Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hnus

heh *1* tak sem si jentak listovala diskusí a tadyten příspěvek od nějaký blbky mě dorazil:"Já je miluju. S Billem chci sex. Oni jsou úplně nádherní krásní a sexy. Billíčka úpe lovuju. Chtěla mocinky moc s ním vyzkoušet šecky polohy. Je tááák sexy a bylo by TO s ním úpe nádherný. Je úúúúúúúúpeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeejííííííííííí k. TH = 4ever. MUCK MUCK MUCK " *15* *1* *1* když sem to dočetla sem slítla málem smichy ze židle *1* je vidět že všechny fanynky sou uplně pošahaný *5* to je hnus kdo by s takovym buzernatem chtěl sex?! *9*
    • Re: hnus

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Taky jsem z toho nemohla! Takej záchvat smíchu jsem ještě neměla! To není možný, co jsou schopný ty fanynky napsat!!! *9* *9* *9*
      • Re: Re: hnus

jo,u mě to bylo to samý.nejdřív sem byla v šoku,pak mě to došlo,a skončila sem na zemi v tak prudkým záchvatu smíchu,že sem málem dostala infarkt *1* *1* *1* *1* *1* než by zvládli šecky polohy,tak by Bill dávno chcíp,páč to jeho anorektický tělo by to neudejchalo......... *9* *9* *9* *9* *16* *16* *1* *3* *4*
        • Re: Re: Re: hnus

jo některý příspěvky jsou hodně mimo mísu a rámec normálního chování a myšlení, na druhou stranu neházejte všechny fans do jednoho pytle. Ony jsou mezi námi i takové co mají rozum a takovouhle debilitu by nenapsali. *3*
  • !!!!

ach jo....uz me vazne sere youtube....!!!nejdou mi zpustit videa http://www.youtube.com/tokiohotel
    nebo to dela ze bydlime v takovy sracce jako je česko!!! *10* *10*
  • Názor

Názor se má akceptovat, ale oni si asi myslí, že je názor to, když jim tady budou nadávat do kreténu a debilů. Tohle podle mě názor není...a já si myslím, že narozdíl od vás něco dokázali, takže být vámi, tak držím klapačku!!!! I když, aspoň je vidět, jak jste netaktní a špatně vychovaní !
    • Re: Názor

mluvíš mi z duše *15*
  • TH 4EVER

Th jsou nejky na světě!Nevím co bych si bez nich počala!Asi bych už tu dávno nebyla! *9* *14*
    • Re: TH 4EVER

FUUUUUUUUUUUJ tak t oje humac blee se musim vyblejt
      • Re: Re: TH 4EVER

Cb nikdy CB jsou píčaci th jsou nej nej nej nej nej e je to srdicka
    • Re: TH 4EVER

Th sou ty nej nej ale................................ ..sračky na světě čau ty kravo vyblita *16*
      • Re: Re: TH 4EVER

souhlas!!!!! *1* *1*
  • (x

http://www.youtube.com/watch?v=Uhfn RVIlGYE&feature=channel_page neni to krasny??je sikovna....
    http://www.youtube.com /watch?v=3oSU-9AumaI&feature=relate d
  • :-)

ja si myslim ze sou uzasny a vzdycky budou ale maji podstatne min fanousku a to me fakt mrzi :-(
  • Hnusaaaaaci!!!

TOKIO HOTEL JSOU TY NEJVETSI HNUSACI SVETA!!!JSOU TO PROSTE TY NEJVETSI SRACKY,KTERY ANI NEUMEJ ZPIVAT A MYSLI SI O SOBE KDOVI CO!!!JE MI Z NICH NA BLITI!!!TO CO ONI VYTVARI OPRAVDU NENI HUDBA!!!A TY CO JE POSLOUCHAJ JSOU FAKT ZOUFALCI......
  • TH

me se TH velmi libi a nechapu jak je muze pomlouvat, mne se nejaka skupina nelibi a nenadavam ze jsou to a to! *14* *13* *4*
    • Re: TH

tak ty si muj clovek tokio hotel jsou nej a nikdo je nezahrabe do zeme a urcite ne ti anti fans aby sme je mi nezahrabali sme proste lepsi a tokio hotel budem bratit tak ted mi muzete vy te co.. *3* *3*
    • Re: TH

di do picy kravo si urcite z nemecka co ??? fuj :-!
      • Re: Re: TH

Tak vis co tak kdyz kazdy tak pomlouvas tak zavolej na muj mobil.Jestli vubec jakej je zasranej picaku *10*
  • Re: Re: Re: Jsou nejlepší

kristik, hele to nemelo bejt vtipny to melo bejt nejspis proto abys dostala pecku do hlavy a vzpamatovala se
  • Tokio Hotel

No tak sem se chtela mrknout jak to na takove diskuzi Tokio Hotel vypada,no podle ocekavani tu jsou skoro sami haters,Ja je neposloucham,moje parketa je black music,ale chci se zastat vsech fans Tokio Hotel,meli byste pochopit ze je to jejich styl,kazdej mame prece jinej ne,v danym zanru si myslim ze nedelaji tak hroznou hudbu,jak tu vsichni haters tvrdite,furt lepsi nez nejakej high school musical,Bill ma proste svuj styl,ma se oblikat snad jak metrosexual nebo hip hoper?kdyz to neni jeho styl,a kdyz je tak nesnasite proc sem lezete,proc nenechate jejich fanousky na pokoji,kdyz je to forum o Tokio Hotel,oni Vam taky nelezou na ty Vase,ja sice take fanouskem teto skupiny nejsem,ale stve me ze je nenachate v klidu,Vsichni fans to tu musi mit hodne tezke kdyz se do nich furt nejaci zakomplexovani debilci navazi,myslim ze jim zavidite uspech,v tom bude zakopany pes,tak se tu vsichni fans mejte a nedejte se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit