-
th
lidi se kvuli tomu nak nerežte..th neposloucham a vypadaji podle me hrozne,ale neberu nikomu jeho nazor.tky nesnasim,kdyz nekdo rekne o Billy Talent,ze jsou to buzny a sulini,to vidim rude a vrazdila bych...DOSLOVA!!! -
-
Re: th
no,hlavne že ti tvoji Billy talent (nebo jak se ty tvoje BUZNy menujou)vipadaj jak miss universe,ze?Hm... asi vipadas stejne trapne jak bILLY TALENTi a hledas nekoho sobe podobneho!!!!! *15* *1* Nevim proč TH urazis,ja je sice taky moc nemusim,ale ty si na nich lečiš mindráky ze svého vzhledu,že?PROTOŽE PROTI TVÉMU ZJEVU VYPADAJ UŽASNĚ!!!!!! *13* *15* *9* *1* -
-
Re: Re: th
ty mrdko zpíčenná do rána chcípni neber si BT do huby sou nejlepší skupina co znám!!tak když nemáš ráda TH tak proč je bráníš a BT uražíš!!! *10* pchee takový smažky nesahaj BT anï po paty !TH by se měly plazit Talentům u nohou!umíš akorát urážet jiný skupiny bo seš upíchlá jenom na vymrdanejch Tokiácích! *9* a BT vypadaj uplně normálně za to ten úchyl vypadá jak kdyby stčil hlavu do zásuvky!přijd s em a rozbiju ti hubu svině chlupatááááááá *10* *10* -
-
Re: Re: Re: th
NOO,TY VOLE,POD DO MĚ,UŽ SU POSRANÁ STRACHY,FAKT ŽE JO,A MIMOCHODEM,TH NESNÁŠÍM,ANI SE JICH NEZASTÁVÁM,A ŽE SI BT NEMÁM BRAT DO HUBY,NOO SI VĚŘÍŠ,MĚ NIKDO NEBUDE POROUČET,KOHO MOŽU URÁŽET A KOHO NE,TAK SI TO LASKAVĚ ZAPAMATUJ A NESER MĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JO A ZKUS MĚ DAT DO DRŽKY,NOÉ ZKUS,ODE MĚ DOSTANEŠ DVAKRÁT Z KADŽÝ STRANY,ŽE SE POKŮŠEŠ NA ŘITI *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5*
-
-
-
-
th
čauky mám plakáty tokio hotel a ráda bych je s váma vyměnila třeba za plakáty shayna warda a nebo wentwortha millera.pokud budete chtít vyměnit ozvěte se na ivq:382-549-365 *3* -
PCD & TH
Ahojky fandové TH,
Víte o tom, že Tokio Hotel je nejoblíbenější skupina Pussycat Dolls? PCD maji radi jejich muziku a Nicole ze skupiny PCD říkala, že nejvíce zboznuje TOMA! *4*
PS: Nejlepší skupiny jsou Pussycat Dolls a Tokio Hotel!!!! -
-
Re: PCD & TH
mno tady platí pořekadlo sračka k sračce sedá *5* *1* -
-
Re: Re: PCD & TH
tak to s tebou nesouhlasim,Tokio hotel me serou ani ne tak hubou jako tim jejich zpevakem Billem,je odpuzujici,ale pussycat dools jsou dobre,zpocatku to byla tanecni skupina,coz jim slo skvele,ted tam zpiva Nicole,ktera sice pusobi jak slapka,ale umi zpivat,vim ze jejich huba je hoddne komercni ale ne spatna.
-
-
Re: PCD & TH
Tak to leda ve snu *16* *16*
-
-
adresa
Helejte lidi, nevíte někdo adresu do toho jejich nahrávacího studia? Pze nemá asi moc cenu jim psát do Berlína, když jsou neustále v Hamburku, ale tam neznám adresu. TAk kdyby náhodou někdo věděl, tak mi pls dejte vědět -
-
Re: adresa
Kdybych ji znala,tak už dávno jsem s Tomem v posteli!Takže sorry -
-
Re: Re: adresa
*15* *15* *15* tak hodně štestí *15* *15*
-
-
best band
Tokio Hotel jsou ta nejlepší kapela a ten kdo je nemá rád ten není normální -
-
Re: best band
souhlasym s tebou,a nejhezci je Billisek,*IN LOVE* JÁ HO MILUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
jezisi ty taky nemas rada vsecky skupiny a nadava ti snad nekdo ze nejsi ok?Nenadava,tak laskave zavri rypak a nepicuj,uz me fakt seres!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
NEJLEPŠÍ KAPELA????Si děláš prdel? Takovýhle buzny se nemůžou měřit s takovýma supr KAPELAMA jako třeba Metallica, Dragonforce apod.... -
-
Re: Re: best band
Vypadni si poslouchat ty tvý Dragonforce bo co a nechtěj mě nas... jo? *16* -
-
Re: Re: Re: best band
je neznal,ale jsou fakt dobří ti Dragonforce *3*
-
-
-
ty nejsi normální takově čuráky co vypadají jak buzny fakt nemám zájem *15* *15* *15*to zase říka ten nenormální člověk co říká normálním lidem ze nejsou normální když se jim nelibí takový buzíci *15* *15* *15* -
-
Re: Re: best band
Jdi poslouchat Evu a Vaška a neprud' tu fanoušky TH !! *4* -
-
Re: Re: Re: best band
Jáá: tak když se ti nelíbí, tak proč sem pořád chodíš. TAk svůj čas využij k něčemu lepšímu než se sem chodit dohadovat ne. Stejně nás nepřesvědčíš. Tak jakej to pro tebe má smysl? Fakt nechápu tohle -
-
Re: Re: Re: Re: best band
do pr**** *15* tak a těd ty číslice konečně píšou chtěla jsem napsat že se mi líbí jenom 2 písničky od ní *15* *15* no konecne jsem to napsala -
* písničky od ní *15* *15* sorry zapoměla napsat *15* *15* -
ale mě se libí jenom písničky od ní *15* *15* *15* -
JB to bych vzala ale ta demi lovato nebo kdo no tak to vůůůůůůůůůůůůůůůůbe c *16* *16* -
sabča:lady gaga,JB,morandi,demi lovato.....attd...!!! -
Jáá:tak co posloucháš? -
sabča:to že nemám ráda takové čuráky neznamená že posloucháme Evu a Vaška!!!
*8* *8* *15* *15* *16* *16*
-
-
-
-
-
-
dotaz
Mám malý dotaz, neberte to nijak osobne, nejsem nijak proti Tokio hotel, ale zajímá mě, co se vám líbí na Billovi, když vypadá jak holka. Alespoň podle mě, teda.. *7* -
-
Re: dotaz
me se libi jeho povaha a hlas. V obliceji je nejspis zajimavy tim ze ma tak jemne holcici rysy a ma mooooooc hezoucky usmev *4* -
Re: dotaz
mě se osobně Bill nelíbí...občas vypadá jako holka, ale jinak má super hlas...vždyť nemůžem hodnotit jen jejich image.....
-
-
TH
Jsou to nehorázný kreténi a trapáci !!! *10* *10* *10* -
-
Re: TH
potom ty si ten nejnejnejnejnejnejnejnejnejidiot *9*
-
-
...
TH beste band jen me mrzi jak se posledni dobou chovaj *8* *9* je to skoda ze sou ted porad v americe mno... -
video
už se mrtě těšim na to video k Dark side of the sun!!!!!! -
klip
*sorry v Africe *15* -
th
tokio hotel jsou nej a kdo si to nemyslí je asi pěkně trhlej -