-
buzny
nic proti vám ale tokio hotel jsou fakt ujetý a maj děsnej vzhled a je jim skoro každej blázen posedlej *9* *10* jsou fakt ujetý!!! sorry *8* *8* -
jsem nastvana!!!!!!
Ty krávo tokio hotel je nejlepsi skupina co znám a ty jsi krava ten to vzkaz je pro autora:all-xka!!!!!kdyz nemás rada tokio hotel tak proc sem lezes ale neco ti povim tokio hotel je nejlespi a to se nezmeni ale navic kazdej bude nastvanej kdo ma rad tokio hotel jako treba ja ty kravooooooooooo jak si vubec muzes dovolit rict ze tokio hotel je fuj kdyz je good a hlavne BILL KAULITZ JSOU PROSTE GOOD JEN TOKIO HOTEL POSLOUCHAM NIC JINEHO a hlavne jedna vec miluju billa *14* *14* -
-
Re: jsem nastvana!!!!!!
Haha ale Tokio Hotel neni good sou to komercni sracky, jen je bohuzel uz posloucha vic lidi nez Metallicu prtz sou vsichni jako ty -
ja tokio miluju hlavne billa *14* *4* *5* *8* opovaztese je urazet lena emarka *3* *3* *4* *14* -
-
Re: Re: jsem nastvana!!!!!!
joo,Bil je šulin,když tě to tak zajímá *1* *1* *1* *1* tak,a co mi uděláš?:-DS tebe upa nemožu... -
Re: Re: jsem nastvana!!!!!!
i love bill i lova th *14*
-
-
ježiši, jako si myslíš že nekeho zajímáý,že si nasraná?! *15* *15* ,jo a že miluješ Billa? Nic proti fanouškům tH,ale mě řekněte,jak možete byt zamilovaný do Bila,dyk to je očistec ten jeho vzhled:-!
-
-
=*-*=
I LOVE YOU TOMÍÍ!!!!!<333333333333 *14* *14* *14* -
nebude to trvat věčně
ja si myslim ze ani TH nebudou vynimkou toho co napisu... zachvili prijdou i TH o sve skalne fans ale zase na druhou stranu se objevi novi *1* hmm no nic zivot je obcas pekna psina *4* *4* *4* *1* *3* -
Blabla
Tokio hotel nejsou pruser ale jejich fanynky jo -
TH JSOU PROSTĚ NEJJ !!!
TOKIO HOTEL JSOU PROSTĚ NEJLEPŠÍ !!!!!!!! JSOU NEJKY !!! MILUJU JE !! *14* *14* *14* *14* -
:-D
ahoj! na mým blogu je soutěž o největší fan Tokio Hotel!!! přihlašte se! -
FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !
JEŠTĚ JEDNOU JAKO DÁREK PRO VŠECHNY ANI-TH A KOLEGY METALISTY: FUCK OFF TOKIO HOTEL ŠULINY ZAMRDANÍ...CO JE TO PROBOHA ZA MÉNO KAULITS?????? FŮJ!!!!!!!!MOTHERFUCKER!!! -
-
Re: FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !
to znamená něco jako koulejíc -
Re: FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !
Souhlas zlatej metal *4* Tohle je fakt nejjhorší co existuje. Fakt hnus z helmutska. -
-
Re: Re: FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !
Jó no, ale hip hop je taky dobrej. Ale tady tyhlety sračky, je mi z nich na blití!!! Ať chcípnou konečně! Transky vyjebaný a přiteplený 4%!!! -
-
Re: Re: Re: FUCK TOKIO HOTEL SLIPKNOT 4EVER !
Pořád lepší hip hop než tenhle hnus
-
-
-
-
:)**
Omg.. nechápu ty debili v t-music,který napadlo,že napíšou článek.. že sem přijedou 3.7. na Rock for people.. bože.. co z toho maj? všude se rvou o to, aby tam Téháčka mohli vystupovat.. a tady v ČR? napíšou jen debilní lživej článek.. nehnou ani brvou, aby sem Tokiáci přijeli.. takže.. pokud k nám ještě přijedou.. tak zase za 3 roky:(( holt budeme muset jezdit mi za nima..:( naštěstí jsem je letos už viděla letos už třikrát.. ale vidět je po čtvrtý by mi vůbec nevadilo:)) nejvíc je mi líto ale těch, které by se na ně mohli jít podívat když jim nevyšla při WTHCT např. Praha.. ale holt se nedá nic dělat.. budem za nima muset jezdit mi.. jinak.. kdo jste byl na jakém koncertě při WTHCT?:)) já osobně sem Byla v Oberhausenu, Praze a Vídni:))nejlepší dny mého života:)) -
-
Re: :)**
Se máš,mě to máma zakázala...:(((( -
-
Re: Re: :)**
bud ráda,tvoje máti má asi dobrej hudební vkus a nechce aby sis ho zkazila,viš jak to myslim *3*
-
-
-
Zimmer 483 je nej!!
Tohle CDčko je naprosto krásný!!! Ty písničky se mi hrozně líběj!!! 8ááá která se vám nejvíc líbí písnička?? *4* -
-
Re: Zimmer 483 je
ŽÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Re: Zimmer 483 je nej!!
já miluju Hilf mir fliegen *14*
-