-
di do prdele
no a co ti na to seru ze sem trapnej aspon nejsem tak trapnej jak vy!tokio hotel sou sracky nejvetsi *15* -
Budíček
Hej dívky budíček z těhle sraček ...vzpamtujte se !..Media do vás cpou hroznej shit víš co ...A vy si to ani neuvědomujete ..ach jak vás lituju..Kočandy moje ....A tim že ste ňáký anti atd.Tím dávate najevo že vás ta nestvůra(masmedia) taky chytla..... *3* -
Jonas Brothers jsou nejlepsi!!!
stejne maj jonas brothers vic fanousku nez TH,protoze sou proste lepsi!!sesadili je z prvniho mista na t-music...HAHAHA....miluju jonas brothers a tokiaky nenavidim,protote jsou ubohy a ani neumej zpivat!!!a hlavne jsou to vsichni teplousi...nechapu proc by nejakej normalni kluk chtel vypadat jako holka.... -
-
Re: Jonas Brothers jsou nejlepsi!!!
Za 1 JB taky miluju
za 2 TH nejsou tak špatný
za 3 Bill nevypadá jako holka - je zločin že má někdo svůj styl?
za 4 nejsou teplouši
-
-
Miluju TH!!!♥♥♥♥♥♥
koukne te se na tydle stranky: wwwbillandtom.blog.cz
-mezi tim www a bill neni tecka!!!!!
a nebo se kouknete na tyhle ale ty teprva rozjizdim!! www.thzimmerth.wbs.cz
papapapa a milujuuuu th!!!!!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
bill
bill je nejvýc sexy muž na tomhle světě a nejlepší spěvák s nejhezčím hlasem. chtěla bych ho prcat a aby u toho jeste spival. a pak aby mi postříkal moji nadrženou muchomurku a aby pořad spíval. Bille lásenko moje na tu tvoji postavu si musim každej den mastit kundu az je z toho červena auz mě bolí. A vy všichni antifans mu jenom závidíte. Chtěla bych s tebou mít aspon 8 tokiackych dětíček a stěma bych šukala taky az by mi ta moje tokiacka kundice zružověla. muck muck muck *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: bill
Nejsi trochu vadná? Co to tu meleš za blbosti? BILL je napostej kretén. Tom už trochu ujde ale BILL??????????? Nechápu co na něm všichni máte. -
ty jsi pica co se ti na nem libi boze!! *9* *9* *9* *16* *16* *8* *8* asi si to spatne napsala je nejhnusnejsi kluk na svete!! -
Proč zrovna tebe???!!!
já ho mam taky strašně ráda a miluju hooo!
a ne spívat ale zpívat!! -
*15* *15* *15* *15* *1* *1* No tak tobě už nepomůže ani svěcená voda. Takovou krávu sem ještě neviděl. ( Vlastně jo) *1* Fans TH= muck nebo humus nebo inteligence 0 *15* -
*1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* no comment!
hlavně že byste ho všechny šukaly a přitom ho nikdy neuvidíte *15* *15*
-
-
TOKIO HOTEL
...FAKT TOKIO HOTEL sou nejlepší...tenkdo je nemá rád tak se do nich neserte ja setaky neseru do Jonas Brothers...Ten kdo má rád Tokio Hotel tak at je má rád ale ostatní je nechte být...!!!!
FAkt ty co nemaj rádi TOKIO HOTEL sou Idioti největší...!!!! *9* TOKIO HOTEL sou nejlepší...!!!!!! -
-
Re: TOKIO HOTEL
to je pravda kdo nesnáší tokio hotel tak ať se do nich nesere !!!! neznamená že když je někdo nesnáší tak nám bude kazit toho koho posloucháme nebo koho máme rádi !!!!! jo a mimochodem tokio hotel je nejlepší skupina xDD -
Re: TOKIO HOTEL
Dřív sem je ráda neměla ale po incidentu s les avghanes mi jich bylo líto. JB se mi líbí víc ale na TH se mi nelíbí jen to že zpívaj německy. -
-
Re: Re: TOKIO HOTEL
Říkala sem že je mi jich líto kvůli les avghanes? Tak teď dvojtě když je tady tolik lidí uráží!!!
-
-
-
TH sou nejlepší!!!!a komu se to nelíbí,ať si plešku políbí!!:D
*14* *14* TOKIO HOTEL *14* *14* sou to miláčekové nejlepší!!!!!!a komu se nelíběj......ať si políbí plešku!!!!! *15* *1* *1* -
pero
bilííšku moje kunda je připravená na tvoje velky tokiacky pero. udělej mi tokiacky dite. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: pero
Jsi nějaká nadržená píča!
Já mam bylla taky hrozně ráda ale takhle fakt nemluvim! -
Re: pero
tak hele co ti si za picu,ze se po me opicis ty kundo zmrdla?a jestli si delas ze me srandicky tak te fakt chytnu pod krkem,a zabiju,a navic Billisek je muj sukac uz se tu neukazuj,neni tu moc fanousku,protoze ste vxicky sraby ale ja se tadi tech vypatlanejch metalistu nebojim,co poslouchaj nejky picoviny jako nihtwish,nebo acdc,to sou sracky ktery nic nikdy nedokazou,a uz toho mam dost budu se tu za tokio prat,a muj Billisek mi to snad jednou oplati -
-
Re: Re: pero
seš normální?si jako myslíš že Bill čeká zrovinka jen a jen na tebe?Naivko -
Re: Re: pero
ty seš fakt uplně vylízaná!kolik ti je prosimtě?! *9* *9* ty ani nevíš co sou AC/DC za kapelu tak si je neber do huby pubertačko nadržená!jak tohle můžeš vůbec říct?! *9* AC/DC(i když já je neposlouchám) tak vim že hrajou už dost dlouho a že sou hlavně KVALITNÍ KAPELOU! narozdíl od tvejch Tokiáčů!TH sou sračky o který si nikdo neopře ani kolo a dneska ani nejsou nikde vidět *15* ty ve svym věku nemůžeš poznat která kapela je kvalitní a která ne bo seš upíchlá jenom na vymrdanejch Tokiácích! *9*
ty máš fakt dobře vymrdlej mozek *15* *15* tobě je snad teprve 11 *15* tvoje příspěvky se skládaj pořád dokola z toho jak by si vojela toho transexuálního teplouše *1* tak si dál čekej na tvýho debila když si ymslíš že jednou za tebou přijde ty naivko *15* -
-
Re: Re: Re: pero
presne teda je mi 12 ale takova pica fakt nejsem *15* *15* jak se ji muzes libit bill fuujj!! *9* *9* *16* *16*
-
-
-