Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychiatrie

Gustav zralý je na ústav. *3*
  • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

TOKIO BORDEL,ne? To je lepší název,A OZNÁMKUJTE MĚ TŘEBA SAMÝMA PĚTKAMA JE MI TO JEDNO!!! *9* *13* *15* *5* *16* *8* *1* *9* *7* *10* *5*
  • Co to jako má bejt?

Mněli by se přejmenovat na Tokio Hostel,je to jen útok na naše uši,proboha jak to můžete poslouchat,dyť ten zpěvák neumí zpívat a ty zbylý sou rádi že něco zahrajou,Ralph Sheppers to je pan zpěvák,Victor Smolksi tomu já říkám kytarysta,Reginald Fieldy Arvizu to je basák a Joey Jordison to je bubeník a tyhle sou proti nim nuly tak i neříkejte že siu nejlëpší na světě *16*
    • Re: Co to jako má bejt?

To je fakt,nejlepší na světě fakt nejsou...A taky si myslej kdovíco jsou....Proč já jim já blbka ještě fandím???? *8*
      • Re: Re: Co to jako má bejt?

NO TAK SI ASI BLBÁ,KDYŽ SE TAK NEMOŽNĚ VYPTAVAS!!!!! *9*
    • Re: Co to jako má bejt?

jsou SUPER.Ja na hodou posloucham i guano Apes nabo us5 a vsichni jsou super!!!! *14*
  • uhaaaaaDDD:-))DDDD

TOKIO SHIITT FFFFFFFFUUUJJJ BLEEEEEEEEEEEEEEEE KOKOTSKA VYJEBANA SKUPINA!!!!! *16*
  • NEDOLEJZEJTE

HEJ ANTI NEDOLEJZEJTE!!!!!!!!!!!! JSTE TRAPNÍ *1* *1*
    • Re: NEDOLEJZEJTE

HM...A TY SEŠ ASI HVĚZDA SVĚTA,ŽE?!
  • KUK

TAK PO DELŠÍ DOBĚ JSEM ZAS TADY. TI TOKIÁCI JSOU SHIT SVĚTOVÉHO FORMÁTU. *1* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • koncík

otázka...de někdo 15.3. na koncert TH?
    • Re: koncík

ano jáááá:-D *3*
      • Re: Re: koncík

nj se máš..to já to mam jistý tk na 60%...pač bydlim celkem daleko od Prahy...ae doufám že to vyjde.pač nechat si ujít jejich koncert by byl zločin *4*
        • Re: Re: Re: koncík

to je horší no,ale tak zkusit se to může řekni rodičům když jsou ty vánoce *1*
          • Re: Re: Re: Re: koncík

už to mááám zařízený..jedu tm na 99%...OMG!já se tk těšim *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: koncík

huráááá *1* tak gratuluji! *3*
  • titulek

vsem sem jim na tyhle tocne rikal,neposlouchej tokio hotel neposlouchej tokio hotel,nebo se z toho zblaznis!!!ale je to marny je to marny...je to marny!!!lidi ja vim ze uz to neni tag in,ale fakt si to do tech usi nervete,dyt je to sracka!!!banda detskych transek...no dyt to je fuj,ani pejsek by to netrhal..!
    • Re: titulek

To je věc názoru. Každej na to má jinej pohled
  • halooo

No tak lidi ..... pište sem taky něco někdo .. k čemu to tu potom je? Já vim, není moc o čem, možná to, jak je strašně milujete, to sem radši nepište. Tak si sem chodte stěžovat bo tak, at se to tu trochu rozporudí .. je to hrůza takhle *9*
    • Re: halooo

Ráda napíšu názor na tuto skupinu*3* .Je to skupina plná buzerantu,vždycky když je slyším nebo jen spatřím v televizi mám nutkání zvracet!Měli by je zakázat,už jenom kvuli Billovi.Jenom čekám až vystoupí a řekne jsem holka!Doufám,že si ráda že sem tu přidala příspěvek ahoj *5*
      • Re: Re: halooo

jejda ty trapko,jenom tokiackum zavidis,ze sou uspesni a slavni,ty bys nykdi nic tagoviho nedokazala,tak zavri ripag
  • party

a ted se ptám já jde někdo dneska od 12:00na tu fan party????
    • Re: party

nasrat!! fůůj!! *13* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit