Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andi

Plosím vás,nevíte jak se jmenuje ta kapela ve které hraje Andreas?Nebo alespoň jak se Andi jmenuje přijmením?
    Prej hraje v nějaké kapele na bicí,ale nikde nemůžu přijít na to kde *9*
    Dííky :) *14*
    • Re: Andi

Já do dneška ani nepřišla na to kdo to je *1* *1*
  • Humus

Proc jeste jestvuji takove skupiny ? Proc to jeste nezakazali ? Jsou to VYJEBANCI, SKURVENCI, HAVED POYEBANA SKURVENA. Nenavidim tu jejich hudbu, vzdyt to se kurva neda Poslouchat *16* *16* *16* . A kdso to prosim vas uznava ? Jedine tak mentalne retardovane 13- ky a 14- ky s nejakou vrozenou dusevni vadou. SKURVENCI, HAVED POYEBANA VYEBANA
    • Re: Humus

sklapni sam ses na tom spatne kdyz neumis odeslat prispevek jenom jednou *13* *13* a kdyz te to nebavi tak vypadni a nelez sem *13*
  • Tokio Hotel

*14* zůstaňte takoví jací jste *5*
    *10* nechcete mít koncert v Opavě asi ne co *1*
  • my side

http:www.lucynk-b.blog.cz pls navštivte a okomentujte ;)
    • Re: my side

sory ae www.lucynka-b.blog.cz
  • pro BillísenQa

Mno holka, tak ty si hodně vypatlaná ale fakt hodně. Napsat o tom 30ti kilovym buzíkovi že je nejlepší zpěvák na světě to zavání čistou demencí. Ty máš v tý hlavě asi dobry přeháňky a bouřky. Že mu snad závidíme jeho postavu? Tak to já sem potom superman. Vždyť je suchej jak sirka. Radší ani neukazuje nohy protože je má jak plaňky. Takhle kluci nevypadaji. Tenhle sergej uzdichcal se oblíka jak buzna. A ty jeho postoje na fotkách... prostě gay. Prober se ty chudinko. Ale jinak je docela sranda číst ty tvoje příspěvky. Člověk se dost pobaví nad tvoji demencí. Prostě kráva...SEŠ. Retardovaná PÍČA *9*
  • Tokio Hotel LIVE DVD

Exlusivní informace o připravovaném DVD z tour Humanoid: http://bit.ly/9tvnCz
  • hruza!!!

ahoj uz ste to cetli??http://tokio-hotel-de.blog.c z/0904/tom-uderil-21letou-zenou-fan ynka-dostala-ranu co si o tom myslite?? *7*
    • Re: hruza!!!

cooo too? *7* asi nějakej výmyslek, ne .. to bue asi blbost ... ikdyž .. ani newim :D *9*
  • Jdu na Koncert

Jdu na koncert a vy??? Určitě na to nemáte!!!!! *15*
    • Re: Jdu na Koncert

Tak to ti vůbec nezávidím *5*
    • Re:nejdu na Koncert!

My na ten "koncert" máme,ale aspon se tim nechvalime!Seš namyšlena,určitě si jedináček.Ja mam aspon segru,ale ta neni taka blba. *1* *15* *3*

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      Tak trapnej komentář jsem ještě nečetla

Ahoj nemusíš se vytahovat kdyby na to niko neměl jak říkáš nikdo by na Tokiáčky nešel!!! a to bys přece nechtěla ne?? aby byla ČR tak ubohá a Th by k nám už nikdy nepřijeli!Tak se moc nevytahuj!!!! *5* neboj taky se ti budu smát *15*
  • ...

*1* *1* fans ti na to serou!vidíš tady snad nějaký?já teda ne,sou tady jenom ANTI *3* už sem toho viděla hodně ale jebnutější fans jako seš ty ještě ne *9* zajímalo by mě co seš za retarda protože toto není možný...a di si šišlat někam jinam tady ti na to že :MoCinKY LawíSkUjeŠ deBiLLíSeČka *9* není nikdo zvědavej
    nastěhuj se do Bohnic a ty tvoje skopčácký šmejdy si vem sebou *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • fuck oof TH

hej hola prdi tokio hotel sou trapny vipadaj jak namalovany stetky nejvic na hovno skupina nechapu evropu jak muze tohle poslouchat amici maj asopon dobrej vkus! *5*
    • Re: fuck oof TH

+Taky je nemusím toradši neco staršího jako Abbu,Madonnu a hlavně Roxetty ty jsou nej a věřte tahle hudba je otstována časem ahojky
      • Re: Re: fuck oof TH

s tím nemožu nic jinýho než souhlasit!!!! Music z 80. let 4ever!!!!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit