-
Držte už huby
Ježiš nechctěli by jste už Anti držet huby jste trapný... *5* -
-
Re: Držte už huby
né,nás to baví *1* *1* *1* *1*
-
-
Ja taky psala fanklubu Oficiální Český Fanklub tady https://www.facebook.com/OfficialCzechFanclubofTokioHotel
-
TOM
Tom je jenom ostuda hip-hopu a rocku. je rocker a oblíká se jako hoper!!!! toje fakt megatrapák a totální debil!!! a bill vypadá jak ženská. ty holky co ho tak děsně milujou sou lesby jako kráva!!! -
-
souhlas s Jessie
no aspon nekdo je OK -
Re: TOM
Hlavně že ty jsi mega hvězda!!!! *5*
-
-
...............
tokio hotel je nej sou lepsi nes naky vase sracky sou proste nej *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* konec -
tokio hotel
tokio hotel je nej skupina na celym svete!a budu az do konce zivota! *5* *4* -
blééé!!!
tokio hotel jsou zmalovany buzny delaj muzice ostudu!! *9* *9* a tady co tu pisete jak je bill hezky a jak chcete snema sukat a mit snema decka tak to je mi teda na bliti *9* *9* *9* ja kdybych videla billa naheho tak bych asi zdechla *9* *9* *9* *9* *9* zpiva jak holka a vypada jak holka to je fakt hrozny.mate vsichni pravdu jsou hnusni jak hovno a neda se na ne divat!! *9* *9* *9* *9* -
-
Re: blééé!!!
jj,já vidět Billa nahatýho,tak mě asi trefí,kdoví co by tam místo ptáka měl,asi ňákou zdechlinu-NO FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ ŮŮJ *9* *9* *9* -
MĚ SE LÍBÍ PTŽ JSEM NA HOLKY... S ČŮRÁKAMA, KOMU SE TO NELÍBÍ AŤ SI PRDEL POLÍBÍ!!!!!!!!!!!!!! KRÁVO, BLBÁ.............................. ................................... ................................... ....... -
-
Re: Re: blééé!!!
PIČO TO TI NIKDO NEBERE,TAK MI TADY LASKAVĚ NENADÁVEJ,CHOVÁŠ SE JAK MALEJ 12 LETEJ PARCHANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JENO M SEM ŘEKLA SVŮJ NÁZOR,TAK NECHÁPU,PROČ HNED CHYTÁŠ HYSTERÁK,A NADÁVÁŠ MI DO BLBEJCH PIČÍ,KDYŽ BLBÁ PIČA SEŠ TY!!!!!!!!!!!!!!!!TRAPKO NAIVNÍ,JE MI Z TEBE NA BLITÍ,A BUĎ TAK HODNÁ A NEODEPISUJ *5* *5* *5*
-
-
Mě se líbí ptž JSEM NA HOLKY S ČŮRÁKAMA, KRÁVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: blééé!!!
co nadáváš?dyť ti nikdo nebere,že se ti líběj holky s čurákama,tak proč prudíš? *7* *7* *7*
-
-
-
Tokio Hotel
CVICENE OPICE, CVICENE OPICE. Je to chamrad, bordel odpad. Velke smradlave kravske lajna, ktore budu smradit aj po rozklade. Keby zanikli, nikomu by to ani nechybalo. Nazor -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BLEEEEEEEE
A to je vážně řešení,vracet jim to takhle..dělat to samí co oni,chovat se tak..šmarja,tak si toho nevšímej vidíš že tohle žádný řešení neni!Nebo se tu chcete dál dohadovat o "nesmylech"???...bože kašli na to,kolik ti je??Když si říkala jak si velká tak se podle toho taky chovej a nevyšiluj tak jako to dělaji tyhle pro tebe malý holčičky! -
Božééé
Noo jako Lenulka má pravdu tady to stojí za velký kulovýý... Anti jsou stále stejný hovada.. *4* -
Buzny
JSOU TO OBLUDY,SMRADI A PROSTĚ ODPAD. *8* I JEJICH PÍSNIČKY SE PĚKNĚ ZHORŠILY. TO JEJICH NOVÉ ALBUM HUMANOID-HEMEROID JE UŽ JEN HÝKÁNÍ JAKO KDYBY BILLÍŠEK UMÍRAL *1* S POZDRAVEM VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *4* -
-
Re: Buzny
presne...jsou fakt desny *1* -
-
Re: Re: Buzny
BILLÍŠEK UŽ BY SI MĚL NAJÍT NĚJAKÝHO POŘÁDNÝHO CHLAPA,KTERÝ BY MU TO NACPAL DO PRDELE. *1* *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Re: Buzny
souhlas!!! uplnej ODPAD to je!!! *4* *9* -
-
Re: Re: Buzny
DÍK ZA PODPORU. *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END.
-
-