-
Uz staci!
Smeju se, kdyz vidim, jak nekteri lidi nadavaji Tokio Hotelu. Takovouhle viditelnost nemela zadna kapela uz dlouho. Sice nekteri nadavaji Billovi, Tomovi, Georgovi a Gustavovi, ale tim jenom dokazuji ze jsou TOKIO HOTEL nejlepsi! *14* *14* *3* *1* -
-
Re: Uz staci!
heled nevim,jak to rict ale jejich popularita trochu zkoncila,jsem je tak mesic nikde neslysela a krome bravíčka o nich nikde nepisou:D *13*
-
-
slysela jsem ze je emo
ja sem slysela ze bill je emo, taky tomu verim protoze kdyz se zamyslim tak to muze byt pravda! ale mozna sou to jen drby -
-
Re: slysela jsem ze je emo
se vzpamatujte!!Bill a emo?To je teda pěkná blbost,někdo si myslí,že když poslouchá TH tak je šíleně emo *1* přitom oni vůbec emo nejsou!!!!A ještě k tomu jsou to pěkní trapáci,kteří ani neuměj zpívat a vypadaj jako škarede baby!! *1* Ale je to váš styl,já vám je neberu,si pooslouchejte co chcete *1* -
Re: slysela jsem ze je emo
Si děláte srandu? Bill a emo? TAk to je fakt blbý vtip... podle čeho usuzujete? Že má černý vlasy a nehty? No tak to může být i jiný styl. Naopak bill se rád předvádí, takže určitě nední emo! *14*
-
-
Bill :-*
mno Bill je upe k sežrání je tááák sladkej upe k vošukání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Bill :-*
hey,neber my ho!!! Billisek je muy boy na sukani,ty pico,tak si ho nevsimej,tebe by si stejne any nevsimnul,uz se teshim az s nym budu tehotna *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Bill :-*
tady někomu hrabe,ale já to nejsu *1* *1* *1* *9* *9* *4* *15* *15* *5* *5* -
panebože nešvihla sis něčeho?dyť ty mluvíš jak zhulená ožralaá a zfetlá dohromady:D *1* *1* *1* *1* *9* ,panebože nezávidím ti,už bychmazala k psychoušovi,je videt že nejsi ok *13* *13* *8*
-
-
hm...hlavně že bys ho šukala,ale ani jsi s ním nikdy nemuvila naživo,ach jo,je mi tě líto *1* *1* *1* -
*1* hlavně že bys ho šukala,přitem ho nikdy neuvidíš,ach jo,je mi tě líto... *9* -
až sním budeš šukat tak mi ukaž vaše děcko to bude nějaký zmutovaný emouš!!! *9* *9* *15* *15* Bude mít vlasy jak Bill *9* a rozum jak její maminka *15* *15* xDDDDD *9* *9* *9* -
-
Debile, Bill neni emo něco si o něm předčti a pak přijď machrovat!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
sešit s článkama
čau mám sešit s článkama kde je hooooodně německejch,slovenskejch,polskejch, italskejch a trochu českejch článků prodám ho za 250kč čož je až moc slušná cena!!kdybyste měli zájem piště na mail:lucibus-buffy@seznam.cz *4* -
-
Re: sešit s článkama
I kdyby si měla blok mého oblíbéného zpěváka nikdy bych si to nekoupila ani za 10kč většině totiž stejně nikdo nebude rozumět a i kdyby tak je tam třetina s toho co na internetu naivita,naivita=DTy si moc pííča,že??Jestli si to někdo koupí dej mi vědět.Chci vědět kam až bude sahat jeho duševní handicap!
-
-
fuj
přesně tak souhalsim s váma s anti!je to ta největší lůza..ještě štěstí že to upadá..naprostej humus...vypadaj jak transky,těm jejich sračkám se nedá říkat ani "hudba"! *9* je mi z nich nablití *9* *9* a když sem náhodou viděla nějaký videa s jejich fanynkama tak tam vřískaj namyšlený pubiny ve věku 10-16 let..obyčejný rychlokvašky o který tedka nikdo neopře nai kolo *15* *15* -
-
Re: fuj
nj co naděláš mě je 12 ale naštestí mám zdravý rozum *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Milí anti!!
Na světě je hodně transexuálu a teploušu a různých jiných lidí a navíc jsou mnohem horší skupiny než TH a označení naprostej humus je jen k smíchu *3* Ty si snad myslíš že na jiných koncertech holky neřvou? -
-
Re: Milí anti!!
hej přesně *1* -
Re: Milí anti!!
myslíš?to by mě zajímalo jaký *1* ..jasně že řvou ale nechovaj se tak debilně jako fans TH..tak si zajed o pár stránek dozadu kde nějaká blbka píše jak by snim chtěla sex a další takový pindy..k smíchu seš jedině ty *15* zdar ubožáku -
-
Re: Re: Milí anti!!
Já nepsala že chci mít s někým z nich sex takže nevím proč mě napadáš.Navíc si myslím že ubožák je ten kdo nesnáší nějakou skupinu,ale čte si celou diskusi o ní a jěště k tomu si ji pamatuje... Nemáš náhodou Billa jako spořič obrazovky? *1* *1* Tak sklidni hormon..... -
Re: Re: Milí anti!!
No tak to je jeji věc že s nim chce mit sex ne tvoje tak co se do toho sereš.. mezi největší ubožáky patříš ty když nemáš nic jinýho na práci než tady psát antipříspěvky.. tadle věc mi přijde uplne zbytečná proč se zabýváš a marniš čas s něčim co nemáš rad.nebo rada?? -
-
Re: Re: Re: Milí anti!!
Přesně. Faninky jsou od toho aby fandily *15* *15* Zajdi si prosím tě na nějaký koncert,tak to totiš chodí na všech baby *15*
-
-
-
-
fůůj
FŮŮŮJ HNUSÁCI NĚMECKÝ A HLAVNĚ BILL -ZMALOVANÁ HOLČIČKA -
-
Re: fůůj
jo,myslím,že Billovi by neuškodila menší lekce líčení,páč fakt vypadá jak anorektická děvka *1* *1* *9* -
-
Re: Re: fůůj
to řekni spíš jeho stylistům ne. Pochybuju, že by se dneska líčil sám *1* -
-
Re: Re: Re: fůůj
a jo no *1* *1* *15* ,no tak to víš,zmalovaná buzna,kerá si myslí že je královna světa se přece nebude líčit sama,já ale stejnak myslím,že ti stylisti ho tak dycky zřídí schválně,páč TH taky nesnáší,né? -
-
Re: Re: Re: Re: fůůj
TAk s tímhle si se obrátila na špatnýho člověka. Já jsem fans TH *1* ale nevadí. Já tvůj názor respektuju. Ovšem mě se jejich styl líbí no. Takže promiň, že nbudu souhlasit *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fůůj
To já nemám za potřebí *4* Přijde mi to hloupý. Spíš se snažim pochopit některý ty názory co tu lítaj. Protože ruku na srdce občas to dost přehání obě strany, jak anti, tak fans. Nějak se vzájemně neumíme respektovat a podávat si vzájemně pádný argumenty. Což mi přijde dost smutné *9* To je pak diskuse k ničemu. *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: fůůj
nn,v poho,dyž mě nebudeš nadávat do pičí a kdoví do čeho eště,tak je mi vcelku šumák,že seš fanynka TH,to je v poho *3*
-
-
-
-
-
-
jojojojo
Jo jO JO Tokiáči vyhráli Linkin Park vs. Tokio Hotel aby ne?!
!!!! -
-
Re: jojojojo
*1* tokio hotel jsou impotentni tranzvestitove ... co se jebou do prdele ... linkin park je 1000x lepsi
-
-
T.O. K.I.O. H.O.T.E.L
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* My Je MiLuJeMe Jsou upa gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood Love TH *14* *14* -
-
Re: T.O. K.I.O. H.O.T.E.L
NO JO COOOOL ILOOOOOVEEEE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILUJU JE
-
-
ehm
V tom případě,proč sem antifans lezou?Fanoušci nejsou na tyhle ,,výlevy" zvědaví...tahle provokace je směšná...a navíc stačí napsat že tu kapelu nemá rád nebo že jí nemusí...tyhle výlevy se tu nedaj číst...ty jovaa tuhle kritiku fakt miluju...nestojí za nic...když se mi nějaká kapela nelíbí tak jí snad neposlouchám a nejevim o ní žadnej zájem ne??to je logický!!