-
VMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMG já sem tááág šťastná!!!!!!*15* Tokio hotel vyhráli v kategorii best new artist!!!!! *14* *14* *15* *4* *14* *1* *14* *5* -
-
Re: VMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ses zbláznila?! Spadlas z jahody naznak,nebo co?!Asi jo,a těžce sis poškodila mozek -
Re: VMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo?a nespletla ses? Já si myslím,že vyhráli v kategorii Největší buzeranti na světě,ale to neřeš...... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5*
-
-
nemci ble
dik diano ze se ses me zastala. Ale me se treba JB libi. No to je fuk. Z ostatnich skupin se sice taky malujou, ale Billovi to neslusi je jak holka. Kdyz je znali jen v nemecku, rek jeden ceskej kluk: ,,je to ta nejhnusnejsi holka jakou jsem kdy videl" souhlasim s nim. -
-
Re: nemci ble
Taky myslim... to líčení nesluší Billovi,asponˇ by to neměl tak přehánět a účes má jako dikobraz. *1* Nebudu nadávat na jejich hudbu,ale vzhledově se mi prostě nelíbí. -
-
Re: Re: nemci ble
jo,je upa vidět,jak má Bill na obličeji tuny a tuny make-upu,a ty černý linky kolem očí by taky moh trošánku ubrat
-
-
-
fůůůjjj
Ti tady chyběly to bude zase.Můj názor je,že to jsou prostě trapáci kteří neumí zpívat. *8* *8* -
-
Re: fůůůjjj
ty debile nebo debilko!!!!co sem teda lezeš když tohle na ně říkáš!!víš co? když se ti tak nelíbí tak asi nemáš styl,vkus a hudební sluh!!!a je mi fuk co říkáš mě se dřív také nelíbili ale tak sem aspoň nelez!!
-
-
Re: hm
hele tak sem premyslel jakej styl ty buznaci vlastne hrajou? disko punk? -
-
Re: Re: hm
njn,mě by taky jako zajímalo,co hrajou za styl.Jako rock mě to teda nepřipadá,je to nějáký divný.....jako Bill vypadá jak škaredá baba,Tomj rádoby hoper,no to je děs!!!!!! *9* *9* fakt hele,jetli je todle rock,tak Rihanna zpívá punk,fakt že jo,protože ten styl TH je možná tak pop-rock!!!!!!!!!Ale spíš jenom ten pop *1* *1* *1* *1* *1* -
*1* neurazej tady punk *1* -
-
Re: Re: Re: hm
oni jsou bezvaaa kluciccciiiiii ja je lakuju *14*
-
-
OMG!!!!!! *1* další tupec....všichni umíte akorát kritizovat ale o hudbě víte hovno!!! *9* *1* bože víš vůbec jag vypadá punk!!!????? *1* *1* jedinej gdo pořád tvrdí že kluci hrajou punk..a jiný kecy ste vi anti!!!! *9* kluci punk nehrajou!!!!!oni hrajou rock!!! *5* -
-
no to mě poser !! *1* ty tvoji Tokiáčci hrajou obyčejnej popík! *9* *13* !!!!!!!!!!tak nemel o Rocku aneber si vůbec rok do huby ty tvý uslintaný! *9* když seš upíchlá jedině na TH tak je vidět že rozled o hudbě máš ubohej!laksavě nemle že hrajou Rock to je urážka Rocku tohlecto!píííčo *5* -
tak jestli oni hrajou rock tak v tom případě kabáti hrajou death metal!tupko vždyť to je popík ale por tebe je zdřejmě tokio hotel nejdvrdší kapela:D -
-
Re: Re: Re: Re: hm
tak jo no,to je pravda!!!!!!:-DDDDDDD
-
-
-
-
hnusáci
sračky..co na to víc říct..ještě že se už po nich slehla zem *9* -
-
Re: hnusáci
anti vypadnite z tehhle stranek vy kreteni! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: hnusáci
NAJEBAT!!!!! si myslíš,že tímhle ubohým vyhrožováním anti vyženeš?! si teda věříš *1* *1* *1* *1* *3* *3* *5*
-
-
Re: hnusáci
ses peknej debil -
-
Re: Re: hnusáci
souhlasim *15* *15* *15*
-
-
-
jejej..:D
bude tady koncert TH.. jejda.. to aby jsme nakoupili bomby,zbraně.. a jde se na ně!!xD takové čuráky by se měli zabíít! *1* *15* *5* -
tak promin ale jestly je tohle rock tak to je ostuda rockeru ,jestly se nemilym tak Tom oblecenej jak hoper je uplnej curak *16* -
-
tag za 1.do Toma se mi nenavážej!!nechápu jag se můžeš navážet do někoho koho anik neznáš!!!!!!!!*9* *13* za 2.to že je oblečenej jako hip hoper neznamená že nemůže hrát rock!!! *1* za 3.kritizovat to umí každej ubožák.... *9* zajímalo by mě co by jsi předvadl/la ty před 50 000 fans!!! *1* za 4.myslím si že kritici a jiný...tomu rozumí rozhodně líp než ty!!!! *1* jinak by přece německá skupina nemohla vyhrát americkou cenu!!! *14* *1* -
-
Joo,jasně,jen do nás,ty Toma asik znáš osobně co,když si tak chytrá *7* *3* *1* jo a když už sme u teho,co bysme předvedli přes 50 000 fans,mno,tak v první řadě by mě zajímalo,co bys jenom tak pro zajímavost předvedla ty? *1* *1* *1* *1* *4* *5* *15* -
hlavně že ty ho znáš perfektně *15* -
-
milacci
miluju je jsou uzasny chodim podle nich oblikana jsem vlastne emo no proste je mijuju hlavne billika lena emarka *14* *4* *15* *5* *3* *4* *3* -
-
Re: milacci
Noo,tak ty teda musíš vypadat!!!!:-DKdyž se podle nich oblíkáš..... *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
hej
víte ono to není otom že vby sem vás fans báli....ale otom že nás už nebaví se s vama hádat..!!máme rádi to co máme...!! a když se vám to nelíbí..tag to sem klidně dál pište..ale je to zbytečný pač nám je to upe jedno co si vy myslíte.. *5* -
jen pro fan th!
Hojky děvčata! (klucí *1* ) Nenašel by se někdo v okolí Českého Krumlova nebo Budějc co by nechtěl společnost na koncert? Já tam totiž můžu jen když tam se mnou někdo pude a kámošky to moc neposlouchaj *1* tak plosím písejte na mail nebo icq: 572855161 *3* -
:D:D:D
*15* *15* *15* *15* *15*