-
čuráci
vypatlaný zmrdi jedinej bůh na zemi je 50cent *4* to si někdy poslechněte vy zmrdi -
-
Re: čuráci
PROČ SEM TAHÁŠ TOHO BLBA?TEN JE JEŠTĚ HORŠÍ NEŽ TH!!!!
!!! *3* *3* *13* *9* *16* *15* *4* *5* -
TH
UZ JSEM HO PARKRAT POSLOUCHALA A BYLO MI Z NEJ NA BLITI.TH JSOU PROSTE NEJLEPSI. *14*
-
-
buzny
fuuuj tak sem slyšela že tyhle zmalovaný hnusy přijedou do Prahy *9* no to tady chybělo hnus bleeee největší sračky tahle skupina....dneska už po nich něštěkne a ni pes -
th
Jste fakt divný *9* Jste tak zamindrákovaný nebo blbí že jim pořád nadáváte.Lidi kteří jim nadávají jsou fakt kokoti!!!!!!!!!! *3* Nemáte nic jinýho na práci!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *1* *4* -
-
Re: th
Jste fakt divní *9* Jste tak vyjebaní a blbí,že je pořád posloucháte.Lidi,kteří je poslouchají jsou fakt kokoti.Nemáte nic jinýho na práci *1* *4*
-
-
LinkinParkforever
Th jsou ty největší píče jaký jsem kdy viděla,tomu jejich kdákání se nedá říkat zpěv,zpívat neuměj,jejich vzhled raději no coment,bych se ani nedivila kdyby si to spolu všichni rozdávali v hotelu když to jsou buzny -
TH- no Fůůůůůj
Jak se vám můžou líbit takový buzny.
Vždyt vypadají jak gayové(bůh ví jestli nejsou)
*10* *8* -
-
Re: TH- no Fůůůůůj
Ne,nejsou buzny a nwm,co proti nim máš!!! *16*
-
-
Ahoj
Ahoj lidíííí nekcete někdo pokecat na icq????Kdyby jo tak moje je: 449485251 tak napište Čusky!!!!! *5* -
-
Re: Ahoj
Chtěla bych si s někým pokecat,jenže nemám icq. Ale jestli máž zájem tak mi prosím odepiš.
-
-
TH
TH mi absolutně nevadí, ale jdou mimo mě. Neposlouchám je, ale když je někdo poslouchá, tak si hned nemyslím že je to kretén ... u skupin je důležitější hudba a ten vzhled mě nikdy moc nezajímal, stejně jako u lidí spíš povaha než hudební názory *4* ... -
fuj
nechutny buzny *15* -
tokio hotel!!
*7* takže nwm co pro ti jim máte!!!!!OI JSOU NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJ *14* *14* *14* *7* 10* *14* *14* *7*14* *14* *14* *7* *14* *14* *14* *7* 10* *14* * *14* *7* 10* *14* *14* *7* *14* *14* *14* *7*14* *14* *14* *7* 10* *14* *14* *7* -
nej hudba.
hotel nevypadají možná nejlíp,ale správný fanynce jde především o hudbu ne o vzhled. *4* *15* *3* *14* *5* *15* *3* *14* *4*