Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tokiácí

Tokio Hotel poslouchám už skoro 2 roky.....myslím si že jsou nejlepší skupinou na světě.......všichni mají právo mít o nich svůj názor ale myslím že nemá nikdo právo na to jim nadávat a zbytečně je ponižovat.....nebo eště hůř,nadávat nám fanynkám!TH by měli přijet co nejdřív na český konzert nebo mám obavy že tu jejich sláva pomine.......ale stějně je mooooc Miluju! *14* *14* *4*
  • Bill Kaulitz

Bill Kaulitz je nejlepšíííí!♥ *14*
    • Re: Bill Kaulitz

nene,nej je Tom *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Bill Kaulitz

ne ne nej nej nej....je Bill!!!! *14*
        • ?

Ty vado,vy ste jak malí fakani!Sa hadate jak děcka o bonbony! *1* *1* *3* *13* *9* *15* *15* *15* *15* *16* *16* *5* *4*

Tak to ne-e Bill je njelepší a nejhezčí!!!! *14*

Já s tebiou teda nesouhlasim nej nej nej je Billishek!!!
        • TH

NEHADEJTE SE KAZDYMU SE LIBI NEKDO JINY.ME SE TREBA LIBEJ OBA. *1*
    • Re: Bill Kaulitz

Souhlasím s tebou... *14*
  • háá

dříw sem ye milowala *14* ted už ye nemusim *9*
  • český fanklub

AHOJ
    CO SI MYSLÍTE O ČESKÉM OFICIÁLNÍM FANKLUBU TH? POSLEDNÍ ZPRÁVA Z 1.9. PŘÁNÍ K NAROZKÁM TWINS. NA GUSTAVA ZAPOMNĚLI *9* VŮBEC NENÍ AKTUALIZOVANÝ*9* KDYŽ SE PODÍVÁM NA ZAHRANIČNÍ OFIŠKY, TAK TAM PŘIBÝVAJÍ NOVINKY A DESIGN NĚKTERÝCH Z NICH SE PODOBÁ OFICIÁLNÍ NĚM. STRÁNCE. TEN NÁŠ FANKLUB NÁM JEN DĚLÁ OSTUDU, ANI BYCH SE NEDIVILA, KDYBY K NÁM NEPŘIJELI V RÁMCI TURNÉ *16*
    • Re: český fanklub

to máš pravdu naše země je v tomhle fat na nic všude maj tolik věcí o nich v polskym německym Bravu maj o nich ted něco furt a u nás???....nic bohužel máme malou scénu a prostě se u nás na to asi nehraje nebo co někdy si říkám proč sem se nenarodila v jiný zemi *7*
      • Re: Re: český fanklub

Máš pravdu já bych zase chtěla víc JB
  • magoři

sou to nejvetsi buzny.ta transka co dostala elektrickej sok neumi ani nakrajet mrkev *1*
  • plakáty

Ahoj. Vyměním plakáty případně i články Tokio Hotel za Green Day či Ewu Farnou. Kdyžtak písněte majlík :-)
    • Re: plakáty

ahoj......ctěla bgych se zeptat na ty plagaty aclanky th....ja mam naky veci s ewou a green day... vyměnila bys je?ěšč *4*
      • Re: Re: plakáty

ahojky....jj vyměním je :-) a kolik toho máš? :-)
  • brrr

Být to na mně, tak tu slavnou kapelu Tokio Hotel pěkně položím do řady a každému z nich bych pak pěkně po jednom skočila těžkýma botama na hlavu!
  • miluju TH

miluju TH hlavně TOMA A BILLA *14* *14* *14* *14*
  • love

love bill love tom love gustav love georg ich liebe dich *14* *14* tokio *14* hotel *14*
  • tak mně napadlo..že..

Že se dám jako správce sem pokud mně to půjde a když tu někdo bude nadávat budu to mazat souhlas *7* *14* Jinač miluju je *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit