Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulka

jste husty fak moc mam vas rada
  • JB a TH

nedavno jsem videla fotku JB a TH, jak stoji vedle sebe a drzi se za ramena. Byt na miste JB, tak budu nakou dobu nalozena v dezinfekci. Bill vypada desne, proste anorekticky napodobeni EMO.
  • fuuuuuuuuuj

teplouši čuráci fuuuuuuuuj kretééééééni co je to ani poznat to nejde jsou to kluci nebo holky ????? *7* *5* *5*
    • pro 125

Ja ti povim co sou:kluci,ale vipadaji jak buzíci,viš? *13* *9* *1* *9* *15* *5*
    • Re: fuuuuuuuuuj

Cože jděte doprdele jsou prostě nejlepší.
    • Re: fuuuuuuuuuj

Jo? Tak to si nejspíš slepý/á! *3*
  • Zdrawím všechny anti-Th

zdrawím lidi můžete mi prosím vysvětlit proč je nenávidíte?????já to nechápu a asi nepochopím a pozor mě to musíte vysvětlit hodně dopodrobna.... *1* Ale fakt proč?????
  • Sbírka TH

Ahojik!! Vyměním sbírku Tokio Hotel za Green Day nebo Chinaski nebo Ewu Farnou (případně od každýho trochu). Máte-li zájem nebo chcete-li vědět více, zanechte vzkaz :-)
  • .-/ ~=-._

hele uz tady koncim uz me to nebavi vam nadavat ale stejne si myslim ze zijete ve svym posahanym tokio hotel life , a i kdyz si myslite ze sou nejlepsi tak na takovy jako sou led zeppelin,pink floyd a metallica nikdy mit nebudou *15*
    • Re: .-/ ~=-._

Jo aspoň někdo......ju podle tebe možná jo ale až budou na světě jenom TH tak budeš čumět...
      • Re: Re: .-/ ~=-._

To ale nikdy nebude *1* *1* Leda na planetě debilů transek a kdoví čeho všeho *15* *15*

To si jenom myslíš

To si jenom myslíš *13*
  • Zimmer 483

nej je REDEN!! *14*
  • ghdhdhdh

Vy jste úplně moc vyjebaní na palici .Tokio Hotel je nej skupina *14* kterou totálně žeru . *14* *14* *14*
    • Re: ghdhdhdh

panebože tak jich klido žer!!!!!!nwm esi mám stejnej názor jak ostatní anti,ale dyž vy je teda žerete( *9* ),tak aspon nechte ostatní řéct svůj názor!!!!!jako tydle nadávky,že jim závidíme,bo něco podobnýho sou už fakt ubohý!!!!!!no jo,a ted zas šecí fans řeknů,že my sme taky trapní,tak jako teda už nwm.....
    • Re: ghdhdhdh

ty jsi vyjebaná na palici!!! *9*
  • nevím co mám napsat

No musím přiznat že na to že jsem je nenáviděla tak mi jsou čím dál tim víc sympatický!!!A hlavně májí moc hezké písničky...ale je škoda že sem je ještě nikdy neviděla!! *9*
    • Re: nevím co mám napsat

Ahoj ty mas asi hodne rada high school musical co?
  • prostě kráva

Mno holka, tak ty si hodně vypatlaná ale fakt hodně. Napsat o tom 30ti kilovym buzíkovi že je nejlepší zpěvák na světě to zavání čistou demencí. Ty máš v tý hlavě asi dobry přeháňky a bouřky. Že mu snad závidíme jeho postavu? Tak to já sem potom superman. Vždyť je suchej jak sirka. Radší ani neukazuje nohy protože je má jak plańky. Takhle kluci nevypadaji. Tenhle sergej uzdichcal se oblíka jak buzna. A ty jeho postoje na fotkách... prostě gay. Prober se ty chudinko. Ale jinak je docela sranda číst ty tvoje příspěvky. Člověk se dost pobaví nad tvoji demencí. Prostě kráva...SEŠ. Retardovaná PÍČA *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit