-
Můj názor
opravdu nechapu lidi, co lozi na weby, blogy o th a tam je pomlouvaji. ja taky treba nemam rada ruzne zpevaky, kapely ale v zivote jsem nesla ne nejaky blog o nich a nadavala jim tam to sraček, čuráku a nevím do čeho... co vam na th tak vadi? ze to jsou nemci nebo proc ? a ze se bill maluje? ale kdyz se maluje treba jered leto (nic proti nemu *14* ) nebo billie joe, tak to vam nevadi, proste bill je ten nejhorsi co? lezte vsichni do riti a prestante furt na ne nadavat, ...kdyby byli th takove sracky, jak vetsina z vas rika, tak by si je asi nezval francouzsky prezident na statni svatek francie, aby vystupovali pred půl milionem lidi ..nebo by nebyli na cd instant karma
vetsina lidi by se mela nad sebou zamyslet.... a prestante zit v prestave, ze th poslouchaji 12 holcicky, tohle neni vůbec pravda, nevim, ktery kokot na tohle prisel *8* -
-
Re: Můj názor
Jo?! fakt tě zajima kdo dosel na to,že th posluchaji 12lete holky?! Doslas na to asi ty,protože je to pravda,že ty 12lete je poslouchaji a to sou asi jediné,kdo th posloucha!A do riti si lez sama,protože my nemame mapu,ale ty asi jo,když si taká chytrá!Viš co nam na nich vadi?! Ze sou to male naivni děcka,ktere si mysli že sou nejlepší!A jeste to,jak sou trapní,a že Bill vypada jak holka! *15* *15* A je total jasné,že sou teplí(podle toho taky vypadaj)!Bléééééééééééééé! *9* ! *1* *15* *16* -
-
Re: Re: Můj názor
opět ses projevil jako inteligent *3* kdyby te to zajimalo,tak ja budu mit za mesic 17.. takze nejsem nejaka debilni pubertacka, co rva na kazdem rohu TH...malé naivni, a co si ty? mají v prumeru 18, a jestli je v 18 clovek malé decko, tak to potes... a muzes mi uvest nejaky priklad, kde si mysli, ze jsou nejlepsi?.... *7* -
-
Pro haha
Pi*a,mě je total u prdele,kolik ti bude!Tak sa do teho ne*er,jo?! Rikam jenom svuj nazor,tak drž pi*u!Jo,a naivacka ,trapna a kdo vi co vsecko este,(nechcu mluvit sproste)si tady jedině TY!! A ten tvuj priklad po co po me chces,kde si mysli,ze th sou best,ti teda reknu:to si praveze mysli ti mali fakani,vis?! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
-
:D
ježiš tak už to prostě neřešte:jedni je zbožnujuou a druzí je nenávidí.Anti s tím nic nenadělaj,páč ti fans si dycky budou poslouchat to couznaj za vhodný.A tydlencty hádky by už mohly přestat ne?:D *1* *1* *1* *1* -
TH 4 EVER!
Pstě pro mě jsou TH ti nej!Ať si každej pindá co chce....mě je to úplně jedno...a jestli si vážení a milí antíci myslíte,že si TH něco dělají z vašich ubohých keců,tak jste taky zcela na omylu xDDDD nj...chápu,že ono je docela těžký,i když ve vašem případě spíš nemožný,na něco takovýho přijít,když vám chybí mozek,co? xDDDD *3* -
AniE
Ahojec lidí mám velkou sbírku plakátů,článku a výstřižků z německých i českých časopisů Tokio Hotel vše vyměním za sbírku Us5.Tak jestli máte někdo z Prahy zájem tak se ozvěte na 1anca1@seznam.cz ... -
TH-
jejich koncert byl prostě bezva i když se zpozdili o tři hodiny.ale myslela sem že tam teda bude víc lidí ale aspon něco.Akorát mě teda mrzí jak o nich lidi mluví,že sou na kluky atd.každej má svůj vlastní styl a ten druhý nemá právo kritizovat někoho pro to,co se mu líbí atd. když už je nemáte rádi,tk se tomuto tématu vyhejbejte a děte někam jinam!ne každej kluk kterej se maluje musí být na kluka!žádný takový pravidlo není a řekla bych že je spíš většina kluků co se nemaluj na kluky.a pro informaci ti kdo to nevěděli když byl Bill mladší tk chodil s holkou!a myslím že když sám říká,že není gay tk jeho slovo by mělo stačit!takže si ty hnusný poznámky nechte pro sebe a zamyslete se nad tím,jak vypadáte a co děláte vy! *16* -
-
Re: TH-
Co máte všichni proti gayum. I kdyby byl gay nebo ne, to jako vadí? Vždyt' jsou to super lidi, já mám mezi nima i pár dobrej kámošů a to jsem, jak vy říkáte, uplně normální. Takže i kdyby byli ti z toho Tokia gayvé tak co. Dělá je to méně lidmi? Čistě hipoteticky netvrdím že jsou. *4* -
-
Re: Re: TH-
hej,ja neřikam,že aj kdyby byli gayové,tak proti nim nic nemám *4* jedna moje kámoška je lesba,ale dá se s ní fakt fajn pokecat,tkže proti 4% lidem nic nemám,nwm jak je to u jiných,ale myslim že homosexuálové sou v pohodě,a jestli proti nim někdo něco má,tk je pěkný debil *1* -
Re: Re: TH-
Pravda....I kdyby byli gayové tak co....Hlavně že maj super písničky a že to sou suprový lidi.....To mi upe stačí....A co je tu jenom kritizujou tak ať SEM NELEZE.......Když je nemam ráda,nelezu na jejich stránky *13*
-
-
-
COOL
Tokio Hotel je COOL skupina.Uz se nemuzu dockat na koncik az je tam uvidim hlavne Bilika a Tomika!! -
Jsou fajn
Mam je moc rada :) Jsou super boziii :))
pa
Tauliska ( http://tokiohotel.own.cz ) -
Největší píče a buzny
Největší a nejtrapnější čuráci to jsou nejradši bych těm nádherám dal pořádně pěstí do nosu tu kapelu moc neznám ale jsou to největší chuji společně s Kelly familly!!! *16* *16*
Hodně lidí co znám si myslí totéž.Sami Helenius bývalý ranař NHL by ty hubené čuráčky zabil jednou ranou všechny.SAmiho míry 192cm, 109kg.Má ve svý pěstech dynamit je to Fin tak bacha vy naivní, trapní pubertˇáci!!
Chytrá rada-rozběhněte se a skočte do zdi. *16* *16* Tokio hotel=kokoti,chuji,a totální kreténi.
Suomea Tasavalta!!!!!!! -
-
Re: Největší píče a buzny
jo máš pravdu..JSOU TO DEBILOVÉ,TEPLOUŠI,IDIOTI KTEŘÍ SI HRAJÍ NA ZPĚVÁKY A PŘITOM JSOU ABSOLUTNÍ NULY..A VY TAKY -
-
Re: Re: Největší píče a buzny
jo máte pravdu,nechápu ty co poslouchaj tokio hotel vzdyt to neni zadnej zpev *13*
-
-
-
tokiača
MILUJU TOKIOOOOO HOTELLLLLLL HROZNE MOCZ!!!!
ae chtela bych jen rict kdo nema rad tokio hotel tak at sem neleze my taky nenadawame na was still na wasi hudbu tak nas still a nasi hudbu taky nechte byt proste sou podle me tri skupiny prwni je co upa miluje tokio hotel druha je co je upa nesnasi a treti je ze je obcas posloucham ae jak kdy, ae prosim nenadawej te jim ;( *9* -
:)
Tokio Hotel mají dneska výročí 5 let od hitu Durch Den Monsun :) tak ať se vám THáčka dařříí :)!!!!! *4* *4* *4* *4*