak teplouši a taky že jsou! *9* -
Re: Re: Nesnašim tokio hotel
jsou to hrozné buzny. Je mi z nich na blití a do breku .... *8* -
Re: .o)
Tak možná festovní buzny ... -
Tokio Hotel
Tokio Hotel, když sem je poprvé viděl na fotce, tak sem se neskutečně lelkl! Co to je proboha za buzeranty!!!! Jsou to příšerné držky, buzny a myslí si, jací nejsou drsňáci. Jsou to stupidní naivní dementní děti. A ještě k tomu buzny. A hudba (jestli se tomu tak dá říct)to je na blití!!!! Toto můžou poslouchat možná nějaké naivní 13ti leté holčičky. Je mi z té kapely blbě! -
tokiomanie
mooocinky je laskuju ..... tokio hotel is my life...... jsou to proste borci .. nadherni, sexy a cupr (supper)... I live you Billisku *14* *14* -
fuj
dementi!!!úchylný trapáci co si hrajou na rockery!!! *16* *10* -
kiks!
haaa haaaa a co zimmer 483? hm? ated scream a room? lidi máte v tom krepet bordel! *9* -
Ich bin da:-)
Fakt jsou úúžasní mno ne??!?jejich hudba jejich styl,jejich vizááš..hej uplný kundáci..a supr lidi!!! *14* *14* *14* *14* *3* *3* -
skvělí
TH jsou absolutně neuvěřitelní. Obzvlášť Bill je velmi silná osobnost. Kdo je zná, ví, že jsou to strašně fajn lidi s velkým smyslem pro humor. Mně vůbec Billův obojetnický vzhled nevadí,naopak, je to tajuplné a vzrušující. Hlavně když vím, že je to normální heterosexuál, jenom prostě nekonvenční. Mám je ráda za to jací jsou,a že jsou stále stejní, za to, jak hrají a za obsah jejich textů, kterými něco říkají. Zaslouží si úspěch. -
TH the best!
Sou uplně nej! jejich hudba je super a oni sami o sobě sou prostě nejlepší! *1* =o) tady přece není o čem spekulovat! xD prostě TH 4EVER ... koukněte na www.exoti.blog.cz papa =o) *14* -
50% na 50%
Bill vypadá jako holka ale zpívá hezky... A mají hezký písničky *14* -
nevěřím,co může existovat
Aha, tak tady jsem omylem. Tady si jenom nějací chudáci, co o ně holka ani nezavadí pohledem posilují nadávkami sebevědomí. -
milačci
Tokio Hotel jsou nej,a kdo pise ze jsou zmrdi ,debilove tak jsou debilove -
Jsou to úplný debilové, co se jen naparujou!
Nevím co na nich vidíte! vždyť jen řvou do mikrofonu jak nejací úchylové! navíc jsou jak holky! a dělaj ze sebe dospěláky, beztak jim ještě na ty jejich ubohé koncerty vaří řízky maminka! JDĚTE S NIMA NĚKAM!!!! *8* -
i love TH
ja tokio hotel lovuju a to mooooooooooooc! -
TH
Tokio Hotel je bezesporu ta největší ................................... ................................... ......................... BANDA BUZÍKŮ, které jsem měl tu smůlu slyšet *8*