-
Tokio Kokot
Tokio Kokot jsou prostě kreténi, pičáci, emaři, kokoti. Jsou tááák trapní. Jestli se chcete pobavit, tak se podívejte tady na ty jejich fotky. Málem jsem spadla smíchy ze židle. Tokio Kokot=TRAPAS!!! -
-
Re: Tokio Kokot
Teď jsem se podívala na pár fotek TH. Fuj, se pozvracím. HNUS!!! Je mi úplně špatně. Bill transka s anorexií a ti ostatní taky pěknej hnus! *9* *9* *9*
-
-
fuuuj
lepší je 10000000000000000000000000000000000 00000000procent miley cyrus tokio hotel jsou nějací uchylové fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjj *8* *8* *9* -
-
Re: fuuuj
NO to je věc názoru. Třeba tu já vůbec ráda nemám
-
-
TH
já idu taky na koncíík!!! *1* -
i love TH
ja tokio hotel lovuju a to mooooooooooooc! -
milačci
Tokio Hotel jsou nej,a kdo pise ze jsou zmrdi ,debilove tak jsou debilove -
-
Re: Můj názor
Jo,ale kdo píše,že sou to....Tak ma pravdu,Víš?! *16* *9* *13* *10* *8* *5* *5*
-
-
ehm ehm...
tak vážení kdo nemá TH rád ať sem neleze
velice jednoduchý -
-
Re: ehm ehm...
Ty seš taky VELICE JEDNODUCHÁ !!!!!!!! -
-
Re: Re: ehm ehm...
pro ago 112:ona si zacala ta pica ne neni to pica je to nejvetsi pica!!!!! *15* *16* *16* *8* *8* *13* -
-
Re: Re: Re: ehm ehm...
To koukám jak rychlí máš reakce *4*
-
-
-
Re: ehm ehm...
...uplně přesně! -
-
Re: Re: ehm ehm...
vy nam nebudete rozkazovat!!! *13* *13* *8* *8* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: ehm ehm...
Hej Smizuzi s takouvou pičou jako jsi ty se nikdo nebaví! Je nám uplně jasné že jsi tak ubohá že jen píšeš kraviny je mi tě opravdu líto chudinko *9* Klidně si tu choď když nic jiného nemáš jen ten tvůj posraný život ubožačko!! Pa pa *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm ehm...
bohuzel nemam posrany zivot!!!!!! *15* *15* *15* *15* tak me nemusis litovat!! *15* *8* pico!!! *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm ehm...
Pro Lena:Tak to jo. Ale je to pravda,když o nich někdo píše,že to jsou kreténi,měl by to odůvodnit. A odůvodnit by to měl i tehdy,když o nich píše,že jsou nejlepší. *15* -
Pro dianna114: já jsem tím nemyslela tebe.... -
Lena:Ale já jsem to přece odůvodnila! -
Pro dianna114: ale hlavně o jejich písně jde! A máš pravdu je to diskuse a když už tu někdo jde nadávat tak by to mělo být odůvodněné a né jen že jsou to kokoti čuráci transky.... To potom s diskuzí nemá nic společného *10* -
ehm ehm...
Uvědomte si laskavě,že toto je diskuse a sem může KDOKOLIV psát svoje názory,diskuse nejsou jen pro fandy! Takže i já tu můžu napsat svůj názor na Tokio Hotel:Některý písničky maj pěkný,ale jinak jsou to úplní kreténi,Bill vypadá s tim svým účesem jako dikobraz a jako holka,je zmalovanej a s tunou make-upu!!!! *1* *16* Kromě jejich písní je nenávidím! -
NEHÁDEJTESE DOPRDELE
-
-
-
-
-
-
TH=tragédie! =)))
tsože,jak mužete posluchit TH,kdysh ani zpivat neumi? *7* *7* *8* *9* *9* *10* *8* *5* *5* -
-
Re: TH=tragédie! =)))
ty neumíš psát česky nebo co? tsože,kdysh ...omg *15* -
-
Re: Re: TH=tragédie! =)))
Drž rypák,česky umím,ale takhle jsem to napsala,aby to upoutalo pozornost.Ale nemá cenu ti neco vysvětlovat,,stejně jsi tupá nebo tupý,takže co? *7*
-
-
-
k
kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-kundy vyjebaný-emaři přiteplení-buzičci njn :)-v
CO JE TO MRDLOU HUDBU? -
Tokio Kokot
TOKIO KOKOT=SHIT!!! *9* *5* *9* -
TH
Su to jelita, hovna pojebane. Tokio Hotel by som obgrcal, potom ostal a nakoniec ostal. To si plne zasluzia za svoju hudbu. Hovna smradlave, vyjebane lelita, chamrad ciganska, haved, bordel -
-
Re: TH
Jsi děsně netolerantní vůči ostatním, víš to? *9* -
-
Re: Re: TH
jako většina tady *9*
-
-