-
;)
Musim se přiznat, že jsem patřila mezi ty, co kritizovali TH JEN proto, že se o nich všude mluvilo a taky kvůli Billově vzhledu. Teď už vim, jaká to byla chyba. I když nejsem mega fanynka jejich písničky jsou vážně super =) -
boze:D
hele keci beznich uz bych tu davno nebyla boze vzdyt sou hroznii *9* -
TH- FoReVeR!.mucQ ;o*
skvělý songy...užásný koncerty!!!! *14* <333 miluju *4* -
-
Re: TH- FoReVeR!.mucQ ;o*
přesně *5* já už byla na jejich koncertech třikát v zahraničí *4* a teda paráda *14* -
-
Re: Re: TH- FoReVeR!.mucQ ;o*
jakoa co my s tím,žes byla na koncertě?Se máme posrat? *1* *1* *3*
-
-
-
cvoci
nejvetsi buzny na hudebni scene image maj nechhutnou se z toho muzu pozvracet -
TokiáciEVA
Jezisi ja sme byla na koncerte a malem sme dostala ok..n je ak nesmirne sexy...Miluju hooooo(Berte to ironicky:D:D ) -
fuuuuuuuuuuuuj
no tyvole tak tokio je upe nejhorsi skupina na svete vseci vipadaj jak upe na mrte hnusny holky jo a ten zpev no ty vole s toho nemuzu sou to ue teplousi ne no fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ja je tak nesnasim nwm jak se nekomu muzou takovy paka libit ja z nich upe blijjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu -
fůůůůjjj
tokio hotel jsou ta nejhnusnější a nejhorší kapela.fffffffffffffůůůůůůů -
-
Re: fůůůůjjj
sem nelez de**** -
-
Re: Re: fůůůůjjj
má pravdu..horší skupinu jsem ještě neviděla blééé!!!!!!!" *9*
-
-
-
VYMENIM PLAKATY (10) TH !!
Vymením plakát TH za plakát Ewy Farný nebo za plakát Green Day.... Mám celkem 10 plákátů TH :) Dyžtak zanechte vzkazík :) -
!!
máte tu důkaz aby ste se nehádali: JB jsou mnohem,mnohem lepší než TH!! se podívejte kolik mají fanoušku tady ve fanklubu...747 a HB neuvěřitelných 3133 fanoušku si je přidalo...tak držte tlamy vy krávy!!!a už nelezte na stránku JB!!!!!!!! *16* -
-
Re: !!
Jako kvuli tomu že na stránkách JB je 3300 fanoušků a u TH je 730 jako no a já znám asik no prostě DOST DOST lidí co tady akorát nejsou registrovaný jo tak drž mlč. A JB jsou poslední dobou !!!!!PROPADÁK!!!! I v BRAVU to bylo tak plč pipino nebo idiote.S pozdravem Verunka -
-
Re: Re: !!
pomlč!! *15* děcko malé co si kupuje to vaše "bravíčko" *15* prosimtě tam jsou samé drbárny a kokotiny!! *15* myslíš že budu věřit nějakému bravíčku co si toho polovinu vymýšlí?? *15* *15* *15* tak drž hubu ty... krávo! *15* PS: nějak se vám to tu hemží antifan!! *1* *15*
-
-
Souhlasím na 1000% s tebou jb se neoblíkají jako holky a sou sladký né jako ty EMO gorili *5* *5* takže žádný nadávky o jb *13* -
-
no vidíš mám tu další důkaz!! *15* JB jsou lepší.... tak už tam nelezte na stránku JB nebo se naseru a budu tady taky chodit a nadávat jim!!! KRÁVY JEDNY!!! *13* *8*
-
-
Jak to tady tak čtu *1* je mi vas lito že nemáte nic jinýho na práci *15* PS: kdo sakra je JB? *5* -
-
řeknu ti to tak!! lepší skupina než TH!!!! -
-
Re: Re: Re: !!
Jako Jonas Brothers?! *1* *1* *1* Ehm, no, každej má svůj názor (Hahahaha, prej lepší než Tokio Hotel, pche *1* ) Hned du na ´´JB´´ je tam taky pomlouvat *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: !!
haha si trapná..:D:D:D:D:D PÍČO....ano lepší....každého se zeptam co si mysli o TH..hádej co odpoví: že jsou totálně hnsuný a jak je může někdo poslouchat když zpívají o hovně!! *5* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!
nebuď hrubá *1* *15* když nemáš na víc tak sem nelez *16*
-
-
-
-
-
pardon...JB 3133....ne HB..(překlep:):D)
-
-
tokio hotel
Sou super skupina ale na jejich koncert bych nechtěla, tam musí bejt strašná tlačenice holek, *1* mě to stačí doma u kompu a sou *14*BEST BAND! *14*