Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tokio Bordel

Jo, přesně tak. KOMERCE. FUJ! Nechápu, jak se to těm holkám může líbit. Bill je trapnej, hnusnej a nagelovanej ,,boreček'', kterej si koleduje o rozmlácení držky. Radši ne, nebo se mu rozmaže make-up. *15* *15* *15*
    • Re: Tokio Bordel

DRŽŽŽŽ TLAMU A DI DO PIČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
      • Re: Re: Tokio Bordel

voleee siii trapnáááá *1* *1* dalšííí pubinaaa cooo neumíííí psattt *9*
      • Re: Re: Tokio Bordel

??? To, co píšeš je pro smích a ty sama jsi k smíchu, ty pičo, megero jedna vypičená!!! *15* *15* *15* Mě to vůbec nerozhodilo, co jsi napsala, ale tebe to rozhodilo, že? Jdi k psychyatrovi!!! *9*
  • pokráčko

Mno jo mno....Myslím si jaký jsou hnusný a furt pro ně musím někde hlasovat,já už se fakt nechápu...:-( Měla jsem je ráda,ale je fakt,že už mi začínají lézt na mozek s tou Francií... *9*
  • WoooW <33

WoooooW *14* Parádní Group *14* Strašný Zlatíčka *14* *IN LOVE* *14*
  • TH BESTE GRUPPE

Prostě TOKIO HOTEL jsou nejlepší skupinou světa,mají talent a jsou to krásní kluci *14* *14*
    • Re: TH BESTE GRUPPE

Joo?že jsem si nevšimla,že by byli nejak extra hezcí!!!!!!! *1* no ale to je určite
      tím,že si asi slepá,či co!!!!!!!!!!!By me zajimalo co na nich vidiš,a že by meli nejakej talent,to se mi teda nezdá!!!!!!!!! *9* Nechcu se do nikoho navážet,ale já myslím,že talent a hezký vzhled postrádaj!!!!!!!!!!!!Tím se logicky nechcu navážet do jejich fanynek,jim se TH možná líbí,sice nechápu,co na nich vidí,ale to je ted šumafuk *13* *13* *3* *14* *5* *4*
  • pičusáci tokiáci velký ptáci

TOKIO HOTEL SOU KOKOTI DĚSNÝ KAŽDÁ JEJICH FANYNKA O NICH SNÍ, BILL JE BUZERANT VELKÝ, ČUMÍ JENOM NA KABELKY, TOM SI ŠULINA OPEKÁ, GUSTAV MU KONDOM NAVLEKÁ, GEORG SI HO HONÍ, TO SOU CELÍ ONI!!

ahahaha sou to pěkný čůráci at táhnou tahle banda debilů zpátky do Něměcka!!miluju anti TH!!
    a jejich fans sou vymaštěný pubertální hysterky děte se vyprstit na plakátem tý anorektičky Billíska xD FUCK OFF TH A JEJICH JEBNUTÝ FANS!
    • Re: pičusáci tokiáci velký ptáci

Ty kokote už toho mám vážně dost.... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: pičusáci tokiáci velký ptáci

já taky ale neřeš,to je detail *1* *1* *1*

dejchej holka dejchej! *1*
        • Re: Re: Re: pičusáci tokiáci velký ptáci

Proč je sakra nenávidíš udělali ti snad něco???
        • Re: Re: Re: pičusáci tokiáci velký ptáci

nééé to je dobrý.....Sakra jste ubohý....
    • Re: pičusáci tokiáci velký ptáci

bože.....zajímavý že pořád říkáthe jag je nenávidíthe....ale zathím o nich vymýšlíthe básničky.... *1* *1* *1*

*1* yo,lenulko,she nauch chesky a ash to budesh umjet,thak naphish!! *5*

thak hele Lenulko azh she nhaučíš česky phak sem nheco phiš....píšeš jak dement to už lecos vypovídá o tvym intelektu *15*
  • Fuj hnus asi zvracim

no já vám nevim jak muzete bejt zamilivany do takovejch buzen me se od jakziva libyly jenom normalni kluci *13* *13* *13*
  • di do prdele ilush

me je ale uplne u prdele jestly to tebe zajima nebo ne chapes *5*
    • Re: di do prdele ilush

pště už fakt jen to no coment:D
  • th

Nechápu proč se tady bavíte o JB když to je o TH
    A chci jen říct ten kdo jim nadává je fakt velkej ubožák ja taky nechodim na stránky JB a neříkám jaký sou zkurvenci kteří neumí zpívat nebo u US5 ty taky neuměj zpívat nechám je tak ať si žijou když se mi nelíbí tak je prostě neposlouchám a hotovo tečka. Fakt nekterý blbce nechápu.
    A myslím si že mluvim nejen za sebe ale i za několik jiných fans TH. Prostě ste idioti vy kteří jim nadáváte.!!!!!
    Spozdravem vaše Verča. *5*
    • Re: th

jenomze fanousci tokio hotel taky chodej na stranky JB a nadavaj jim tam,tak proc bych ja nemohla chodit na stranky TH a taky jim nadavat¨...je to muj nazor...fakt si myslim ze neumej zpivat a vypadaj jak dementi...
      • Re: Re: th

jo jako presne oni si tam taky chodi tak proc by jsme zrovna vas meli poslouchat!!! *16* *8*
  • tokio hotel

já jsem je vždycky nesnášela... že sou to trapáci a tak... ale tak před půl rokem sem si poslechla Durch den Monsun a Spring nicht a pak postupně další a další písničky... a od té doby TH poslouchám xD nevim, proč se mi najednou tak zalíbili, ale prostě je to tak.. líbí se mi Billa hlas a líbí se mi stylová pestrost celé kapely.. *4*
    ale nesnášim to co je kolem nich. jak se lidi dělí na "tokio hot el sou buzny" a "BilLíSheQ milÁsHeqQ"
    • Re: tokio hotel

u mě to tk tky bylo
    • Re: tokio hotel

Jo přesně tak to bylo i u mě
  • ratatata

presne tak ANTI ma pravdu tokio motel ma hrozne moc fandu a ty fandove sou blby jak stado ovci, a jestly nejakej blbej fanda th chce rict ze zavidim predem rikam ze nezavidim , a jestly chcete rict ze kazdej ma svuj styl tak to teda nevim ehm *15* Tom to je ten co hraje na kytaru tak ten ma teda styl (ala 50cent) bill styl emo nerikejte ze to neni emo protoze to je emo !a ty dva to sou diskanti . a na zaver jestly me nejakej fanda tokio hotel chce ztrapnit tim ze napise ze sem trapnej tak rikam predem ze se budu cejtit jak nula *15*
    • Re: ratatata

řekla bych že tady někdo nechápe v čem celej Emo styl spočívá.
      A když už tady vyjmenováváš ty styli, kdo jakej má.......tak to je snad logický že každej má nějakej styl ne? A jestli mi řekneš, že ty ne, tak se ti srdečně vysměju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit