-
koncík
pro Míšu:dííky...normálně kámoška mi řekla že se mnou nikam nejede(myslela sem že jí zabiju)...nechce se mi tam jet samotný,ae já tm pojedu i kdybych tm sebou měla dotáhnout(klidně i násilim *1* )upe cizího člověka *1* ..nb dám inzerát do novin že hledám společníka na koncert TH *14* -
-
Re: koncík
přesně já tam prostě musim být a to tam 100 krat radši pudu sama než abych tam nešla *1* -
-
Re: Re: koncík
mno jako když někoho neseženu tk tam pudu sama...jak už sem psala to si nemůžu nechat ujít *1* ae s míma přesvědčovacíma schopnostma nebude takej problém někoho překecat *3* -
-
Re: Re: Re: koncík
Vy se máte. Mě tam rodiče nepustí. Eště k tomu, že je to v pondělí a já bydlím daleko od prahy. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: koncík
jejda...to kdyby mě tam na ten zkurvenej koncert tahala.. tak bych ji asi praštila.. *15* *15* *15* *15* ale naštestí nemám tak blbé kámošky a taky je nesnáší!! *14* *15* *15* *15* *1*
-
-
-
-
-
good 4ever
tokio hotel ieich texty a hudba mi pomohli z tech neivetsich zivotnich sracek a ze to stalo za to a ted ien proto ze ie zacli vsichni nenavidet ano priznavam nekdy mi taky pridou komercni a nesouhlasim s se vsim co udelai a nemiluiu billa a neisem fanatik tak pres to ie nezacnu nesnaset ien proto ze na ne milion lidi zarli a nesnasi ie dokud budou hrat budu ie poslouchat a budu ie branit pred vsema a nestydet se za to ze ie posloucham ako to nektery "neilepci"fans delai ze ie zapirai mam ie rada proste GO(O)D 4ever *14* *14* *14* -
NiiC...
BuZeRaNtIi!!TyY VeE hLaVně tEn BiLl.....MNjN.... =P -
Fuj!
Nemám je ráda, protože mají písničky, kde se opakuje hudba, kde se opakuje text a je to celkově hnus. Bill je make-upová maska. Lidi si ho pletou se ženskou. To je můj názor. Tokio Hotel se mi nikdy nelíbily, nikdy ani líbit nebudou. All-X forever. Smajlíky sem dávat nebudu, protože se mi ani jeden nelíbí. -
:D
Do kundy nevim kdo vam tu pripada jako emo ale neva jestli je to ten nakej Bill.. tak asi nee no..je videt ze ani nevite jak vypada styl emo. bill je mozna jenom tak nakej THteplous no me je to jedno:D:D:D... jinak heh vite kdyz vznikla tahle kapela??... *1* *1* *1* *1* *1* -
th
nic proti tokiáčum,ale mě se prostě nezdaj.Jo,bez urážky,ale Bill je emo jak vyšité,to jde strašně vidět,řikejte si co chcete,ale Bill je emo a vypadá jak holka,ale třeba je to jen muj názor *3* čauky -
-
Re: th
hey díky za pobavení:D to je zajmavé:D posloucham je od r.2005 tj. od začátku co byli známí a do dneška sem si nevšimla že Bill je emo:D on má prostě svůj styl..jenže to debilové v ČR nechápou.. -
-
Re: Re: th
tk to si zajdi na oční,pač už v roce 2005 nebo kdys je začla poslouchat,tk Bill vypadal jak emo,hej lidi řikejte si co chcete,klido mě tady davejte samý 5,ae muj názor mě nikdo neveme!!!Ani ty malý děcka,co TH poslouchaj *1* *1* *1* tkže marná snaha *5* -
Re: Re: th
takže ty to taky nechápeš? *3* nebo seš jiná národnost? *5*
-
-
-
sbírka
Ahoj mám hrozně velkou sbírku TH a chci se toho zbavit mám všechno možný plakáty,fotky,články zahraniční časopisy i český.......no a tááááááák dááál....jestli máte zájem pište mi na mail:lucibus-buffy@seznam.cz a pošlu vám fotky tý sbírky........mějte se *4* -
-
Re: sbírka
toje super *3* -
Nic
Nezapomente, ze Tokio Hotel jsou jiz v T-music chart, tak nezapomnte hlasovat na www.t-music.cz :)
-
-
Anti
Názor AntiFnas mě naprosto nezajímá :D a hlavně si z toho nic moc nedělám ... každý at si myslí, co chce, ae mi FANS je milujeme!!! xD -
-
Re: Anti
víš co, ty vůbec nezajímáš mě *1* -
-
Re: Re: Anti
Prostě jsme na tom stejně :D -
-
Re: Re: Re: Anti
*1* *1* víš co vyliž si prdel..tvoje iq se rovná houpacímu koni a máš dost omezenej hudební přehled když si myslíš že tyhle hnusáci sou nejlepší na světě *15* *15* toto můžou poslouchat akorát lidi bez mozku a bláznivý puberťačky *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Anti
jooooooo přesně!!!!!!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
TH JSOU NEJ
Tokio Hotel jsou nejlepší!!§ *3* *14* ale na česko už nemyslí *9* ,amerika je pitomá *16* proti evropě nevidomá. -
ANTIFAN
TOKIO HOTEL JSOU TY NEJVETSI HNUSACI SVETA!!!JSOU TO PROSTE TY NEJVETSI SRACKY,KTERY ANI NEUMEJ ZPIVAT A MYSLI SI O SOBE KDOVI CO!!!JE MI Z NICH NA BLITI!!!TO CO ONI VYTVARI OPRAVDU NENI HUDBA!!!A TY CO JE POSLOUCHAJ JSOU FAKT ZOUFALCI...... -
-
Re: ANTIFAN
zajímalo by mě, kolik písniček si slyšel/a! :D a nvm kdo je tady zoufalec, když ty se zmůžeš akorát na to někomu nadávat do sraček apod... takže se běž zklidnit :D -
-
Re: Re: ANTIFAN
driv jsem taky byla fanynka TH,ale ted se za to uprime stydim...driv meli pisnicky jeste docela dobry,ale ted uz to jsou proste sracky,nemuzu si pomoct...
-
-
Jo jasně a co jsi ty taky největší hnusák a kokot světa!!!Jsem teda zvědavá co posloucháš ty!!!!!!!! co no Evu a Vaška že???!!! Tokio Hotel umě jedou a mám je mocinky ráda a jestě neco???!!! ty kokote??? *16* *10* -
-
ty pičo beze stim evou a vaskem nekam!!!!!!!kdyz neposlouchame takove buziky co krakoraji do toho mikráku tak neznamena ze je poslouchame!!!!!je to uz fakt trapny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!my poslouchame kwalitni hudbu vis!!!!!!!ale ty nevis co to je ze!!!!!!! *8* *1* *1*
-
-
hrdě se hlásím k těm zoufalcům, co je poslouchají *15* jdi se vyblít někam jinam, tady po tobě nikdo uklízet nebude *13* -
-
ja se k tem zoufalcum taky mirne hlasim ale vubec me to nesere *15*
-
-