-
TH
tokio hotel je nejlepši zbožnuju tokio hotel *14* *14* *14* *14* *14* -
Rene328
tohle jsou ti největší zmrdi co jsem kdy viděla zpívat to neumí,to jak vypadaj raději no coment,jsou buzny zasraný,píče to jsou už nevijou kam byse všude srali,bych nejraději rozkopala ty jejich zasraný tlamy by se divili.LINKIN PARK jsou nejlepší!!!! -
Lenulka
co ti je po tom.. já už sem sem komentář psala a neminím se tady z někým hádat jestli to je good skupina bo blbá.. prostě já je nesnáším a nikdy snášet nebuduu.. já už sem totiš radši nic nepíšu jen se sem dívám bo tady ti lidi někteří nejsou v ceklu normální a já se tu nebudu hádat!!! -
HM!
hele ted to bude znít blbě ale jen se ti chci omluvit že sem ti "nadávala" ale mě se ta skupina opravdu nelíbí !! *16* a taky mě dost sere že když napíšu svůj názor tak hned mi každý nadáva "co sem lezeš" a take kecy já prostě napíšu svůj názor a každému je po tom hovno!! ale jinak nechci se hádat vždyt už je to oničem.. jen sem sem napsala a příště budu ráda když mi hned nebudeš nadávat za názor!! *4* jinak se Měj *5* -
-
Re: HM!
Omluva se přijímá *4* Ale víckrát at´ se to neopakuje!! *13* -
-
Re: Re: HM!
To se teda opakovat bude a příště se nepleť do věcí do kterých ti vůbec nic není.
-
-
-
pro HM!
*1* jejda tag ta omluva se fakt oceňuje!!!! *4* podívej se řeknu ti to taghle...mě nevadí že řekneš svuj názor....to fakt ne...!!mě jenom vadí jakým stylem to vy anti..řeknete nebo napíšete....,,tokio hotel sou sračky,sou to buzeranti..smrt TH..ať chcípnou...nejhorší skupina na světě..''a podobně... *9* proč to nemůžete normálně napsat??proč tag hnusně! *9* vžíj se do naší situace fans..ono to totiž není moc příjemny..!!*9* mi jenom bráníme svoji kapelu!! *3* stačilo by napsat..,,tokio hotel se mi nelíbí!nemám je ráda a jejich styl hudby mi nic neříká!...'' podle mě to hned zní líp *3* ty se taky měj *5* -
-
Re: pro HM!
hej lenulko,já myslím,že je to upa jedno,jestli svůj odpor k TH anti vyjádří hnusně,nebo tak,jaks napsala ty,vyjde to nastejno.Fans zas budou ječet beztak jim jenom závidíš,když se ti nelíbí tak sem nelez a podobně:Je to uplně jedno *9* *9* *9* *9* *9* *8*
-
-
:D
hovno zadnej klidek nebude protoze th sou debilci -
Já jdu
Já jdu... Tyx jdeš tayky?? *3* -
VNS
Já se taky tešííím *4* -
Forever Hate You
Su to jelita, hovna smradlave, neznasam ich z celej duse a mysle, Skurveni madari vyjebani, curaci, vyjebanci, haved skurvena, mentalne zaostale blondinky s vrodenou dusevnou vadou ich mozu uznavat. JELITA, VYJEBANCI, SKURVENCI, HOVNA SMRADLAVE. -
-
Re: Forever Hate You
No teď ses teda projevila *5*
-
-
koncert
jooooo koncert půjdu tam klidně i sama *3* to si nesmim nechat ujít *1*