Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TH

Vy všechnosoudíte jenom jak vyoadají...ale né to ajk zpívají...někdo si myslí ře jsou KO aněkdo je upa miluje...ale je to jenom věc názorů....kařždý poslozchá něco jinýho...je jasnýže je hoper nebude poslouchat...ale tak nejsou špatní...mají aspon písničky o něčem..když si je přeložíte *4*
    • Re: TH

aspon ti co vedi nemecky si to prelozi pac kdyby slo o mne umim nemecky maximalne 3-4 slova *1* *3*
      • Re: Re: TH

Inteligente *7* si zadej do vyhledávače TH překlady
  • hatsukoi asagao...

....sakaagari meiiji serustaa papha mishin inu no namae wa chokoreito tsudutta kaze bunko yuugure tokio bordel *9* *16*
  • :-D

I love TH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
  • nwmmm

Bill a uplne jasne meni v ženu. já vím má svuj vlastní styl... Ale někdy mi příjde že je toho 'Stylu'až moc. *7*
    • Re: nwmmm

mas pravdu,a nekdy mi pride ze je to zenska:-D
  • OMG

Taakže, jak to jenom říct. Mě osobně není na blití z toho, jaký Tokio Hotel jsou a podobně, ale je mi vážně do velkýho smíchu z toho, jakým způsobem je pomlouváte :DDDDD Oni nejsou trapáci, to jenom vy. Vygumovaní debilové vašeho negramotního typu :D Píšete sem samý kraviny o tom jaký jsou a bla bla, ale kdyby jste si to po sobě alespon přečetly :DDD samá chyba, negramoti ! Polovina z toho nedáva smysl ... prej ze sebe dělají něco, co nejsou. Ne!! To vy frajeři. Stáli by před váma a neměli by jste ani kousíček síly jim to natřít :D Vypadalo by to faakt směšně. Měli by jste se nadsebou malinko zamyslet, a když nezvládnete ani to, tak si alespon otevřete nějakou příručku pro první stupen, co se týka psaní. Kde napsat to správný i/y, í/ý .. a podobně, protože to fakt potřebujete!!! Chudáci *1*
    • Re: OMG

Myslim si,že spíš ty tady píšeš kraviny, nějaká gramatika sem do týhle diskuze fakt nepatří, to je každého věc jestli píše s chybama,nebo bez nich.A navíc nikdo neni dokonalej ,aby mohl poučovat ostatní co jak mají dělat,takže si můžeš se svojí gramatikou vylízat prdel!!!!(Tokio Hotel forever!) *15*
      • Re: Re: OMG

jj,co tady poučuješ ty(domysli si sama). *10*
    • Re: OMG

a není to nahodou jedno ty šprtko!!!!!je to nas problem jak to pisem tak tu nedržkuj a nedělej chytrou *3*
      • Re: Re: OMG

Pomlč :D
  • tokio hotel fůůj

tokio hotel největší buzn na světě...už když vyslovím jejich jméno je mi na zvracení....a ten BILL ať jde do piče *16* *16*
    • Re: tokio hotel fůůj

tak to nevyslovuj a nebude ti zle *3*
    • Re: tokio hotel fůůj

Ty čůzo, to není pravdáááááááááááááá!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TH 4ewa!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Billíneq a Thomíneq a TH MUCK!!!!! *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!! Fans přidejte se a zastavíme ty debilní anti!!!! *4*
      • Re: Re: tokio hotel fůůj

TY PIČO,VÍŠ VŮBEC CO ZNAMENÁ TO TVOJE SLAVNÝ MUCK?!SE PRVNÍ NAUČ ANGLICKY A PAK SEM NĚCO PIŠ,ALE BLONDÝNCE ASI NEMÁ CEU NĚCO VYSVĚTLOVAT....... *1* *1* *1* *1* *1* *1* MIMOCHODEM,DYBYS TO NIKDE NENAŠLA,TAK MUCK ZNAMENÁ BLÁTO,PROSTĚ SVINSTVO!!!!TAKŽE TED SES PROKECLA,VE SKUTEČNOSTI O TH PÍŠEŠ,ŽE SOU SVINSTVO,TAKŽE VÍTEJ MEZI NÁMI ANTI!!!!! *1* *1* *1* *1* *3* *3*
  • OMJ...Zase Nějací Chytří Se Zrodily...

No já z většiny lidí co je tady tak trapně pomlouvaj chčiju
    Vy tady všichni píšete jak z nich blijete atd..
    Tak sem nechoďtě když je vám z nich na blití
    Neříkám že jsem nějaká jejich faninka..popravdě je ani ráda nemám
    Ale rozhodně se nesnižuju k tomu že je tady pomlouvám jak jsou trapní etc..
    Já si myslim že je to jejich věc jakou mají image a jak vypadají
    Vy nemáte právo je pomlouvat..když se vám nelíbí..no tak dobře ať se vám nelíbí ale nemusíte to dávat najevo před celím světem
    Ale tak když se chce někdo hádat..tak proč nenapsat nějakej trapnej komentář k někomu koho nesnáším a pak už to pujde samo a já se aspoň zasměju
    Já osobně si myslim že lidi co tohle píší jsou jenom debilové kteří pořád sedí doma a už je nebaví rýpat do lidí do kterých rýpou pořád..tak proč si nerýpnout do někoho slavnýho a oni se pak už fanoušci ozvou a já se jim budu jenom smát
    Fak je mi spíš na blití z těch magorů co si neumí najít jinou zábavu než z téhle skupiny... *13* *13*
  • Tokio

Mě se osobně Tokio Hotel strašně líbí :) Mají skvělou muziku a teď, jak jsou starší, tak jim to jde ještě víc. A chci vzkázat těm, co je nemají rádi : Tak si jich nevšímejte, když vám tolik vadí! Copak je na tom něco tak těžkého?! Když něco nemám rád,tak to sakra nevyhledávám!
  • Zimmer 483

Jak se vám líbí nové Cd????? *15*
  • omg

Pane bože, co vás na tom tak baví (myslim Anti) chodit koukat na stránky a podobný věci o lidech který nemáte rádi. Tak když se mi něco nelíbí (z jakýhokoliv důvodu) tak to nevyhledávám ne. Jsem ráda, že o ničem nevim. Navíc nechápu proč se nás furt snažíte přemluvit, abysme je neposlouchali. Vždy´t je to snad každýho věc ne. Tak dneska tu někdo blázní po TH zítra bude bláznit po někom jinym. O tom je showbisnis. No a pokud jde o jejich image, tak ta vám snad taky může bejt u větru ne? TAk když je neposloucháte, tak je nemusíte ani vidět. A jestli je neposloucháte jen proto, že se vám nelíbí že se Bill maluje, tak to je ubohej důvod. Já prostě ať se na to snažim podívat z jakýhokoliv pohledu, tak to prostě nechápu co z toho máte.
    • Re: omg

snadná pomoc:tak se do nás anti prostě neser,a máš to vyřešený!!!!!!Ty určo taky nesnášíš jiný kapely a říkáš o nich to samý co my o th!!!tak seš laskavě uklidni,nemáš důvod prudit *13* *13* *13* *13* *3* *9* *9*
      • Re: Re: omg

Já na rozdíl od jiných fans váš názor respektuju, ale asi se taky nad nim jako jediná zamýšilm. A ne o kapelách co já neposlouchám, neříkám to co vy o TH. Řeknu jasně že je nesnášim a víc to neřešim. A nechodim se ani nikam dohadovat. Já respektuju váš názor, ale podle toho co se tu objevuje za příspěvky o několik stran dál, tak vy nejste ochotný respektovat nás. Ne všichni teda. Byli tu i takový anti co se zůčastnili diskuse ve vší slušnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit