Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blee!!kybl honem!!!

takže řeknu svůj názor!!podle mě jsou to hnusní kokoti kteří neumí zpívat!!Bill je jak potouchle emo vyžle *1* nedá se na něho dívat a vy co tady píšete jak chcete mít snim děcka *1* *1* tak to ste teda fakt pojebané krávy *1* *1* *1* *1* *15* *15* už se těším až mi nějaká potouchlá fanynka napíše *15* *15*
    • Re: blee!!kybl honem!!!

A chceš slyšet ty můj názor?Asi ti to moc nemyslí...protože jenom blbej člověk leze na diskuze těch osobností který nenávidí,aby mohl provokovat fanynky
    • Re: blee!!kybl honem!!!

co to meles za krawiny?Bill ye nejhesci boy na swete,jenom mu zawidis,yaky je pekny,kdysh sama wypadash jak pinda.Ya Ysem yeho ÿedina lasenka,tag se do nej nenawazey,yasny?Jinag ti rozbiju hubu!!!!!!! *10* *10* *10* Billisku,miluju te,uz se teshim,az spolu budem sukat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: blee!!kybl honem!!!

jo,a jeste neco:muj Bilisek neni emo,uz si to laskawe zapamatuyte!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13*
        • Re: Re: Re: blee!!kybl honem!!!

*15* *15* *15* *15* *15* *15* no jasně já zavidím jak je hnusný co *15* *15* *15* *15* kdyby se mi asi líbil tak bych byla fanynka ne!!!!! *15* *15* krávo!! *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: blee!!kybl honem!!!

ježiš marja já se bojím *15* *15* až mi rozbiješ hubu *15* *15* *15* *15* jejda to bude pecka *15* *15* *15* *15* nemůzu se docakt *15* *15* *15* myslis ze se te bojim nejaky pojebane fanynky a jeste k tomu TH!!! *9* *9* *9* *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: blee!!kybl honem!!!

debile,mislym to wážně,neser mě,ste už všychni trapný,jak se do Billíska furt navážíte!!!!!! *10* *10*
  • xxx

Nato kolik jim je tak určitě něco dokázali ale jejich styl , oblíkání a jejich image bi se dal definovat jednim slovem.(Totální nechutnost).
  • Tokio hovna

Su to velke smradlave hovna. Smradit to bude aj po rozklade. JELITA, HOVNA, CHAMRAD, HAVED, BORDELm a CVICENE OPICE. O com spievaju ? O hovnach, srackach a smradlavych kravskych lajnach.
  • TH jsou nejlepší na světě forever !!With Tokio Hotel

Kdo neposlouchá tokio hotel, budiš jeho věc já to uznávám, ale psát že to jsou hovna a sračky to už je moc moc příliš, a kdo jim takhle nadává tak je jen ubohý koňomrd a čuráckej teplouš dohromady protože tomu NEROZUMÍ
    Tokio hovna tomu vůbec nerozumí!!!! Fuck off všichni, kdo kritizujete Tokio Hotel, jdětě do píči buzny zjebaný mrdky jebací mrdky a pojebaný kachnojebky, fuck off!!!!!! 4uráci z kachny, Vy velký oslí čuráci všichni kdo kritizujete a urážíte Tokio Hotel vy ************ ****** ********* ********** přiteplený. A bill je normální člověk a ani homoseksuál, vy mrdky z kapra!!!!! *10* *10* *10* *10* *16*
    • Re: TH jsou nejlepší na světě forever !!With Tokio Hotel

Tak ty jsi asi pěkná piča! Jestli nevíš, že ve slově ,,homoseXuál'' se píše X, né KS! *9* *9* *9*
      • Re: Re: TH jsou nejlepší na světě forever !!With Tokio Hotel

Ou, to je přímo katastrofa, viď! Kvůli tomu teď neusneš, že?

A ty si prostě kráva no. *1* *1*

Tady je někdo pěknej magor *5*

Buď jsi defekt, nebo jsi na fetu. Jinak si to nedovedu vysvětlit! *9* *9* *9*

hrabe ti? *15* fakt di se uklidnit ty hysterickej psychicky narušenej kryple! *9* bejt tebou zalezu si do Bohnic
      a neomlouvá tě ani to že ti je 12 nebo možná i míň!ty bys měl akorát tak dostat přes držku od někoho
      seš obyčejnej retardovanej výmaz
      *9* *14*

Ty stupidity jsou na úrovni 10letého vyjebaného dementního buzeranta! Fuck off!!! Tokio Kokot jsou transky přiteplený a Bill je úchyl! *9* *5* *9*
  • hlasovačka

http://www.hitparady.estranky.cz/ *14*
    jde o internetovou hitpošku, podpořte TH, hlasovat je možné každých 15 min., tak si občas vzpomeňte a klikněte *3* je to pro TH *4*
  • Anti tokio hotel

Já můžu upřímně a od srdce říct, že tahle ,,skupina´´ je jedna z nejhorších na světě! To co zpívají není ani hudební styl ,ale ubohý řvaní pubescentního mutujícího hlásku do mikrofonu! Vážně nechápu jak si to někdo může hustit do uší kdo tohle dělá tak ten by měl strčit hlavu do vodpadkovýho koše a nechat se vojet santusákem , protože tohle je fakt !!!DĚS!!! Tohle by měli ři hudební výchově v prvních třídách dávat jako odstrašující příklad. Rádoby hoper, zpěvák uřvaná pubescentní EMO holka a o bytku tadši nemluvit! AŤ ŽIJÍ VŠECHNY ANTI TOKIO HOTEL WEBY A LIDI CO JE NESNÁŠÍ!!!!!!!!!!!§
    • Re: Anti tokio hotel

*1* *1* přesně tak..mluvíš mi z duše *5* nechápu, že dneska mají možnost prorazit takový sračky jako Th,US5..atd
      99 % lidí je nesnáší a to jedno procento jsou uřvaný pubiny co jsou upíchlí jenom na těch transexuálních teplouších *9*
  • Skvela skupina

Je skoda ze se nedeje nic novyho u Tokinu miluju je porad mocky mock,stale jsou jedna z nej skupin na svete musime je podporit at vydaji zas neco novyho,jejich hudba je uzasna a chapu ze kazdy ma jiny vkus ale meli by i haters uznat ze bil umi moc dobre zpivat urazite ho ze zavisti ze tak taky nezpivate a nevypadate,Billisku miluju te navzdy budes ma jedina laska a hlavne bud takovy jaky jsi krasny a hodny kazdy vecer snim jak mi ho tam rves a libas po celem telicku at si kazdy rika co chce je to krasna predstava mit te v sobe,a kaslu na vsechni my at si rikaj co chtej ja k tobe patrim.
    • Re: Skvela skupina

ahoj hele prosímtě já mám takovej dotaz nevíš kdy kluky jejich pravej fotr opustil?Fakt mě to moc zajíná!!!Dˇ
  • prodám CD

Máte někdo zájem odkoupit odemě CD Tokio Hotel Zimmer 483??Jestli jo tak mi napište vzkaz na zuzanka666 a domluvíme se
    • Re: prodám CD

Máš ještě CD Zimmer? Za kolik?
  • Jako polibte si prdel

Jako polibte si prdel vy ubozí anti píčáci fakt se sem neserte když je tak nesnášíte jenom utrácíte čas ve vašem posraným životě protože nás ty vaše kecy fakt NEZAJIMAJ takže TH 4 ever *14*
  • th

Tokio hotel jsou normální egoistický hovada,kterým jde jenom vo prachy,jenže...Mám na nich závislost...:-( A to je blbý,bo je to pravda... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit