Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .o)

THčka je best skupinkaaa ;o) ste goodec klucíííí :o)
  • TK- kokoti

Nejlepší kapela je Suuport Lesbiens vy kkoti!!!! *16* *16*
    Tk: Jsou zkurvený píče,kokoti,čuráci,kreténi!!!
    Jak se vůbec někomu můžou líbit??? *15* *15* *15*
    • Re: TK- kokoti

support gayiens je skoro větší krávovina než toto
      • Re: Re: TK- kokoti

no když tak žereš tokiáčky tak se není co divit že nevíš co je pořádná hudba! *16* *16* SL sou skvělý aty seš ubohej zkurvenej trapák co hnije někde pod kamenem se svýma komplexama ty buzno! *5* nula seš a nulou zůstaneš navždy ! *15*
        • Re: Re: Re: TK- kokoti

já nemám rád ani jedny
  • TH

Ich liebe Tom Kaulitz!!
    Tom Kaulitz is¨t meine gross Liebe!!
    *4*
    Kdo říká že jsou to *************** ********** ******** tk je blbej, pááááč o nich nefííí nic a posuzuje je... *13*
    To nedělejte nebo si to s váma vyřídim!!!!! *13*
    • Re: TH=hnus

Hahaha,tebe se tak leknu,nějakého malého fakana. *15* *1* (Lussy)Pojte se ohřát k TH!Aspon nam bude teplo! *1* *9* *3* *5* *15*
  • Blbé ANTI

Hej tak kdyz vam tak vadi tak je proste nechte bejt ja kdyz narazim nekde kde je Hillary Duff tak taky hned nepisu: To je krava hillary je namyslena pi apod tak proc to nemuze byt i naopak proste si jich nevsimejte a hotove ne???
    • Re: Super ANTI!

Jo?Tak jsi taky kráva! *15* *1* *13*
  • fuuuj

debilove vymatlany nemam je rada fuuuj bill je jak holka a ted ta hriva nebo co to ma na hlave no z toho tyjo ani nespim *5* *15*
    • Re: fuuuj

souhlasim...nesnáším je!!! *16* *13* *3*
    • Re: fuuuj

jebozi bill
  • TH4ever

Th fans žijou a je jich moooooooc a bude ještě víííííííííc *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: TH4ever

jo!!!!!! TH jsou nej a my jejich fanousci takze nedopustime na to aby jim nejaci anti nadavali a blbe krtizovali!!! *3*
    • Re: TH4ever

*1* to určitě noo..přece nám nezamoříte celou republiku...o to se postarám *5*
      • Re: Re: TH4ever

naser si ty vymrdaná děvko !!!!!!!!!!!!!! metal 4eveR!!!!!!!!!!!!! tyhle ty buzny si mužou jit mrdnout ostatně stejně jako fans
  • TH

Tokio Hotel je bezesporu ta největší ................................... ................................... ......................... BANDA BUZÍKŮ, které jsem měl tu smůlu slyšet
  • fuujj

muj nazor je ze jsou to kokoti hnusni!! *10* *10* *16* *16* *9* *9*
    • Re: fuujj

co ti hnusaku *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • TH

Tokio Hotel je bezesporu ta největší ................................... ................................... ......................... BANDA BUZÍKŮ, které jsem měl tu smůlu slyšet *8*
  • nechápu

lidi já vás vubec nechápu,a to jak fanoušky tak ani ANTI.proč si proboha nehledíte svýho????!!!!když ste anti tak proč sem lezete? *7* když neposoucháte tokio hotel tak si jich prostě nevšímejte a chodte na fora vašich oblíbebců,ne?a vy fanoušci si těch anti taky nevšímejte a tak a bude to v pořádku protože k čemu to je když se přidu tak jsem počítala s ti že tady budou řešit něco fanoušci co se týká přimo tokio hotel ale to ne! *9* *9* tady se vedou jenom nesmyslný hádky který jsou fakt k ničemu.tak si přece nelezte do zelí!a taky nechápu proč se anti zabývají vymyšlení básniček tokio hotel to je fakt MOC!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit