Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mYSLENKY Z CHLIVA

Tahle muzika od Tokio Bordelu je neposluchatelna, jsou to samy KOKOTINY A PICOVINY. A kdo uznava tuhle skupinu, prosim Vas, jedine tak mentalne zaostale 13 -ky a 14 -ky s vrozenou dusevni vadou. Pro vas je to hudba, podle me je to Bordel.
    • Re: mYSLENKY Z CHLIVA

me je 16
      • Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

A koho myslíš,že to zajímá?Si jdi na seznamku!!!!!!!!!!

Ty vole,atˇ jdou ty antifans do PRDELE,protože mě to fakt sere!!!!!KLUCI JSOU PROSTĚ NEJ!!!!Jsou tak úžasný a jejich songy fakt super!!!!Tak se jděte třebe vysrat a kluky nechte na pokoji!!!!Jo a ještě něco mi nedochází,jak je můžete pomlouvat,když je ani osobně neznáte?Si jich prostě nevšímejte a hotovo!!!!!!! *13*
        • Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

sorry,ale těchle debilů si nejde nevšimnout *9* *9* *9* *9* *9*

hle sorry,neber to jako že se do tebe navážim,ale ty THčka znáš osobně? že seš tak chytrá a meleš tady že je ani neznáme tak at se do nich nenavážíme a at je necháme na pokoji...... *7*
          • Re: Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

jj to sem chtěla přesne říct....a vy je znáte?? *7* tak osobně že jsou tak milí hodní...a takový a takový *1* ani si mu neřekla ahoj a ty tady usoudíš že jsou nej když ani nevíš jejich chováni *1* *1* jenom nějaké keci do mikrofonu aby vypadali slušně *1* *1* nj tokio hotel jsou hodní když ten debil Tom praštil fanynku že?? *7* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: mYSLENKY Z CHLIVA

No chtěla bych vidět tebe,když to je auto za tři mega!!!!No jo jenomže na to ty nemáš!!!!

jo!já taky,th sou jenom parta buzerantu,nechapu jak je mozete posluchat.Jste snad hlusi nebo co,vas fakt nechapu..... *7* *7* *1* *1* *1* *3*

jj,mluvíš mě z duše,ale to víš,každej není ajnštajn *1* *1* někdo ty ubožáky poslouchat musí........

Souhlasím s vámi. *4* Zajímalo by mě ale, co je na nich tak úžasnýho, když se z nich může někdo s prominutím posrat....*9*

no mě by to taky zajímalo:Dže je někdo hotovej z takový party buziků,ale šak siposlůchajte co chcete,třebe aj sousedovo prdění na hajzlu,pokud vám to příde jako hudba *5*

*15* *15* *15* *15* mě by to taky zajímalo *15* *15* *15*

TH je hnus a nějaké kousky písní jsem už bohužel zaslechla a proto mužu říct,že zpívají stejně hnusně jak vypadají!Taky nechápu proč se ti nelíbí r'n'b.Ano s některých interpretu je mi taky těžce na blití,ale musíš vědět kdo opravdu zpívat umí!Poslechni si Keri Hilson a myslím,že alespon trochu změníš názor *3*

!!!!!!!!!!! vy jsme mi ale chytrý... mě by vcelku zajímalo co jste vy za idioty když lezete malej holkám do snu... a nesoudíte TH jen podle vzhledu slyšeli jste už ňákou písničku?? Přiznávám fakt že jejich hudba se dost opakuje je to více méně na jedno brdo (věc názoru)já poslouchám vše co se mi líbí a patří tam i TH a co z duše nesnášim je r´n´b děsný strašný šílený to neni hudba ale krákání... jinak mí jasný favoriti jsou COF, Metallica a KoRn....!!!!!

ja s tebou souhlasim *8*
  • Vy

No jo diskuze, vždycky se najde nějakej hlupak co bude Tokio Hotel pomlouvat
    • Re: Vy

máš úplnou pravdu vždycky se najde nějakej debil co billa a toma pomluví strašně nehorázně mě to vždycky nas*** *15* *8* *1*
    • Re: Vy

Drž piču ty megero jedna vyjebaná!!! TH=ZMRDI!!!
      • Re: Re: Vy

Přesně! TH= čuráci vyjebaní!!! gayové...souhlas...a vy kurvy zkurvený fans jděte do piče!!!!!!
        • Re: Re: Re: Vy

Tak fajn už jsme tam tak proč za námi lezete? NEDOLEJZUJTE!!!!!
  • blog

www.buffy313.blog.cz a n+ěco si kupte
  • Bille kaulitz jak se maš ja ci tebe jenom a toma kaulitz telefon číslo tvoje a bille kaulitz miluju tě vas bille kaulitz a miluju tě tome kaulitz
  • Buzny!!!!!!!!!!

Jáááááááj to sou BUZNYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! *15* *15* Holky vzpamatujte se vždyť do toho mikrofonu pouze řvou *13* *13* *1* *1*
    • Re: Buzny!!!!!!!!!!

Jo eště sem zapoměla

Us5 4ever*14* ,TH 4never *15*
  • Míša_Jay -

US5!!!! LOL takový buznyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy at chcípnou!!!!! A ty jseš pěkná píča ty trapko!!!!!!§§§§ Tancujou tam jak kokoti!!! Bože bleee..jdu zvracet z US5!!!! *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5*
  • FUCK OFF

FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT.......
    • Re: FUCK OFF

nesnasim tokio hotel. Bill je jako vychrtla a nepovedena emo holka.je jak buzik. Jsou to hnusni nemcouri. Toto je muj nazor na ne. Neposloucham je.
      • Re: Re: FUCK OFF

Co dodat....je to pravda. *1* *1*
        • Re: Re: Re: FUCK OFF

ty ses buzna a je mi z tebe na bliti ses zmrdeceek hnusnej a tokio hotel neuazejje tota nej skupina na svete
          • Re: Re: Re: Re: FUCK OFF

To je na mě?????

Ahoj Diano, psala jsi, že se ti kromě Tokio Hotel nelíbí ještě The Jonas Brothers a Cinema Bizzare. V tom bych asi tak souhlasila. A co řikáš na US5??? *7* Zajímalo by mě to. Teda mně se z těch výše uvedených skupin asi nejvíc líbí (nebo spíše nejmíň nelíbí) Tokio Hotel, a to z toho důvodu, že jsou takoví ponuří a melancholičtí. Ale taky pěkně zženštilí a (promiňte, nemůžu si pomoct) na poblití *9* Copak už kromě Kabátu atd. nejsou žádné NORMÁLNÍ, dobré mužské skupiny, ve kterých by zpívali NORMÁLNÍ chlapi, ze kterých se nikomu nenavaluje??? A né takoví napudrovaní slaďoučcí hošánci, kteří sotva vyšli základku??? Už se těším, jaký fanoušek se mi ozve *3*

jj souhlasim s tebou máš pravdu tokio hotel sou fakt ke zblití a ostatní podobný skupiny sou opravdu děsný! prostě uječený divný týpci z mutujícíma hláskama a věř mi ,že normální skupiny existujou třeba simple plan , sum 41 blin 182 a podobný pohodový skupiny!!!
            *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: FUCK OFF

Jenže každýmu se líbí něco jinýho. Nemůžeš nám něco vymlouvat. Jo Sum41 josu dobý. Stejně tak mám ke zbláznění ráda Prodigy, ale neznamená to, že nemůžu mít ráda i TH. Prostě každá skupina buď něčím zaujme nebo odpudí. To že, vás TH odpudili, neznamená, že to tak je se všemi.

Ahoj KUK,jsem ráda,že ses mě zastala. *4* Taky si myslím,že Tokio Hotel DALEKO líp zpívají než vypadají. Jonasové se mi nelíbí spíš kvůli zpěvu a sice se mi z nich nezvedá kufr jako z Billa,ale jedinej hezkej z nich je Joe,ale ty ostatní 2,hm.... nic moc. *1* Kabáty jsem poslouchala,když jsem byla malá,ale ted' se mi nelíbí oni,ani jejich písně,ale pomlouvat je nebudu. O The Rasmus si myslím zhruba to samý jako o Tokio Hotel...a co se týče US5,tak znám jen pár jejich písní,ale všichni vypadají hezky a zpívají styl hudby,který poslouchám...... Ale jejich velká fanynka nejsem.

Já taky žádná fanynka nejsem, ale pokud se ti nějak líbí, tak se omlouvám za to, co jsem o nich napsala (že jsou to tančící kokoti). Ale přijdou mi takoví dost holčičí. I když jsou fakt hezcí, tenhle styl mi na kluky jaksi... nesedí. No, v tom se asi neshodneme. Ale nejsem taky žádná fanynka Kabátů!!! Ty víš, koho mám nejradši, a ta dotyčná má ke Kabátům daleko... Myslela jsem to trochu jinak. Třeba Pepa Vojtek není hezkej, pije, kouří, chová se jak nechci říct co, i z těch písniček to jde poznat, ale přesto je mi v něčem malinko sympatickej. Takovej drsňák. Nemusíš se na něj dívat lupou, abys zjistila, jestli je to kluk nebo holka, což se mi nedávno stalo, když jsem spatřila plakát Vinnieho *4* Jo a od Rasmusů jsem nedávno slyšela asi dvě KRÁSNÉ písničky a mám je i na MP3. Ale vzhled toho zpěváka mě trošku zklamal *9* No fakt, normálně jsem se lekla *3*

jj každej má jinej názor. *3*

No vidíš já bych zase zvracela US5 (i když Chris byl pěknej).Jo Bill je vychrtlí ale to se může spravit.... Každý poslouchá něco jiného a já se nehodlám omlouvat že poslouchám TH!

Tak buď ráda že máš Kabáty a já budu ráda že mám TH! A co vlastně po nich chceš vždyď maj 19. A proč v muzice nejsou pořádni chlapi to ti neřeknu poslouchám třeba HIM a hlavní zpěvák se maluje stejně jako Placebo,Chemical Romance,The Rasmus.... To je už takový styl tak nechte Billa ať se maluje a buďte rádi že netančí *1* *1*

Že netančí jako ti kokoti z US5??? *1* *1* *1* To je pravda *1* *1* *1*

Ale neberte si to nikdo osobně, takové hnusné urážky jako někteří anti-fanoušci bych vám sem nenapsala. Podle mě rozhodně zpívají líp než vypadají *4* Písničky jsou celkem v poho, ale když je někde vidím, mám chuť naplnit záchod *9* Možná by stačilo, kdyby přestali nosit mejkap, obtahovat si oči a lakovat nehty, protože to normální kluci nedělají *3*

Ale neberte si to nikdo osobně, takové hnusné urážky jako někteří anti-fanoušci bych vám sem nenapsala. Podle mě rozhodně zpívají líp než vypadají *4* Písničky jsou celkem v poho, ale když je někde vidím, mám chuť naplnit záchod *9* Možná by stačilo, kdyby přestali nosit mejkap, obtahovat si oči a lakovat nehty, potože to normální kluci nedělají *3*

taky si mylsím,že Bill by se měl spíš snažit vypadat jak kluk,a ne jak nepovedená EMO holka.Jako Bill by možná vypadal ok,kdby se nemaloval,a tak,no ale je to jeho věc,my mu do teho pičovat nemožem,smůla:(

ó zase se našli nějací zakomplexovaní ubožáci *15* Když vás nikdo jiný nechce tak sem klidně choďte partu ufňukaných antifans ještě zvládnem chudáčci *9* Tak papa do dalšího trapnýho komentu *15* *15*

Ó, zase se našel nějaký chudáček, který neumí přijmout cizí názor a nerozdejchá, že se jeho ufňukaní ječící chudáčci někomu nelíbí. *9*

Názor je to,co tam napsala luida:že je Bill jako vychrtla a nepovedená emo holka. A já si to myslím taky. *13*

Fuck of Tokio Kokot je podle tebe názor? Já myslím že je to volání o pomoc *15* *15* *15*

Souhlas! *3* Tokio Hotel se rozhodnou, že pojedou do Španělska : Gustav řekne: Tak, odteď mi říkejte deGustav, Georg řekne: Tak mně říkejte deGeorg, Tom řekne: Mně zase deTom a Bill řekne: A mně říkejte deBill. Jn, to fakt sedí ty buzno deBille!!! TH=kokoti. I HATE THIS!! *16*

Jdete vsichni ANTI fanousci do pice.......jestli se vam tokio hotel nelibi tak je nechte proste bejt my se taky nezajimame o ty vase sracky......ste fakt ubozi.....a jestli vas to urazeni bavi tak si je urazejte mezi sebou pac kdyz s tim jdete na verejnost je to dost trapny mne treba taky nelíbí US5 a nenávažím se do nich.....ja jako nechapu proc musite delat anti blogy a takovyhle jiny sracky porste se vam nelibjej tak j nechte byt protoze cesky fanklub tokio hotel (jestli vubec vite co to je vy tupci..)
          se kluku nikdy nevzda!!!!!!!!!!!!!!!! NEMAM PRAVDU VSICHNI FANOUSCI TOKIO HOTEL?????TOKIO HOTEL.... *14* *14* *14*

A ANTI TOKIO HOTEL...... *9* *9* *9*

ma spravdu th nej!!!

jak víš co my poslocháme hm?? *15* jo vim co to je ten fanklub..je to pár vylízanejch nadrženejch uvřískanejch pubertaček co maj v hlavě nasráno stejně jak ty *5*
    • Re: FUCK OFF

Hej nedolejzej nikdo tady o tebe nestojí ZMRDE!!!!!!!!!!!!!!

Co ty do mě?! Kurva! ZMRDE!!!
  • ..

Tím že zde vyjadřujete názory ,proti nebo pro ně ,tak dokazujete jak vás ta jejich zasraná kampaň na oblbovaní malejch puber´taček zasáhla.Oni jsou dobrý na vidělávání peněz to sou.. *4*
  • T.O. K.I.O. H.O.T.E.L

Oni jsou good !a nikdo nebude nadávat na naše kluky z TH jsou good a nikdo nám v tom nebude bránit a jestli uslyšíme nějaký řeči o nich tak poletíte !!! TH jsou NEJLEPŠÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • prodám

zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit