-
koncert
PANE BOŽE ZACHRANTE MĚ NĚKDO TH TU MAJÍ KONCERT JE TO SICE ŮŽASNÝ ,ALE JÁ TAM NEMÁM SKYM JÍT......15.3.2010 *9* -
-
Re: koncert
to se ani nedivim ze nemas s kym jit...kdo by taky sel na takovy dementy,ze jo? *1* -
-
Re: Re: koncert
heeej víš co si můžeš...... *10* -
-
Re: Re: Re: koncert
co? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: koncert
POLÍBIT PRDEL..... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
jeeeeeeeee....ted si me fakt setrela *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
Jo máš recht..ale kašli na tyhle kreteny..dělá jim jen dobře když se rozčiluješ,za to ti přece žádný takový nestojí...
-
-
-
-
jjjjjjjj:asi tak... *15*
-
-
Re: koncert
Ahoj já taky nemám ským jít kamoška nemuže tak kdyžtak napiš na email verunka.t.l@seznam.cz -
-
ty už máš lístky?
-
-
-
VNS
Kdo jde na VNS ? :D -
TH
Wy JsTHe upe nejíííQ, BiLLíSku můJ maJeJ uPe uPe uPe Těěěě mRTěěěě loWWWiškuJůůůů láSEnkoOoOoO!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* A THomíneEeQ Ye NeJíííčEk tAaQy MUCK MUCK KLááášNEJíííQ YsTe NEJíííQ! *14* *14* *14* MijuJůůů Wáááš!!! MUCK MUCK MUCK A GuStáWeQ Je WoštoMiJéééJ zA TěMa bIcíMa A GeOrGíSeEeQ yE LášEčiNkA! MUCK MUCK MUCK. JsEm WašA FaNyNEJkA. *14* 4EWA MUCK!!! *14* *14* *14* -
-
Re: TH
ty vole,to svět nežral,možeš mě řéct,co máš z češtiny?Ráda bych viděla tvoje výzo *1* *1* no jo no,pubertáci vymyslí i nemožné..... -
-
Re: Re: TH
to víš,to není čeština,ale internetština -
-
Re: Re: Re: TH
to víš,pubiši vymyslí aji nemožné... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3*
-
-
-
Ty si asi pěkně vyjebaná kráva píšeš
jak dement bez mozku, co to sou za zkurvený výrazy.
Ty máš IQ jak kýbl čuráku,se zpamatuj.
Jdi za tím kokotem Bilem,třeba ti dá.
Bil je totiž nadrženej jak stepní koza.
Prý,že souložil i s koněm.
Ty a to polívkové dochucovadlo maggy jděte na psychinu.Tam vám bude dobře.
Jo prosím vás dejte my 5 když vám to udělá dobře,totiž bláznům se nemá odporovat!!!! -
lol ty seš kunda takový čuráci...
-
-
tokiohotel
They be really poor. KillerPilze be many better than Tokio Hotel!!
TOKIO HOTEL POOOOOOOR !!!!!!! -
BLEEEEEEEE
Toki Hotel jsou ty nejvetsi sracky sveta!!!nechapu jak je nekdo muze poslouchat,vzdyt to neni zadnej zpev...a tu cenu MTVEma vyhrali jenom proto,ze se to konalo v tom zasranym Nemecku a ze pro sebe sami hlasovali...sou tak ubohy!!!v Americe by po nich nestekl ani pes!!!je mi z nich fakt spatne... -
-
Re: BLEEEEEEEE
No mě je zase špatně z tebe!protože se chováš jak malej fakan!!!starej se o svoje a neměj tady pořád ty svoje trapný a ubohý slinty!!!ježiš nechte ty holky bejt!!!ste nemožný!!! -
-
Re: Re: BLEEEEEEEE
jenom rikam svuj nazor,to snad muzu,neee? *1* -
-
Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
říkáš svůj názor,ehm!..to bych neřekla..svůj názor sis sem možná tak napsala prvně když si sem vlezla,ale tohle co děláš ted neni psaní názorů,ale otravování ostatních lidí tady!Jestli se chceš předvádět tak můžeš jinde! -
-
Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
ja nechci nikam jinam,me to bavi tady *1* *1* a budu si psat co chci,takze mi radsi polib prdel a moc me neser *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
antifan: nic nenaděláš..oni jsou ještě malý na toto!!:D upe bez inteligence!!:D *15* *15* *15* *1* *1* *1* nerozeznají zpěv od krákorání *1* *9* *9* -
Zlez někam pod drn trapko!..tohle je to nejubožejší co může bejt!musíš na tom bejt asi hodně špatně,zamindrákovaná megero..jestli se stebou nikdo nebaví tak to fakt neni divu! -
Ty si fakt kráva *15* ..sis ještě nepřesedla??? *15* ...no jo s takovou putkou se nemá cenu dohadovat..jen tu sama sebe zesměšnuješ *8* *8* *8*
-
-
-
-
-
Re: BLEEEEEEEE
jo mluvíš mi z duše!!! *1* *9*
-
-
tokio
bože ty jejich faninky sou fakt padlí na hlavu. teda aspon nejaky. nektery znam a sou normalni ale většina z nich sou fakt padlí na hlavu. jako kdyby pro ně neexistovalo nic jinyho nez Tokio Hotel jako kdyby to byl pro ně smysl života. prostě trapas. nějaky faninky Tokiáků mají o kolečko víc *1* -
-
Re: tokio
spíš bych řekla o jedno míň,tím pádem fanynky th pstrádaj sluch,takže newí,jaký vřeštění poslouchaj *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *9* *9* ,ne sorry,spletla sem se:fanynkám th (stejně jako blondýnkám *15* )chybí 2 kolečka:sluch a ještě zrak,newidí,jaký buzny poslouchaja nawíc bych řekla,že Bill měl bejt holka,a ted prostě chce jak holka vypadat,prostě to v něm zůstalo.Takže čao blondatý (a tupý) fanynky TH!!!!!!!!!!!
Jo a lenulko,až budeš na tenhle komentář odpovídat,tak si vzpoměň,že ta odpověď bude stejně ubohá jako ty sama a zastávám se betynýý,protože myslím že má pravdu a to že tě nic z anti názorů nenaštve,podle mě mnení zas tak pravda,už tě viodím,jak vzteky skáčeš do stropu(a nesnaž se to popřít)´,protože myslím,že anti TH do tebe takhle rejou,protože jim (stejně jako mě)příde jako děsná prdel,když tady tak zuřivě(a uboze *1* *1* *13* *13* *9* *3* )bráníš svůj názor,takže čao trapko
-
-
jen pro ty koho to zajima
Kondom akce pro TH
Ahoj fans,
takže po docela vydařené akci s videem pro Toma proti Stalkers, btw odkaz zde
http://www.dailymotion.com/use r/M0nchen91/video/x9f7a4_tokio-hote l-stalkers_music
jsem po dlouhém nočním zvažováním rozhodla uspořádat další FOTO AKCI týkajíc se TH.
Nedávno jste na internetu určitě četli 6 krátkých rozhovorů s TH pro FASHION AGAINST AIDS. Jedna z otázek také byla…
„2. Co můžete říct vašim fanouškům o ochraně?“
a odpověď kluků zcela jasná…
Bill: No myslíme si, že je to velmi velmi důležité, protože si myslím nebo my dva si myslíme: sex je dobrá věc...
Tom: Jo.
Okamžitě se mi přitom vybavily druhy nejrůznějších ochran typu kondom, pilulky aj. xD
Proto mě napadlo, že by každý z FANS mohl obětovat pár kaček pro jeden ZABALENÝ kondom, vyfotit se s ním a následně v PC na něj napsat „Reden“ à proč Reden? Všichni jistě známe spojitost této písně s klukama xD
Nicméně tady je ukázka..důležité je, abyste na fotce byli VY a ne nějaký FAKE, potom to nemá smysl ;)
Proč tohle děláme? Chceme dalším videem ukázat, že podporujeme TH v akci pro Aids a že jejich slova s ochranou bereme na vědomí xD. Dá se to nazvat zpestřením xD.
Upozornění: Nejedná se o akci typu „Jsme úchylové“ apod… vaše fotky budou použity pouze ve videu pro TH účel a k nikomu jinému se nedostanou.
Jinak…jsem si samozřejmě vědoma, že tato akce ponese také nemalou kritiku jako ta předchozí. Prosím vás, nepodceňujte tuto akci a věnujte svých pár minut pro udělání jedné fotky. Tohle všechno co děláme..tohle všechno bude zasláno managementu TH a klidně se zaručím, že se to k nim dostane a že se na tohle podívají. Čím víc toho bude, tím lépe pro nás ;)
Co se týče fotek…
Samozřejmě by bylo nejlepší, kdybyste udělali nějakou tu originální fotku, ale pokud jste šikovní a máte zkušenosti s fotomontáží, můžete ji využít..důležité je, aby na fotce byla vaše osobnost, ten kondom xD a na něm text Reden.
Fotky posílejte do 12. června 2009 na Monicca16@seznam.cz
Ráda bych poděkovala holkám, které se do akce pustily na plno už teď a propagují tuhle akci všude, kde se dá. Všem veliké díky J
Monchen
ps:prislo mi to na mail,takze to sem davam -
TH
mno já pokud to taky klapne...tag na VNS pujdu!!! *14* už se mooc těším!!!!<333 -
-
na tebe tam tak budou zvědaví,to je děs fakt že jo!!!!!!
-
-
Na VNS nejdu:(
Ahoj na VNS bohužel nejdu,protože budu mít zrovna narozeniny a ani nevím,jak bych se tam dostala:((Je to v praze a há jsem až ze Zlína,pro mě teda dost daleko.Tak se mějte a užijte si to.. *4* -
mno...
mno já sice taky nwm jag se tam dostanu a podobně..pač to mám přes 240 km...*9* do Prahy...ale tag snad to nějak udělám....*3* pač tam chcu jet a strašně strašně mooc!!! *14*