Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petice!!!!! Zapoj se!

Ahojky, taky chceš, aby se Tokio Hotel vrátili? Myslíš si, že proto nemůžeš nic udělat? Ale ano, můžeš! Podepiš petici! Pošli své jméno (příjmení) a pokud máš, tak i blog. Posílej na mail: th.petice@seznam.cz. Udělej všechno proto, aby se vrátili a doufej s námi, že přijedou!
    PS: Kopírujte na blogy, kuju!
  • co furt máte?

já nevím dřív jsem je moc nemusela,ale poslední dobou mi nějak zvlášt nevadí
    no spíše lépe řečeno-jsou prom mě úplně normální skupina jako všechny ostatní.Tak nevím proč všichni taaaaak nesnáší!
    Já třeba taky nemám ráda MCR (My chemical romace) a taky se nemusím po*rat a urážet všechny jejich fanoušky,tak tady pls neurážejte ani tokio hotel,protože nevím co vám tak hroznýho udělali,prostě jsou slavní;)
  • ahooojjjj

tohle je pro vsechny co maji radi tokio hotel: jsou to naprosto nejvetsi curaci co kdy delali do hudby...je to az neuveritelne jak ta nemcina vyzni kdyz zpivaji nebo jen mluvi...VY, FANDOVE jste uplne k smichu, nechte si radsi uriznout usi...nemate nejmensi poneti, co je to hudba a mozna byste meli take nechat proverit zrak...bill je fakt kus - akorat nevim ,jestli je bill muzske nebo zenske jmeno (nebo je to tom)))...haha...ja uz nemuzu...bezte radsi do pr**** *5*
  • Hey!co sem lezete když je nesnášíte?

Vole já chápu že je někdo nemusí..dobrý.nemá třeba rádten styl hudby ale že jim někdo nadává do teploušů jenom podle toho jak vypadaj..to nepochopim! *16* Jináč TH sou nej! *14*
  • Fůůůůůůůůj

Tokio hotel fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůů
  • Miluju Tokio Hotel

Jo mas pravdu *15* *14* *3* *1* *9*
  • Re: Nesnašim tokio hotel

Jsi krava??????? *13* vubec nevis co mluvis jsou nadherní *14*
  • sou neej

thcka sou super bozi skupina, lepsi sou fakt snad jen o-zone a arsenie, prostě :-* ,.. neberte si to osobně ja sem fan :D:D:D *3*
  • TH sou nejlepší!!!!a komu se to nelíbí,ať si plešku políbí!!:D

*14* *14* TOKIO HOTEL *14* *14* sou to miláčekové nejlepší!!!!!!a komu se nelíběj......ať si políbí plešku!!!!! *15* *1* *1*
  • Miluju TH!!!♥♥♥♥♥♥

koukne te se na tydle stranky: wwwbillandtom.blog.cz
    -mezi tim www a bill neni tecka!!!!!
    a nebo se kouknete na tyhle ale ty teprva rozjizdim!! www.thzimmerth.wbs.cz
    papapapa a milujuuuu th!!!!!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Budíček

Hej dívky budíček z těhle sraček ...vzpamtujte se !..Media do vás cpou hroznej shit víš co ...A vy si to ani neuvědomujete ..ach jak vás lituju..Kočandy moje ....A tim že ste ňáký anti atd.Tím dávate najevo že vás ta nestvůra(masmedia) taky chytla..... *3*
  • TOKIO HOTEL nemám ráda

Já TH nemám ráda!!!Existujou i mnohem lepší skupiny:např.:Evanescence,nebo z českých:Divokej Bill,Kabát,nebo Suport Lesbiens.Ae každý má svůj názor...nic ve zlom. *3* *9*
  • TH ist BEST !!!!!!!!!!

Tokio Hotel jsou nejlepší *14* a kdo tvrdí že ne tak ten jim jenom závidí... *15* *1* ...
    A zrušte ty anti blogy ste trapníí... *9*
  • Re: Nesnašim tokio hotel

Hlavně že ty jak holka vypadaš
  • Re: dotaz

mě se osobně Bill nelíbí...občas vypadá jako holka, ale jinak má super hlas...vždyť nemůžem hodnotit jen jejich image.....
  • Re: Tokio Hotel jsou nejlepšííí!!!

Proč asi??? chce vyjádřit svůj odpor k téhle skupině....aby dala najevo, že je ATH...:)

Jsou dobrý.....ale existujou i lepší např. Simple plan nebo Evanescence....ale jak říkám...jsou dobrý, mám je ráda a občas si je poslechnu.....
  • Fůůůůůůůůj...

Jsou pekeně trapný a nesnáším je!!!!!!!!!!!!
    *13* *5* *16*
  • Jsou fajn

Mam je moc rada :) Jsou super boziii :))

pa

Tauliska ( http://tokiohotel.own.cz )
  • TH

Jsou to nehorázný kreténi a trapáci !!! *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit