Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝ

rád se přidám :) FUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝ FUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝFUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝ
    • Re: FUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝ

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* PŘESNĚ!!! FUCK OFF TRANSKY!!! TOKIO HOTEL *9* *9* *9* KRETÉNI VYJEBANÍ!!!
      • Re: Re: FUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝ

Přidávám se kolegové :) FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !
        • Re: Re: Re: FUCK TOKIO HOTEL-BUZNY KOKOTSKÝ

Tokio Hotel ať jdou do hajzlu, ale ti masky slipknot taky! Proboha co to je za hudbu? Mlácení do nástrojů a řvaní do mikrofonu? Vždyť vypadají, jako psychycky labilní a na fetu!!! Navíc mě zaráží, že snad všichni metalisti nadávají zrovna nejvíc na Hip Hop, když používají často ,,Fuck off'', což používají hopeři!!! Slyšeli jste vůbec někdy Hip Hop, Eminema třeba? TH a další komerční sračky v čele s metalem ať jdou do piči!!!!
  • děs

tokio hotel sou děsný!!! nevim, jak se to nekomu muže líbit a ty koncerty???katastrofa!!!! *10* jeslti tam někdo pudete, tak vám upřímně litiju!!!! *16*
  • Tokio Hotel

Tokio Hotel jsou proste nej.A kluci je nesnášejí jen proto že holky po nich šílí *1* Nemůžu pochopit lidi který je vůbec neznaj a řikaj o nich hnusný věci takovejch lidí z nám spoustu *9* PS:at si každý poslouchá co chce je to každýho věc a komu se nelíbí tak at je neposlouchá *1*
    • Re: Tokio Hotel

s tou přezdívkou bych tak nemachrovala,kdoví,jak je daleko od pravdy *7* *1* *9* *13* *15* *1*

*9* jsou na světě lidi zlí,co Tokio Hotel rádi nemají *9* *9* to je smutné,to je strašné-jejich hvězda nepohasne *14* *1* *1*
      • Re: Re: Tokio Hotel

co,že se vám moje báseň nelíbí? *7* *9* *1*

no jo,a ty je asi znáš osobně,co? Hele,sou to jenom namyšlení frajírci,ani zpívat to neumí,no potěš!!!!!
      Ach ta puberta,kdy vás to přejde? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Borci největší

bežte někam hajzlové stejně jim zavidíte pže oni něco dokázali a vi ne *3*
    • Re: Borci největší(?????)

HLAVNĚ ŽE TYS TOHO DOKÁZALA TOLIK,ŽE SE KVŮLI TOBĚ CELEJ SVĚT POSERE POBLUJE A EŠTĚ SEDNE NA PRDEL,NÉÉÉÉÉÉ???????????????? ???????????????????? Z TEBE UPLNĚ NEMOŽU,UPLNĚ USCÁVÁM MAGI V KOSTKÁCH!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* SI NEMOŽNÁ,TRAPNÁ,NECHUTNÁ,VYPADÁŠ JAK REKLAMA NA OTŘESNOU IMAGE TLUSTÉ PIČE,KERÁ VÁŽÍ PŘES MILION METRÁKU!!!!!!!! *9* *9* PROČ JAK!!!
    • Re: Borci největší

Si trapnááááááááááááááá ááááá!!!! *1* *1* *13*

Jsou strašný,nic horšího jsem neslysela a jestli jim zavidime,tak co teda??ze par tydnu je hrali v radiich??to teda neni co zavidet,jsou to smradi a Bill se chova strasne nemyslene,FUJ NA NE!! *15*
      • Re: Re: Borci největší

´Jak můžeš soudit lidi když je vůbec neznáš ty *5* krawko*8*
      • Re: Re: Borci největší

jsi debil magore☻☻☻☻ *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • fajn

a proč jsou podle vás blbí.náhodou jsou fajn. *3* *16* *5* *15* *8* *3* *1* *7* *14* *14*
        • Re: Tokio hotel

Podla mna nejsu ani trocha fajn!!!su otrasni! *13* *16* *13* *16*
          • Re: Re: Tokio hotel

NLAVNĚ ŽE TY JSI SVATÁ *4*
      • Re: Re: Borci největší? Nikdy

štěpííík má plavdu,není jim co zavidět! *13*

jim už dávno není co závidět
  • Tokio Kokot

Tokio Kokot jsou na piču a Bill je pičus a transka! *9* *9* *9*
    • Re: Tokio Kokot

i jeho pes je určitě trancka.
    • Re: Tokio Kokot

Transka je a ješté má rád hermafroditi,prostě úchyl to je hnus!!
  • FUCK OFF!!!

FUCK OFF BILLÍSEQ
    FUCK OFF THOMÍNEQ
    FUCK OFF GEORGÍSEQ
    FUCK OFF GUSTÁWEQ
    FUCK OFF TH 4EWA
    FUCK OFF TH FANS
    FUCK OFF TH!!!
    FUCK OFF MUCK
    FUCK OFF!!!
    SHIT!!!
    • Re: FUCK OFF!!!

trapný....
  • Pochopte nás.!

Takže lidi,nechápu proč nás fanynky furt buzerujete..Vy si fanděte jiné skupině..fanděte něčemu nebo někomu jinému a nás nechte napokoji,my vás taky necháme..!..Každý přece má právo být poblázněn něčím jiným..Třeba někdo je moc poblázněný fotbalem,největší fotbalový maniak....někdo zase Avril Lavigne..všichni mají něco..A my jsme si vybrali právě Tokio HoTEL..! Tak to prosím respektujte..!...My se tady s vama nechceme prát,hádat a upřednostovat své nzory..my chceme jen aby jste nás pochopili a nechali být.Vždyt kvůli vám umřela nejdena fanynka..! Vemte si můj názor k srdci..samozřejmě vám ho nenutím,ale aspon o něm přemýšlejte..Moc vám děkuji
    • Re: Pochopte nás.!

JO HEJ TY MÁŠ PRVDU,TO SE MUSÍ UZNAT!!!!PODLE MĚ NEJSOU NEJAK MEGA UŽASNÍ,NO ALE JE TO MŮJ NÁZOR A ONI ZAS MAJI SVUJ NÁZOR TAK JÁ NEVIM,PROČ TĚM FANYNKÁM FURT NADAVATE!!!!!!!STE TRAPNI,SI MYSLITE,ŽE KDYŽ SE TADY FURT BUDETE PŘEŘVÁVAT JAK DĚCKA Z 1.STUPNĚ,TAK ASI Z VAS VŠECI CHCIPNEM NEBO CO!!!!!!!!!!! *9*
    • Re: Pochopte nás.!

presne *3*
  • th!!!

Jste už opravdu trapný..vy anti...nechápu proč je tu furt dokola jak největší trapáci řešíte..nevím proč se oně vůbec zajímáte..řešíte tak náký problémy boco??každej může mít svůj názor..já vám ten váš neberu,ale vy nám neberte zas ten náš..nám se pště líbí..a vy se s,smiřte s tím,že nám to nikdy nevymluvíte a že th nikdy nezmizíííííí!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    • Re: th!!!

kdyz si myslis ,ze ji in ze nadavas jses na omylu tak se snima nezabývej adi si radsi tam odkud jsi prisla/prisel

*16*
  • fuj

chtel bych upozornit ze zde se muze projevit kdokoliv je to verejna stranka *1* PS:pojebany tokio hotel
    • Re: fuj

chtela bych upozornit ze zde se muze projevit kdokoliv je to verejna stranka....PS:sasraný anti!!!!! *9* *13* *10*
      • Re: Re: fuj

hm....a pěkně blbý fanoušci,hej jako děcka,nwm jak vy,ale já májm chut šecky fanoušky TH normálně vypléskat,aby sa už konečně probrali,a aby konečně poznali,co je to rock!!!! Protože estli je todle rock,tož já su čínský bůh srandy!!!!! *5* *5* *1* *15* *15*
        • Re: Re: Re: fuj

.....si fandíš děvče.... *9* *1* *1* podle toho co tady píšeš by měli vyliskat tebe!!!!dám ti radu...neser se do ostatních ať si poslouchaj co chcou!!! *9* *1* tag se pochlub co posloucháš ty??? *15*
          • lenulka je asi hluchá:-D

pche,trapko,ti pěkně hrabe!!!!!!!!!!!Co na TH vidíš?!Ale neboj,puberta tě přejde,a konečně se ti budou líbitn pořádní kluci,co jak kluci vypadaj,a nevypadaj jak buzny,transsexuálové a rádoby rockeři *15* *15* *15* Holka,možná tohle považuješ za rock,ale musím tě vyvést z omylu,TH sou jenom ,,rockˇˇ smíchanej bůhví s čím,se už konečně lenulko prober!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: fuj

ježiš,prosimtě zalez a nesmrď tady!!!!!!nwm,proč bych se zrowna TOBĚ *15* měla svěřovat,jakou music poslouchám!!!!Nebudu konkrétní,ale poslouchám music,kerá je normální!!!!!!!!!OK,někomu se třeba TH líbí,s tím já nic neudělám,třeba to srownáwáš s wašima,když se hádaj,co (no podoba tam je) ´já vím *3* *3* *3* *3* *16* Jo,a abych jednu neubalila já tobě?!Mě řekni kolik ti je?Moc bych za to nedala,že je ti blbejch 12 roků *7* *7* *1* *1* *1* *3* *3* *9* *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: fuj

heeej děvenko nwm...proč to srovnáváš stím jag se hádajou naší..... *9* nevím teda v jaký společenský vrstvě to žiješ....nebo kde...ale mužu tě ujistit že naši se nehádajou *15* *1* možná mluvíš ze své vlastní skušenosti...že...?*9* ......jinak tím že nechceš říct co posloucháš mě ujisťuje že svejma interpretama si nejseš moc jistá.... *9* *15* a pag možná tě zklamu ale je mi 17 *1* víš v dnešní době...to že každá dutá hlava říká že th posloucháji 12ky...je trocha mimo.... *1* *5* *15*
      • Re: Re: fuj

Chtěla bych upozornit, že když už teda budeš někoho urážet, tak aspoň správně gramaticky... zasraný se totiž píše se z... *15* *15* *15* *3*
  • Tour 483

Holky, možná i kluci Tokiačci posunuji tour o 2 týdny takže začínají Prahou viz. na www.tokiohotel.de to je super ne, když začínají první koncert 2007 v Praze prý je to kvůly novému podiu, že se to zdrží tak uvidíme. *15* *14* *1* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit