Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • návrat

prej se vratili a to je to nejhorsi co mohli udelat!:D meli si je vzit na vojnu, tam by uz billa odnaucili se malovat
    • Re: návrat

no to je vazne vtipny....Bill neni jediny zpevak ktery se maluje a narozdil odnivh Billovi to sekne... *14* *14*
      • Re: Re: návrat

skvelej for!!!!!kams dala oci dyz si myslis ze Billovi to sekne?Vypada jak debil...........ale tak je to jeho vec,nabudu mu do teho kecat.Mejte se!!! *3*
        • Re: Re: Re: návrat

TY SESH UPA TRAPNA!!!!!BILLISKOVI TO STRASNE SLUSI,BUDE MU TO SLUSET PORAD,A JA HO NEPRESTANU MILOVAT AZ DO SMRTI,UZ SE DO NEY NENAWAZEYTE,NEBO VAM ROZMLATYM RIPAKI,KOKOTI SKURVENY!!!!!!!A CHTJELA BISEM POPROSYT BILLISKA,ABI ZA MNOU CO NEYDRIW PRIJEL,PROTOZE SHEM NADRZENA,UPA STRASNE,BILLISKU,LASENKO MOJE,CEKAM!!! MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: návrat

ježiši tak nwm kdo je tady trpnej,seš jenom bláznivá puberťačka,co se snaži bejt zajímavá *1* *1* *1* se ti divim,ale klidně žij dál v naději,že za tebou ta buzna dojede a vomrdá tě až do bezvědomí *9* *9* *9* *9* *9* Bill na mě šáhnout,tak mě skolí infarkt,¨fuj!!! *9* *9* *9* *5* *4* *5* *5*

jako sry,ale Billovi by neuškodila menší lekce líčení,je zmalovanej jak náká kurva *9*

seš moje krevní skupina,mám stejnej názor,vypadá jak zfetlá děvka,kerá se snaží být EMO *9* *9* *9* *9*

ha.. *15* no tak mi řekni kteří zpěváci se malujou!! *15* *15* nespletla si to náhodou že se malujou spíš zpěvačky?!!! *15* *15* *15*

hele....nejsi nahodou Bara??z Novyho Boru?? ze jo.... *1* *1* *1*

pro....Jáá____ *10*
            • Re: Re: Re: Re: Re: návrat

Já říkám, že je neposlouchám, takže nevim jak to maj v klipech bo tak. Viděla jsem fotku. A jinak je mi to ale srdečně jedno. Se tadyk budem dohadovat o takový kravině jako je malování.

co to meleš za kraviny jonas brothers se nemalují *15* *15* *15* asi si slepá že!! *15* *15*

jj nebo kluky z Metro station jsem taky viděla namalovaný a Johnas brothers (bo jak se to píše, *1* ty moc nemusim) prostě spousta chlapců. A nikomu to nepřijde divný. No tak US5 to je případ sám pro sebe. Brrr mám z nich osipky.

asi se faktis sekla. A nevim jak ty, prej ze mu to sekne, ale me se tahle HOLKA nelibi. Bill je strasne hubenej, nemuze do sebe dostat neco vic nez projimadlo??!

A co třeba takovej Lauri z Rasmus? Toho jste nikdy neviděli? Ten se taky maluje ne snad. A o to jestli je hubenej nebo jakej, se vy vůbec nemusíte starat. Vy jeho oblečení nenosíte. To je jeho věc jak vipadá a je s tím určitě populárnější než vy dohromady že.

zajímavý,já sem ho nikdy neviděla namalovanýho,aspon to není taká buzna jako něterej zpěvák kerej se tu furt řeší:D

no nebo se maluje Jared Leto ze skipiny 30 seconds to mars nebo cinema bizarre..... lepsi jak simple plan,us5 a tychle vase sracky tak se klidn já......
    • Re: návrat

hm.....
  • ........

Myslim si,že je zbytečné si tu vzájemně nadávat atd.....každému se líbí něco jiného a je špatné druhé pomlouvat kvůli jejich stylu.Někdo nemá rád TH dobře beru je to názor,i když mě se líbí nebudu hned nadávat jakto že nadáváš Tokio Hotel.To mi příde u fanynek ubohý.Každý si de prostě svojí cestou..... *3*
    • Re: ........

Jn.. ale nesnasim je *15* *5*
    • Re: ........

jj,presne tak!!!! kazdej ma svuj nazor!!!
  • FUCK OFF!!!

FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF TOKIO KOKOT A FANS TH!!! FUCK OFF BILLÍSEQ!!! FUCK OFF THOMÍNEQ!!! FUCK OFF GEORGÍSEQ!!! FUCK OFF GUSTÁWEQ!!! FUCK OFF TH4EWA!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! FUCK OFF!!! SHIT!!!
  • 1.

Ahoj....nasla sem video o tom jak pry Tom uhodil francouzskou fan....http://www.sodahead.com/blog /60115/tom-kaulitz-hits-a-fan/
  • jaaj

Ahoj lidicky..cetla jsem že po ni Tom jen hodil cigo, ae ta pitoma fan za nim prej dolejzala už asi tejden, takže se mu ani nedivim!! *1* *16*
    • Re: jaaj

jací jsou to hnusáci,ještě aji kouří,jak kdyby nestačilo,že tak hrozně vypadají a tak strašně zpívají *10* *9*
      • Re: Re: jaaj

prosimtě že tě tak mega moc sere zrovna to kouření,to říkáš všem v tvojém okolí? Já taky kůřím (rači nebudu prozrazovat věk *3* *3* *5* ),ale že by to někomu vadilo?Sry,ale tímhle nic nezmůžeš *9*
        • Re: Re: Re: jaaj

jistě,někteří debilové kouří už od 5 let a místo ,aby se snažili přestat,tak se po nich dalších 50 lidí začne opičit *16*
          • Re: Re: Re: Re: jaaj

proč hned debilové?sou to snad tvfoje děcka nebo co?je to věc kuřáků,tak to neřeš,a zajímej se o lepčí věci,než sou kuřáci *3*

jezisi tak kouri a co?Sou to tvoje decka?nejsu,tak nemel pntem,je to jejich vec,a hotovo.jasne ze to nekomu moze vadit,ale vam to snad moze byt jedno ne??????:D

ale plosimtě *1* ,jak dybys nevěděl,že cíga sou super uklidnovadlo,skoušel jsi to vůbec někdy?asi ne co?ale nic proti tobě.....
            • Re: Re: Re: Re: Re: jaaj

to jejich shromažďování na fotbalových stadiónech a před supermarketama je nejhorší nebo na nemocničních záchodech *5* *16*

tak si odsedni

super,hlavně,když to druhým foukají do xichtu,to mě dovede akorát tak nasrat a ne uklidnit *9*

to ti může bejt ale uplně ukradený. Tak ty se nepřidávej a buď v klidu. A jestli někdo přestat nechce, tak nechce. To je jeho věc.

nemůže,nekuřáci na ně vždycky doplácí nejvíc

Já kouřim taky. Jak fabrika už od 13ti *1* *1* Já už to prozradit můžu, teď už mi nidko nic nemůže dávno *1*

hm...to máš good,ja to rači eště prozrazovat nebudu *3* *14* *15*

*rofl* Neprozrazuj :D
      • Re: Re: jaaj

No že tě pohoršuje zrovna kouření. Omg. Takejch je co kouřej.

právě proto,že jich je tolik,tak mě to strašně sere *10*

aha. No já holt dycky narazim na zatvrzelýho nekuřáka *1* nic proti jo. on se to někdo má když nekouří *1*
    • Re: jaaj

jo Tom po ni hodil cigaro a ona ho zvedla tipla mu ho o auto....jo a ona a jeji"gang" ho pronasledovali asi uz pul roku....pry nadavali na Billovou a Tomovou mamu *10* *10* *10*
  • blabla

Jak to může někdo poslouchat?sou strašný-a nesympatickýýýýý!!!! *5*
    • Re: blabla

furt lepsi poslouchat todle nez JB US5 a dalsi takovy sracky *13* *13* *13* *13*
      • Re: Re: blabla

JB taky zpívaj dobře!!!
      • Re: Re: blabla

Víš ty co na Tokio hotel se mi líbí jenom písničky ale nemusíš se navážet do jejich fanoušků a je dost ubohý kvůli tomu nadávat na jiné kapely kdysi jsem us5 fandila to mě moc nenaštvalo protože se rozpadaj ale Jonas brothers z toho vynech ti s tím nemaj nic společného. Jsem mimochodem ráda že se tento názor obešel bez vulgarit *5* . *5*
  • ouje

jsou jak kyble s vodou-podivala bych se na ne,kopla bych do nich...aby mi uz nikdy nelezli na oci...a poslouchat je??? kdo chce,at si posloucha,pro me jsou to jen monstra,ktery nevedej,co by... *3* *13* *3* *13* *3*
  • bill

ichlibeadichbilll
  • klip

pro fans:viděly jste ten nový klip TH ???je výbornej mě se moc líbí, hlavně to prostředí v severní Americe je bezva *3*
  • TH

ty jo já sem nikdy TH nemusela (ale nikdy sem na ně nenadavala,prostě sem je neposlouchala) asi je to tim že sem je znala jenom pod pisničkou Durch den Monsun..a ted asi před 2 měsícema muj 14ti letej bracha je začal poslouchat a musim uznat že mě vážně chytli...třeba taková písnička World Behind My Wall je fakt super..:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit