-
Otazka
Hojec lidi, ja se v tom uz vazne nevyznam! Tak nejdriv mel Bill dredy a tedkon najednou ma toho kohouta. Co ma teda za stalej uces? Dredy nebo kohouta??? Dikes za odpoved! -
bleju z nich...
sou všichni nechutný...hlavně ten jejich hermafroditní zpěvák...nechápu co se na nich některejm holkám tk líbí...sou to největší tragédi a jejich přiblbý 12-ti letý fanynky taky...=P -
...
Héj, mně už se to zdá nějaký divný. To s tou muchomůrkou červenou a ty ostatní hovadiny. Já jsem sice taky anti, ale přijde mi, že tady už žádný fans nejsou (což je dobře), tak tu anti píšou za fans, abychom se tu pobavili. A nebo je ta fanynka vypatlaná total! *9* -
Koupím
Ahojky lidi nemáte někdo plakáty TOKIO HOTEL ? Nějaký sháním chci jich víc =P klidně od vás koupím ♥ Dík -
-
Re: Koupím
mám ,je hnědo oranžovo černý,trochu starší.. velký jako dva obyčejné ..ozvi se mi jestli chceš na blog:www.antidicaprio.blog.cz,nebo mi napiš sem na osobnostech .cz -antidicaprio
možná se něak dohodnem. *5* *5* *3* *3* *3* *1* *1*
-
-
.
ou yeahkonecne nekdo kdo se mnou sympatizuje *15* -
ahoj,zvu tě
ahoj,chtěla bych vás pozvat na svůj blog,je o všem možném,zvířata,star....
No jo,reklamaXD
budu ráda když přídeš a zanecháš comment,Děkuju
http://antidicaprio.blog.cz/ -
Hey!co sem lezete když je nesnášíte?
Vole já chápu že je někdo nemusí..dobrý.nemá třeba rádten styl hudby ale že jim někdo nadává do teploušů jenom podle toho jak vypadaj..to nepochopim! *16* Jináč TH sou nej! *14* -
-
BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
NO,TAK TO VYPADA,ŽE V ŽIVOTĚ UŽ ASI NEPOCHOPÍŠ NIC! *9*
-
-
fuuuuuuuuuuuuj
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuj -
Tokio hhottell
jsou tu samy antifans,to mi je jasne,ani ja nepatrim mezi fans,a mela sem podobne nazory jako vy,smala sem se jak takovy buzny muzou existovat,a takovy ty keci,prekonala sem se a zamyslela sem se a poslechla si par jejich vystoupeni,Myslimm ze oni nevznikli zamerne pro tyhle dementi pubertacky,chteli delat neco trochu jinyho,vypadat jinak,sorry ale meli aspon napad,to proc je vsichni nesnasi je podle me nasledek prave jejich debilnich fanynek,ktere tu pisou ty nesmysli typu muck muck Billisek a ruzny srdicka a podobny picoviny.Myslim jinak by si jich moc antifans tak nevsimalo,a nebyli tolik nenevideny,co se tyce Billa ma svou image,je to mozna priserny ale aspon se lisi od nejakejch sladkej us5,rozhodne nebeha po svete moc takovych Billu,jinak Bill zpiva ve vyssich tonech falesne,dobrej zpevak to neni ani nahodou,a ostatni jsou prumer,bohuzel jejich fans nerozeznaj ani kytaru od bicich,vic hloupejsi fans sem nezazila,nez ty Tokio hotel,nepridou my tedy hrozni oni ale jejich zasrany fanousci,ktery z nich udelali ty nejvetsi paka na svete,a cist si o mochomurce a sexy Billiskovi,kterej vypada jak oskliva holka ze je sexy to je moc,jen sem napsala nazor,tak me tu hned neukamenujte,nezastavam se jich,ale ani k nim necejtim odpor,ten citim k temhle ubohejm fans,ktery nemaj v demenci konkurenci. -
-
Re: Tokio hhottell
Mno, tak tady neni co dodat. S těma fans je to naprostá pravda. Fans jako Simca atd jsou vymaštěný maly holky s inteligencí pod bodem mrazu. Ale to už je jejich problem, oni si kurví kapelu sami.
-
-
co furt máte?
já nevím dřív jsem je moc nemusela,ale poslední dobou mi nějak zvlášt nevadí
no spíše lépe řečeno-jsou prom mě úplně normální skupina jako všechny ostatní.Tak nevím proč všichni taaaaak nesnáší!
Já třeba taky nemám ráda MCR (My chemical romace) a taky se nemusím po*rat a urážet všechny jejich fanoušky,tak tady pls neurážejte ani tokio hotel,protože nevím co vám tak hroznýho udělali,prostě jsou slavní;) -
-
Re: co furt máte?
TAK SE POSER,TY SRAČKO *9* -
Re: co?
TAHNI DOMů!!! *3* -
Re: co furt máte?
souhlas *1* -
-
Re: Re: co furt máme?
HOVNO MÁME,VÍŠ?! *13* -
Re: Re: co furt máme?
HOVNO MÁME!! *3* *3*