-
Re: Tokio Hotel 4EVER
wow tys byla v americe a videla si stovku videii z ameriky , a videla si tam chodit stovky th fandu po ulici? hm pochybuju tam maj svoje vlastni kapely a na nejaky ubozaky jako tokio hotel nejsou zvedavy a kdyz uz tam maj koncert tak sou listky bud zadarmo nebo sou hodne lacny, do ameriky chodim kazdy leto a mam tam pulku rodiny takze zalez pico -
---
tan klip je ubohej... *15* *8* *1* -
-
Re: ---
*ten*
-
-
Jsou dobrý.....ale existujou i lepší např. Simple plan nebo Evanescence....ale jak říkám...jsou dobrý, mám je ráda a občas si je poslechnu..... -
Bill je nejlespsi
no je osklivej,vypada jak oskliva zenska,ale je nejlepsi zpevak z tech mladaych,pisnicky maji nahodou super,i kdyz oni sou kokoti,tak hudebni talent maji,takze jejich hudbu miluji,ale oni jsou osklivi jak hovno. *9* -
-
Re: Bill je nejlespsi
Když sem ho poprvý viděla tak sem si myslela že je to holka a když jsem zjistila že kluk tak jsem málem pukla smíchy. TH jsou fakt DEBILOVE -
Re: Bill je nejlespsi
ze jo jsou hnusni *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
nj
Tokio hotel sou buzny... -
-
Re: nj
Ten kdo je nemá rad tk at sem pste neleze! a nerikejte o nich že to sou buzny když o nich nic nevite! tk se laskave uklidnete!! dete si poslouchat ty vase ubohy pisnicky! a už sem nelezte!!! *16*
-
-
fujtajbl
jeziz to sou strasny picusove se oblikaj jak hoperi a hrajou takzvanej rock to je ostuda ,kdybi aspon hraly poradne a nehraly furt jednoduchy rytmi tak nic nereknu ale tohe je fakt ubohy a jestly myslite ze kluci zavidi tak ani hovno ,nezavidime naopak fakujem holky co to poslouchaj *15* -
Fajnéé
Jsou skvělí :-* :-* -
TH ist BEST !!!!!!!!!!
Tokio Hotel jsou nejlepší *14* a kdo tvrdí že ne tak ten jim jenom závidí... *15* *1* ...
A zrušte ty anti blogy ste trapníí... *9* -
-
Re: TH ist BEST !!!!!!!!!!
achojte lidišky kdo je tu stejně praštěný jako já do TH??? *3* *15* *4* *1* -
-
pro iwush
Ja su taky prastěna,ale z teho,jak vypadaj a jak sou trapní :D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
TH 4EWA
ToKiO HoTeL SeM sTHrAšNě RáDa Že STHe PrOTHOžE mÁTHE úPlNě SkVěLý PíSnIčKy! MnOO jÁ BiLLíSQa PLoSTHĚ láFkUjŮ mOcInEnKy Moc! MuCk! THoMáŠkOwI THo MoC mOcInEnKy MoC sLuŠí! Je THo MoC KlÁšNeJ kLuČiNa! MuCk! STHe NejÍQQQ! MUCK!! *14* *14* *14* -
-
Re: TH 4EWA
umíš psat? *7*
-
-
JB ! sou ubohý
Nesnášim ty co fandí jonas brothers a pomlouvají Tokio hotel. Nevidim co je jako na jonas brothers lepšího podle mě zpívají jak kdyby se škrtili na provaze .... Tokio hotel /BYLI/JSou/ a BUDOU nejlepší :-* *14* -
-
Re: JB ! sou ubohý
Každej má svůj styl i v hudbě tak pls neurážej JB -
-
Re: Re: JB ! sou ubohý
ty krávo jdi do prdele!!!já zase nechápu jak může mít někdo rád takové hajzli..hnusací TH které mají písničky jak stará kurwa!!!!! *16* *16* JB jsou mnohem MNOHEM lepší!!!!!!!!!!! a TH nejsou a taky nikdy nebudou nejlepší..to si zapamatuj krévo jedna..a jestli budeš mít další urážky na JB...Tak si mě nepřej krávo jedna...doted jsem o TH nic špatného neřekla ae u mě si to teda posrala!! když ty budeš urážet JB tak já budu urážet ty buzeranti TH!! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: JB ! sou ubohý
*krávo
-
-
-