Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE

Drž zobák ty dilino!tak se o to jejich "krákorání"nezajímej,nikdo neříká že musíš!já je taky nepsolouchám ale ani nemam takový debilní narážky jako vy!Jenomže bez toho byste vy nemohli žít!
    • Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE

a co když to chcem řešit??
      *15* *8* *1* *1*
      • Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE

s takovou malou holčičkou která si hraje na velkou a která na sebe musí takhle upozornovat aby si jí vůbec někdo všiml nemá žádnej smysl se vybavovat!
        • Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE

jak víš že sem malinká holčička??:D to seš leda tak ty... protože TH jsou jenom pro malé holčičky *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE

A to říká ta co leze po jejich diskuzi a mele tu samý kraviny,nevim kdo se tu potom chová jako malej capart.Navíc sem říkala,že je neposlouchám,prostě nezajímám a když mě něco nezajímá tak se ušetřim i těch narážek kolem,který tu máš ty.Nevim co ti na tom tolik vadí,nech ty holky bejt,at si žijou po svým.Tobě taky nikdo do ničeho nekecá.Jenže když myslíš spodkem místo mozkem(jestli teda vůbec nějakej máš)tak to je potom těžký!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE

jo o mi do ničeho nekecají jo??!! víš co nemel když ani nevíš že ty kravky si začali nadávat skupině JB kterou mám ráda a oni si začali sami a pořád do kola se do toho serou!! tak se do toho laskavě neser když nevíš o co jde!!! *13* *13* *16*
  • Nemám je ráda

Nemám je ráda ale urážet je nebudu já totiž narozdíl od někoho chápu že každému se líbí něco jinýho mě se teda nejvíc líbí AFH *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: :-/

Já nemam co přiznávat a tak špatně na tom zrovna nejsem,abych obdivovala zrovna je!
    • Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-/

AHA. *7* *5* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-/

hled si svýho
        • Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-/

TY TAKY!!! TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *15*
  • ........

TH nepatří mezi mí oblíbený skupiny ale nejsou nejhorší jak každej řiká. I když je trochu pravda že Bill vypadá jak holka, ale to mi je jedno. Nedůležitější je zpěv!!Starší písničky jsou celkem dobrý, ale ty německý! V angličtině se mi nelíbej nebo mi to k nim nesedí. V Automatic byl zpívá jednu chvíli docela vysoko a to je příšerný. Podle mě by měli zůstat u němčiny *5*
    • Re: ........

nwmˇ,nějak mě tokiáci nesedli,možná je to pro to,že bill vypadá jak holka,ale to je jeho věc,a mohli by se držet němčiny,pač jejich anglina...nic proti,ale k nim to prostě nejde,ale třeba máte jinej názor,čus *3* *3*
    • Re: ........

TAK TO SOUHLASÍM. TAKY SI TO MYSLÍM. *4* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • tokíci!!!fuuuj

tokio hotel sou fakt degeni akorat jeci do mikraku jak naky volove a oblikaj se jak emo(emo nejsem ale libi se mi) a bill akorat urazi emo styl! se to k nemu nehodi a vypada jak nakej tranvestita! at dou do prdele sou to zmalovany volove!!! chcipnete tokiici!! *16* *16* *10*
    • Re: tokíci!!!fuuuj

ticho bud!bill emo není a umí zpívat rozhodne lip nez ty tak zmlkni
      • Re: Re: tokíci!!!fuuuj

a zpívají aj lepší než ty?tak to čumim,že by byli až tak dobrý?to k nim jaksi nesedí...
  • pomoooc!!!!!

prosím potřebuju pomoc jak se menuje jejich (už asi stará písnička) když ještě byli Divilish zní ve videoklipu na youtube.com jmenuje se Tokio hotel-Divilish je to hned to první video moc vás o to prosím začali se mi líbit nedávno a já to vůbec nemůžu zjistit jak se ta písnička jmenuje PROSÍM PROSÍM!!!!!!!! *9* *4*
    • Re: pomoooc!!!!!

Ahojky ta písnička se menuje JUNG UND NICHT MEHR JUGENDFREI. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
      • Re: Re: pomoooc!!!!!

jééééééééééé moc ti děkuju!!! *4* *4* *4*
    • Re: pomoooc!!!!!

je to devilish ne divilish...
  • ble-e-e

Fujtajxl, kdo to sem dal? Ihned to smažte. Sou to homoklády jak prase!!! To co dělaj je urážka slova hudba dyť je to humáč!!! Vzpamatujte se!!! *1*
  • nový song

text nové písně je na světě *1* tady najdete překlad, je to suprovní song http://www.ujdeto.cz/lyrics/tokio-hotel/automaticka-cz/
  • Tak znova...

Tak znova pro nechápavé- Chápu vás anti že chcete říct svůj názor ale NIKOHO to už nezajímá že si myslíte že jsou to teplouši kokoti atd. Slyšeli jsme to už stokrát! A JE NÁM TO U PRDELE!! *1* *1*
    • Re: Tak znova...

Mně je zase u prdele,že je Munˇka Cajrus rozmazlený spratek a že je její jméno Destiny Hope tak snobské!!!!!! Já nejsem její fanynka,ale má naprosto super hlas a je mnohem lepší než ten Bill!!! *16* DEBILL je jen trapný kokot,co uráží emo styl,s talentem na bodu mrazu a s účem jako dikobraz! *1* Já vím,že je to Bill a ne DEBILL,ale hodí se to k němu...fakt debil *1**1*
      • Re: Re: Tak znova...

piiiicoooo bez se prihrat do prdele!!!!! *16* *16*
  • Tokio Hotel

Nechápu lidi co je nesnášej a lezou na tyhle diskuze!!!Tokio Hotel jsou nejlepší na celým světě!!!!!!!!! *14* *14* *14*
    • Re: Tokio Hotel

víš proč sem lezou?Chcou vyjádřit svůj odpor k týhle skupině *1* *1* *1* *1* *1* tys na to asi eště nedošla
    • Re: Tokio Hotel

jak pro koho....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit