-
nevěřím,co může existovat
Aha, tak tady jsem omylem. Tady si jenom nějací chudáci, co o ně holka ani nezavadí pohledem posilují nadávkami sebevědomí. -
-
Re: nevěřím,co může existovat
HLAVNĚ ŽE Z TVÉHO VZHLEDU BUDE KAŽDÝ KLUK (NEBO MOŽNÁ KAŽDÁ HOLKA,CO JÁ VÍM)
USCÁVAT V NÁRODNÍCH BARVÁCH!!!!!!! PODIVEJ SE NA SEBE DO ZRCADLA A POTOM JE SUD *13* *16* *15* *5* *1*
-
-
TH the best!
Sou uplně nej! jejich hudba je super a oni sami o sobě sou prostě nejlepší! *1* =o) tady přece není o čem spekulovat! xD prostě TH 4EVER ... koukněte na www.exoti.blog.cz papa =o) *14* -
..
joooo dělejte a teď všichni jenom do mě !jooo dejte mi všichni 5 noo dělejte! *15* -
-
Re: ..
Ser na ty kravičky snad tě nenaserou nějaký 13letý naivní hloupí holky!!!
To je naprosto zbytečné uznej,že ty fans posranýho TH nedostanou nikdy rozum... -
-
Re: Re: ..
přesně tak *3* oni nás nikdy urazit nemůžou,všechny tyhle TOKIO HOTEL slepičky sou obětí jedný velký komerce že si to ani neuvědomí!skara od čeho se hudba jmenuje hudba,od toho aby se v ní umělo zpívat ahrát na něco ale to tadyti degeni nezvládnou ani jedno,sou ztvořený jenom pro peníze a aby oblbli naivní dětičky!ale fans se snad nikdy nevzpamatujou *9* -
-
Re: Re: Re: ..
mno tag ste si řekli konečně svůj názor tag zbohem!! *9* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
jooo tak nazdar a možeš vypadnout.SBOHEM!!!!!!!!!!
-
-
-
-
-
Ich bin da:-)
Fakt jsou úúžasní mno ne??!?jejich hudba jejich styl,jejich vizááš..hej uplný kundáci..a supr lidi!!! *14* *14* *14* *14* *3* *3* -
-
Re: Můj názor
Ne,me tak teda nepripadaj. *13*
-
-
fuj
dementi!!!úchylný trapáci co si hrajou na rockery!!! *16* *10* -
-
Re: fuj
hele ty uhyle(ko) nejsou zadne dementi a na rockery si nehrajou protoze rockeri uz jsou *13* -
-
Re: Re: fuj
Tokio Hotel to jsou nemožný kurvy.. jestli tomu co dělají říkají zpěv no tak poser všechno fakt !! debilové namachrovaní zkurvení , pojebaní -
Re: ...není co dodat
Sany,seš trapná.To de úpa vidět jak si male naivní deti hrajou na rockery.Sou total ubozí "chudáčci",udelaj co sa jim řekne *15* jako.Nechapu,co na těch trapkách vidíte *7* ?!Snad jedině to,že bill vypada jak holka,ten zpěv sa prostě neda poslouchat.Image cele skupiny rači no comment... *9* *5* *16* *3*
-
-
-
Ježiš!
Heej lidi co vám je? To se musíte furt hádat co je lepší a co ne? Jako k čemu vám to bude, hm? K ničemu! Jestli nemáte co dělat, tak si zkuste napsat, zazpívat a zahrát něco, co se bude rovnat "Durch den mozun" a teprve pak můžete kritizovat, zlata. Jo jo, je mi jasný, že mě vyfakujete, co si to jako dovoluju, ale zkuste taky něco jinýho! Když se vám nelíbí, tak si jich nevšímejte, ne?! Chtěla bych vás vidět, co jste vůbec zač, ale typuju, že asi nějakej ten komplex máte a někde si o musíte léčit, nebo snad ne? Není vám to blbý, sprostě si nadávat a o tom druhým vlastně vědět jenom to, že je to holka a že poslouchá TH? Ne? Jestli fakt ne, tak si zajděte k psychologivi, protože tohle normální vážně není. Co víte, třeba poznáte super kluka/holku, ze kterýho budete úplně vedle, ale když zjistíte, že poslouchá TH, začnete mu do obličeje pálit sprosťárny? Zamyslete se nad sebou *4*
Vím, že mi teď začnete nadávat, ale víte, že je mi to jedno? Až vám bude tolik, co mě, pochopíte, že tohle byly prostě malichernosti a k ničemu. Mám dceru asi ve vašem věku, obě posloucháme TH (ona možná víc) a to je mezi námi rozdíl bezmála 20 let! Vzpamatujte se trochu! -
-
Re: Ježiš!
hey,přesně tak,dobře si jim to nandala,přesně moje slova *3*
kdo je neposlouchá,tak at si jich anik nevšímá,jsou spíš trapný,neř urážlivý ,pro nás.....plostě každy má jiný styl,a každymu se líbí něco jinýho,a to je taky každyho věc.Nechápu,že tyhle ti děbílkové,hed odsuzují lidi,podle tohodle *10*
no raději je neřešit.... *5* -
-
Re: Re: Ježiš!
Tokio Hotel Je stě BEEEEEEEEEEEST <3<3
Kdo je nemusi jeho problem ale ať se NÁM co je Milujem do toho neserou !!!!!
Tokio Hotel 4Ever *14* -
-
Re: Re: Re: Ježiš!
Tokio Hotel jsou nejlepší skupina na světě zbožnuju je :-)
-
-
-
hanko co to tu furt meles ja vubec ale vubec nevim o cem mluvis ja bych se stebe scvokla uz nic nepis. *1* -
přesně!... ten kdo je neposlouchá tak ať si jich nevšímá!! každý má rád něco jinýho! každý má svůj vlastní styl a názor!...
-
-
tokiomanie
mooocinky je laskuju ..... tokio hotel is my life...... jsou to proste borci .. nadherni, sexy a cupr (supper)... I live you Billisku *14* *14* -
Tokio Hotel
Tokio Hotel, když sem je poprvé viděl na fotce, tak sem se neskutečně lelkl! Co to je proboha za buzeranty!!!! Jsou to příšerné držky, buzny a myslí si, jací nejsou drsňáci. Jsou to stupidní naivní dementní děti. A ještě k tomu buzny. A hudba (jestli se tomu tak dá říct)to je na blití!!!! Toto můžou poslouchat možná nějaké naivní 13ti leté holčičky. Je mi z té kapely blbě! -
-
Re: Tokio Hotel
NO RIMMONE,NEJSI JEDINEJ,KDO SE LEKL!!!! VĚŘ MI!!! JÁ SEM SE TAKY STRAŠNĚ LEKLA A MĚLA SEM DĚSIVOU NOČNÍ MŮRU *9* *9* -
Souhlasím stebou na sto procent !!!!!!!§ve všem mám uplbně stejny názor až na ty 13 leté holčičky no na to možná taky protože já nejsem najivní.
th fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj *16* *8* -
-
JUPííííííííííí! Nejsu sama kdo sa lekl!Ja se bojim vytahovat jejich plakaty,protoze mam vzdycky desivy nocni můry. *9* *9* *8* Help me! Já se bojíííííííím!!!Dneska zas neusnu.To je blbý,ale plakaty sem nevytahovala.Jak se leze na tenhle blog,jak je tam ta jejich fotka,tak se vzdycky STRASNE leknu. *8* *9* *9*
-
-
-
NECHTE TOHO...
HEY LIDI,UŽ TOHO NADÁVÁNÍ NA TOKIO HOTEL NECHTE... *10* *13* JESTLI JSTE SI TOHO NEVŠIMLI,TAK JSTE FAKT DOOOST TRAPNÍ *9* NEVÍM,CO VÁM NA NICH TOLIK VADÍ... *7* A JESTLI VÁS SERE,ŽE BILL VYPADÁ JAK HOLKA,TAK JE IGNORUJTE *4* VYKAŠLETE SE NA TOKIO HOTEL,KDYŽ VÁM VADÍ A UŽ DO PODOBNÝCH DISKUZÍ NELEZTE!!! JENOM SE ZTRAPNÍTE,NADÁVAT UMÍ KAŽDEJ DEBIL...MY VÁM TAKY NEKRITIZUJEM "50 CENTA",NIGHTWISH A PODOBNĚ... *16* TAK UŽ TOHO PROSÍMVÁS NECHTE,KAŽDEJ MÁ JINEJ STIL... -
-
Re: NECHTE TOHO...
hlavně že ty si hvězda světa,fakt že jo,krasavico................. *1* *1* *1* *1* -
Re: NECHTE TOHO...
Teď jsi mě rozesmála. Právě že trapní jsou ti, co Tokio Hotel poslouchají. Komerci hnusnou. Proč do toho pleteš zfetovanýho 50 centa a Nightwish? Já neposlouchám ani jedno, protože to je komerce a tu já neposlouchám. Mám úplně jinou představu o HUDBĚ a ne tyhlety sračky, jako je Tokio Hotel. Jsme snad ve svobodné zemi, tak si můžu napsat názor jaký chci! Tokio Hotel jsou prostě strašní kreténi hnusní pro hloupoučké puberťačky. *15* *1* *15* -
-
Re: Re: NECHTE TOHO...
bože...tag co tag je posloucháme!!!není to naše věc co děláme!!!kurva co se do nás serete dejte nám pokoj a poslouchejte si to svoje!!! *8* bože tohle fakt nepochopím!?? *9* prostě se do nás neserte....my vám je nenutíme!!!a na nějaký debilní obehraný fráze jako že je to komereční sračka....-bože a kdo v dnešní době není komerční...?? *1* podlemě každej iterpret je svým způsobem komerční.....!!!a další vaše trapná narážka...sou to buzeranti... *1* jako tohle fakt nechápu...ikdyby měli třeba na hlavě nasraný...vám to přece může bejt upe volný...ne..!!! *9* *1* vždyť je to jejich věc jak vypadajou!!vám taký každej pořád nenadává jag vypadáte..!! *9* bože tag je prostě nechte žít...a dejte jim pokoj!!!!každej si snad může mít svůj valstní vkus...!!! *8* *14* -
-
Re: Re: Re: NECHTE TOHO...
puberťačko jedna zakomplexovaná, trapko jedna tokio hotel jsou to kokoti, kreténi, ty jejich xichty...fuj se pobleju, všichni kdo je poislouchají je pod 158 a maj IQ šumící trávy a komplexy trapáci kokoti fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj -
-
Re: Re: Re: Re: NECHTE TOHO...
údajně v ČR ani nikdo starší než 158 let nežije -
DRŽ TLAMU PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍČOOOOOOOOOOOOOOO OOOOO *13* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NECHTE TOHO...
hej,furt to tvoj PÍÍÍÍÍČOO a kdesi cosi ty vole,jako nic proti,ale nemohla by sis už vymyslet něco jinýho?Todlencto už je vokoukaný -
ty jedna rozmazlená pubertální fetko poď sem a dostaneš jednu do držk y!! *8* *8* *16* umíš taky něco jinýho než to tvoje:Píčo *9* *9* *13* *16* *16*
-
-
jasně....nadávat a buzerovat umí každej debil!!! *1* a vy anti se taky na nic jinýho nezmůžete že?!!! *15* a ty vaše trapný a starý urážky se mnou anik nehnout!!tagže si je laskavě odpusť!!! *13* *1* -
-
takže tím pádem se mezi debily řadíš aj ty:-D ach vy puberťačky,je mi vás fakt líto......
-
-
-
-
-
-
docela jsou dobří
musím uznat že jsou 1000 krát lepší než JONAS BROTHERS.A to je neposlouchám. *14* *14* *1*