-
TH
TH JSOU NEJLEPŠÍ *14* -
TH jsou nej!!!
Tokiáci jsou ta nej skupinka na světě...maj moc moc dobrý písničky, hlavně z CD Zimmer 483 Vergessene Kinder!!! Tae mocinky moc kráásná -
Tokio Hotel 4EVER
Tokio Hotel jsou Nejlepší...a anti sou jen ubožáci co záwiděj xD *15*
Jsou slavní po celém světě zvlást ted v Americe....kdyQ ste od nich nic neslyšely žádnej sonQ thaQ Radši držte Hubu!!!!...zvašich anti komentů je mi k smíchu xD....prostě Tokio Hotel 4EVER!!!!zmrdi!!!! *15* *15* *15* *1* *1* -
-
Re: Tokio Hotel 4EVER
Jako proč nám anti nadáváš?!Možeš mě to vysvětlit?Mimochodem,drsnej styl psaní,to ani ten nejvetší debil nevymyslí *15* *15* .Mě řekni,co máš z češtiny -
Re: Tokio Hotel 4EVER
Me ses k smichu ty a to tvuj styl psani... Tokio Hotel je ostuda rockove sceny, hlavne jejich vizaz... Naprostej opak takovejch docela jeste prirozenejch Linkinu, ktery u me na ciste rockove scene vedou... Ale ja radsi Metal:))))¨
Metallica, SoaD, Nightwish, Megadeth,Limp Bizkit......!!!! *14* -
-
Re: Re: Tokio Hotel 4EVER
A slyšela jsi od nich wšeci alba ? nee thaQ je neurážej...Já třeba thaQy poslouchám Nigthwish...ale proti TH sou nic moooc *4* ...Tokio Hotel 4eVeR!!!!Screamo4evEr!!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Tokio Hotel 4EVER
Slysel sem nekolik songu... A prijde mi to fakt hrozny... Nightwish a Tokio Hotel se porovnat opravdu neda... NW je uplne jina kategorie, TH jsou mnohem mekkci, ale to neni spatny pac to neni muj styl, jen nechapu proc se oblikaj jak hoperi a hrajou rock..... a je toho vlastne hodne -
-
Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel 4EVER
Každej je v jejich skupině sám sebou...každej znich má svůj styl...metal se mi thaky líbí <3 a Screamo je mu podobný *3* ae TH maj ty texty hodně procítění a dyž ci něco jemnějšího thaQ je Ráda poslouchám *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel 4EVER
Aš se nhaučýsh pshat,thak njeco naphysh,yo? *1*
-
-
-
-
-
-
4ever
Tokio Hotel 4ever! Ať si říka kdo chce, co chce. *4* -
ubohost
Anti já vás vážně nechápu ..... myslíte si jak jste drsný,když dokážete nadávat lidem co poslouchají TH . Ale pravdou toho všeho je opak jste oproti všem ostatním lidem jenom ubohý nic co závidí...co prostě nesnesou,že fans a kapela dokáže mít mezi sebou takovej kontat a podporu ... A to , že říkáte jak jsou ubohý a tak , to vypodívá jenom o vaší inteligenci ...a vy rozhodně TY inteligenti nejste !! A jestly si myslíte , že vašimi nadávkami ,protestama atd ,že si myslítě , ža tak TH dostanete ze scény,že se kvůli tomu třeba psychicky zhroutí tak to jste naomylu .... Protože je taková ubohost nedokáže rozhodit a navíc mají nás ....nás fans,kteří je vždycky za jaký koliv situace podpoříme at se děje co se děje .... PROSTĚ JSTE NIC .... NIC CO NEMÁ MOZEK ,PROTOŽE KDYBY JSTE HO MĚLI TAK SE NEZAOBÍRÁTE KAPELOU, KTEROU PROSTĚ NEMÁTE RÁDI!!!
TAK UŽ TÁHNĚTE .... NEZAJÍMÁTE NÁS!!! TH VŽDYCKY BUDEM BRÁNIT A NAVÍC PŘED VÁMI !!
Když už je tak nesnášíte tak proč to sdělujete ostatním ...nás to vůbec nezajímá VÁŽNĚ VÁS NECHÁPU -
-
Re: ubohost
KONEČNĚ NĚJÁKÝ POŘÁDNÝ TITULEK,DYT SE CHVILU DIVEJTE CO PISETE STE JAK MALE DECKA TRAPNI,PANEBOŽE NO TAK JE NEMUSIM NO A CO?!TY FANYNKY SE ASI KVULI VAM POSEROU,NE? ESTLI SI TOHLE MYSLITE,TAK STE PĚKNĚ NAIVNI,SI MYSLITE JACI NEJSTE ZAJIMAVI!!!!!!!!JA JE TAKY NEMAM ZROVNA V LASCE A URAZIM JE NEJAK?! NEURAZIM,PROTOZE SE NECHCU PODOBAT TAKYM PIČÁM VYJEBANÝM S NULOVOU INTELIGENCÍ JAKE STE VY RADOBY ZAJIMAVI,TRAPNI A NECHUTNI ANTI!!!!!!!!!!!!!!CHCE SE MI Z VAS BLUT!!!!!
A ASI SE VYBLUJU NA VAS,MOŽNÁ BY VÁM TAK STOUPLA INTELIGENCE VE VAŠICH ZAKRNĚLÝCH MOZKÁCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *9* *13* *3* *5*
-
-
TWINCEST4EVER!
Miluju twincest!!!!! A nejsem antifanoušek....
My všechny úchylačky věříme, že mezi těma twins něco musí být a to něco... je určitě láska, a proto jsme taky úchylačky!!*1* -
-
Re: TWINCEST4EVER!
ty ses asi trochu kráva ne?!!! *9* *5* !!!! si zdrhla z Tloskova nebo co?! *13* by tě měly zavřít už že si to jenom představíš jak do sebe píchaj žebrama (ničim jinym totiž píchat nemůžou,prže to nemaj).. fakt vypatlaný ty fans!! *16*
-
-
123
kdyz se vam nelíbí tak sem proste nelezte -
-
Re: 123
oni jsou božžíííí fajnová skupina *4*
-
-
th
miluju TH jsou božíííííí :-* *14* *14* -
-
Re: th
jo jsou božíííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
FUCKIO HOTEL!!!
Stejně sou ubohý, Všichni si v podstatě na něco hrajou, je trochu divný, když někdo nosí hadry XXL jako nehustější raper a hraje na kytaru s nějakým anorektickým dikobrazem a dvěma "mouchy zežerte mě". *15* Hrát to neumí, zpívat to neumí a navíc jsou to NĚMCI!!! a já jsem zásadně proti němcům, nemám je ráda, nemám ráda němčinu a nemám ráda moji něminářku!!! *1* *3* -
-
Re: FUCKIO HOTEL!!!
Tak to nemáš ráda ani mě když sem napůl němka? *3* otec je němec *5* -
Re: FUCKIO HOTEL!!!
mno a my zas nemáma rády tebe!!!!! *15* *15* *1* tag sem nelez!!!! *15* *1* *13* -
-
Re: Re: FUCKIO HOTEL!!!
mě řekni,kdo je na tebe lenulko asin tag zvědavej?Tak sem nelez ty,protože co sem se tag dívala,tak anti je tu mnohem víc,seš TRAPNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK TVOJA PRDEL! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: FUCKIO HOTEL!!!
sry devče...ale nějaký tvoje trapný nárážky mě nějak nenaserou.... *15* *1* jde aspoň poznat na jaký urovni seš!!!! *9* *1* a pokud jde o můj zadek.....tag z porovnáním tvýho ksichtu je to nádhera!!! *1* *15* jinak je mi fuk kolik je tady anti..... *9* *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: FUCKIO HOTEL!!!
Jo?! že bych měla tak hnusnou prdel,že se musim srovnáwat s twojím pojebákovaným ksichtem?Bych sa hádala děvče!!!!!!! A že je ti 17,dobře,třeba je to pravda,ale asi seš krepet mentálně zaostalá nezdá se ti? *15* *15*
-
-
-
Zajebaní náckovští buzeranti
Tokio Hotel jsou nejpostiženější,nefekálnějš -
-
Re: Zajebaní náckovští buzeranti
Správně jsou to nejpostiženější,nejfekálnějš í buzeranti z nejdebilnější země světa.Ať chcípnouuuuuuu!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Zajebaní náckovští buzeranti
ale prosím tě.... *15* s tou tvou přezvívkou bych si tag moc nevyskakovala!!! *15* kdo ví jag daleko jed od pravdy!!!!!!!! *1* *1* *8*
-
-
-
-
-
hitparáda
pro všechny věrné fans: zavítejte na stránku www.ujdeto.cz *1* je tam hitparáda, ve které jsou se 2 songy, zhruba na 16. a 26. místě. Tak je podpořte, hlasovací formulář je pod hitparádou, vyberte 3 písně, opiště kod a klikněte na Hlasovat. Můžete hlasovat každé 2 hodiny, pls hlasujte