-
BLBCI
NEVÍM JAK TO mám říct ale nesnáším je!jsou tu debilové,neví co to je hudba...lakojí si nehty jak nějací teplouši a to někdy nedělá ani holka ani buzna... *1* -
Petice!!!!! Zapoj se!
Ahojky, taky chceš, aby se Tokio Hotel vrátili? Myslíš si, že proto nemůžeš nic udělat? Ale ano, můžeš! Podepiš petici! Pošli své jméno (příjmení) a pokud máš, tak i blog. Posílej na mail: th.petice@seznam.cz. Udělej všechno proto, aby se vrátili a doufej s námi, že přijedou!
PS: Kopírujte na blogy, kuju! -
-
dddddddddddd
jo já chcu aby se vrátili,ale zpátky do Německa! *13* -
Re: Petice!!!!! Nezapoj se!
Ne,nechcu,aby se vrátili!Zdarec! *4*
-
-
Můj nazor
Vy, kdo jsou antifanousci TH, se sakra uklidnete!!!!tak z toho proboha vzpamatujte, nechapu, proc je porad urazis, me nebaví císt tak osklive urážky na TH...oni jsou hezki, slavni a tvrde drou, aby se jeho hudba vsem zaujala nebo ohromila, tak se jim jen zavidite!a prece nezalezi na vzhled, ale na hudbu..JB, US5 jsou taky hrozne cool kapela, tak se jim fandíte, ale nemusíte TH urazet, kdyz se vam nelibi, tak neposlouchejte ale i je neurazejte, proste se ignorujte!..PS:abys vedeli, ze ja nejsem nejvetsi fanynka TH..ale tohle je můj nazor, tak byste měli chovat rozumne!..chudaci TH, ze je urazite.. -
TOKIO HOTEL ICH LIEBE
TOKIO *14* HOTEL *14* ICH LIEBE *14* ICH LIEBE *14* *14* *14* *4* *4* -
TH 4ewa
th 4ever!!! *14* *1* *14* -
Můj nazor
kvuli vam oni trpí, že se je urazíte nebo utocíte!jako ty kr*v*, ktere vyprovokovaly Toma, aby uderil jednu z nich...kdybyste meli svůj sen, a stali byste známejší jako TH, tak asi byste citili jako oni, kdyz vam urazi.. *9* vy jste trapní, že planujete utok na TH... *16* -
PRODÁM
Ahojík,lidičky,chtěla bych vám nabídnout,užasnou,a velice obsáhlou sbírku téhle super skupiny Tokio hotel.Obsahuje přes 60 plakátů,všemozných velikostí,dále články,fotky,výstřižky,a tak dále.Je to samozřejmě i ze zahraničí tj. Hr,De,It,Ru,Sk,a mimochodem taky z česka xD ,no a jso to materiály i 3 roky staré.vlastně od té doby co začali být slavní.tak budu ráda když se ozvete něěkdo. *3* *5* -
nevyjádřujte se
tak těm debilním antifanouškům neodepisujte a pokračujte dál v konverzaci s lidma co je poslouchají takhle kdyz se budete s nima hádat je neprinutite aby odesli ...hlavne si jich nevsimejte a nekomentujte jejich nazory oni odejdou *3* -
PRODÁM!!!!!!
AHOJ,NUTNE POTŘEBUJU PRODAT PLAKÁTY TOKIO HOTEL,JE JICH ASI 65 JAK ZE ZAHRANIČÍ TAK I ČR!!!!!!!!!!PROSIM OZVETE SE JE TO NUTNÉ...!!!!! -
-
Re: PRODÁM!!!!!!
To nikdo nebude chtít *1* *1* *15* *15*
-
-
krásná skupina
drive jsem tuhle skupinu moc nemusela!ale potom jsem narazila na jednu jejich pisnicku a hned se mi zalibila.od te doby jsou pro me TH nej skupinou! *14* a kdo si mysli ze sou to nejaci trapni buzeranti*13* at neprovokujou!!my taky muzeme psat na stranky vasich oblibencu ze sou uplne hrozni, hnusni apod.!!tak sem nepiste takovy sracky onich protoze jsou BEST!!! *3* *3* *14* -
-
Re: krásná skupina
Ahoj,prodám 13 plakátů a 18 článků Tokio Hotel,cena dohodou,nejsem fanynka.Spěchá!
-