-
verča
tokio hotel sou nejlepší na světě!! A JA JE MILUJU HROZNĚ MOC A VŠECI ANTI TOKIO HOTEL AT SI VYLIŽOU PRDELE VY VYMRDANÍ POŠAHANÍ VOLOVÉ!!!!! *3* -
joke
Tokio hotel ist am besten forever.................it was joke :D ....ich hasse obwohl.....
geht ins scheisloch!!!!!!!! *5* *5* -
Tokio Kokot
Fanyny Tokio Kokota jsou fakt nenormální piče bez mozku. Už o tom, jak píší. Malé a velké...malé a velké. To vaše MUCK *9* , vždyť je to bláto, proboha. Nad vaší nízké inteligenci, zůstává zdravý rozum stát. Moňulinko: Třeba to půjde ještě zachránit! Zajdi k psychyatrovi a co nejdřív se nech vyléčit, nebo to dopadne fakt špatně! Drž se!!! Fanyny, emařky jedny zmalovaný po Tokio Kokotovy (de)Billovi, vzpamatujte se!!! -
-
Re: Tokio Kokot
to jsou ti slavní japonští hoteliéři,co zpívají paradoxně německy *1*
-
-
No sláva
Že by konečně klídek?? Tak co holky faninky jak se vede?? *3* -
VNS
VNS je velký narozeninový sraz.. *7* -
nekritizujte TH
Proč pořád musíte psát,že Tokio Hotel jsou buzíci?!Vždyt´ to není pravda,A jestli vám TH vadí,tak sem ani NELEZTE!!!! *16* -
Ahojte
Já asi taky pojedu, sama, vlakem, v noci, brrr. Ale to prostě můsím vidět *3* Kdyby jel někdo taky sám z Ostravy a okolí tak napište budu moc ráda. Jinak pojedu s mamkou. Zase. *1* -
Tvle..
vle vy ste idioti :D tak je nechte ne?:D sem sice taky anti,ale co nadelas :D kdyz si to tak vemes,tak nejsou strasny.. rozhodne lepsi nez treba ti o-zone nebo ti borecci ass5 :D no a nerikejte ze nemam pravdu vy moreny cerny :D "hip hop evááá" :D cus -
-
Re: Tvle..
Souhlasím. Jo,jo hopec je nejlepší. EMINEM Ale je zábavné si to tu číst, kolikrát se tomu tak zasmějete. *15* *5* *15*
-
-
WHY?????
este iednu vec nechapu proc kdyz ie tak nesnasite lezete sem a vubec se o ne starate?????aspon ia teda o vas "suprovei a spravnackei"nazor fact nestoim ale respektuiu ho fain kazdei ma pravo na svui ale tak nam ho necpete kuli va m svui nazor steine nezmenim a ani se nesnazim zmenit vas takze F... off a zalozte si anti stranku dyz vas tak s.... *16* *16* *16* -
-
ab
máš pravdu. *3* *15* *14*
-
-
...
já už mam lístky doma,ale protože bych neměla s kym jet tk jedu se ségrou a tátou.....(lepší než nic)a uleju se trochu ze školy aby sme tam byli včas tk je to celkem v poho...možná se potkáme v sektoru 213 *3* hlavně aby mi to něco nezkazilo... -
-
Re: ...
já mám stání to zas bude v háji.... V Ostravě jsem měla boty na podpatku fakt nikomu nedoporučuju *1*
-