Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm

Kokoti hnusny!
    Buzny!! *10* *10* *10* *10*
  • Re: Re: Re: Jsou nejlepší

souhlasim tady s anti ste jen parta ubozaku co si MYSLI ze sou nejlepsi (nejsou) kdybi byli tak by je furt do kola hraly na mtv nabo poustely v radiu to ze vyhrali nejakou cenu mozna znamena ze maj nejaky kvality ale nejsou nejlepsi, instrumentalisti sou teda docela na hovno a nerikej ze sou stejne nejlepsi ale vis co vlastne je to jedno do vas mlatit kazdej den a stejne budete rikat sou nejlepsi co *15*
    • Re: Re: Re: Re: Jsou nejlepší

víš možná by to chtěla zapojit mozek místo toho aby ste tu pořád někoho uráželi...th sou nejlepší pro nás!!!!<33 pro každý ho je nějaká jiná skupina ta nejlepčí na světě....<3 a vám je nigdo nenutí....to jenom vy z toho děláte šílený drama!!! *9* vždyť je neposlouchejte a neserte se do nich..!! *1* *14*
  • Bill

A jeste bych chtela dodat,Furt se tu navazite do Billovi postavy,ale napadlo Vas ze ten kluk je proste hubenej a nemuze za to?nekdo to ma v genech,videla sem spusty hubenych kluku jako Bill,a nejake i osobne poznala,a nemohli za svou hubenost,bohuzel malo kdo ma dokonalou postavu,a hlavne nekomu se to libi tak ci onak,a jeho vlasy malovani a tak Vam proste furt neco vadi,kdyby to byl nejakej druhej Backhem tak zas budete nadavat ze metrous,proste si priznejte ze Vas sere jeho uspech.Slysela sem ho zpivat live takze si myslim ze zpivat umi nerikam ze jak Buh ale umi,pruser je pro me treba Madonna,ta neumi zpivat ani nic sama by nedokazala,a svet ji obdivuje,oni si ty pisnicky delaj sami a nejsou zadni trapni vyumelkovani Us5.
    • Re: Bill

Když se tu zastáváš fans Tokio Hotel (já je taky chápu, i když TH nemusím) a aby tu jim nenadávali, když je nemaj rádi, proč tu sama takhle mluvíš o Us5? ._.
  • šulini!

TOKIO HOTEL JSOU NEJVĚTŠÍ ŠULINI NA SVĚTĚ...TO SVĚT NEŽRAL TY VOE!!!!TAKÝ SRAČKY!SE ZBLEJU JEŠTĚ *9*
    • Re: šulini!

HM....TAK SE POBLUJ AJ POSER,ALE BĚŽ NĚKAM JINAM AT TO TU NESMRDÍ,JO? *15* *15* *9* *5* *16* *1*
      • hmmm...

Nechápu,proč se tady furt hádáte!! Někdo prostě th má rád a někdo ne!!A ti,co je nemají rádi,tak nechápu,proč sem lozíte!!! *7* *9* *9* *13* *8*
    • Re: šulini!

ty jsi ten nrjvětší šuliiiiiiiuiin. *5*
  • THokíncííí

Já wás úpe mrTHěěě mám ráda. Wy jsTHe nejlepší z celého svěTHa. Billísenqu mojíííí jsíí lásenqa a mocinenky moc hodnej klučina!!! MUCK A THy THomísqu jsi to nejlepší zlaTHíčko pod sluníčkem. MUCK Gustáwqu THy jsi moc hezounkej klučina a mocinenky moc jsem si THě zamilovala lásenqo mojíííí. MUCK A THy Georgísqwu jsi mocinenky moc fajn klučina a v pohodě nejvěTHší. MUCK Tokio Hotel jsTHe THa nejlepší skupina z celého svěTHa a já wÁÁÁÁs mÁÁÁÁm mOOOOc rÁÁÁÁda. *14* *14* *14* *14*
    • Re: THokíncííí

jejda pls,nauč se psat normálně,nedá se to přečíst,a dyž už to náhodou rozluštím,tak temu jde piču rozumět,to je teda styl psaní,fakt že jo.......

ty si myslíš že si to ti tvoji buzíci přečtou?! *5*

Ty vole, už nehul! *5* *5* *5*
      • Re: Re: THokíncííí

tak to musím souhlasit a pak nám nemaj nadávat do krav když náká husička píše takový kraviny *9*
  • ...

jsou uzasni..a pokud to nikomu tady neni jasny..tak me se libi jen jak zpivaji..takze se tu uklidnete
  • Tokio Hotel

Zbožňuju Tokio Hotel, líbí se mi Bill Kaulitz a nestydím se za to! Tohle zkopíruj všude co to pude, pokud je zbožňuješ a nestydíš se za to!
    • Re: Tokio Hotel

jo já taky zbožnuju tokio hotel *14* *14* *14*
    • Re: Tokio Hotel

Ahojlitz!!!
      Mám blog o TH a ráda bych se s nim podělila se všema!!!!

http://siimonnqa.bl og.cz/

Děkuju *3*
  • TH

TH jsou fakt nejlepší na světě. Nikdo na tuhletu kapelu nemá.
    • Re: TH

blbost!!připadá mi že na tuhle jkapelu má každá druhá!Skopčáci jedni!!!Asi se budete obhajovat tím že je nemám ráda pro to že to jsou němci nebo kvůli tomu že hlavní člen kapely vapadá jako holka.Vlastně ano..Němčina je hroznej a hrubej jazyk a zní to jako když spívá nějaká holka.jj a vypadá ako holka, ten jeho novej učesno fakt super. A abych nedrbala jen Billa tak Tom je teda taky fajn pokus o hiphopera!!vypadá zajímavě!..hrozně.A ty zbylí 2 jeden je pěkně tlustej a druhej se tváří počíd pohledem ,,polibte mi všichni prdel!!" *3* *3*
      • Re: Re: TH

Zajímalo by mě, jak vypadáš ty *1*
  • th nejjj

kdyžto tu projiždim a jak na th nadavate sklidne te se tom a billy mi řikali že nejste normalni fud nadavate jake by va to bylo ???co???????? nejste normalni *14* *1* *14* th 4ever *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: th nejjj

ale prosimte ty nejsi normalni!!!!!!!
  • Love

Tokio Hotel jsou nejlepší kapela na světě a Bill je ten nejsladší a nejhodnější kluk na světě!!!!! *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Love

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuj di do piciiiiiiiiiiii zalez ty kravo fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
      • Re: Re: Love

bez mi ty doprdele myslis si ze jsi nejlepsi.TH mi milacci na to ze mi je 10 let nic na svim zivote nezmenim
        • Re: Re: Re: Love

píčo blbá vylízaná! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit