Přejít na výpis diskuzí

Tokio Hotel

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1643 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu

Hele. Já sem byla taky anti fans, a to jen proto, protože je všichni v mém okolí nesnášeli. Jo, jakmile jsem uslyšela od nich jedinou písničku, hned sem si je zamilovala. Ale to neřešte.
    Chtěla jsem říct, že nevím proč nedokážete pochopit, že každej má svůj vlastní styl. Každýmu se líbí něco jinýho, to je přece normální.
    A abych pravdu řekla, upřímě si myslím že fanoušci Th to mají nejhorší. Přitom je to skupina jak každá jiná. Co třeba takový cinema bizzare? Proč se nenavážíte i do nich? Proč sakra Tokio Hotel?
    Mám pocit že lidi jsou teď čím dál tím míň tolerantní.
    Jo, jste anti, Thčka se vám nelíbí - OK! my vám váš názor nebereme, my vám nenadáváme.
    Přiznejte si aspoň, že ty hádky skoro vždy začínají antifanoušci.
    A popravdě, ani nepochopím co vám na nich tak vadí. Že Bill vypadá, nebo snad je teplej? Že má extravagantní účes?
    Oni jsou normální lidi jako my, schválně se skuste podívat na nějaké video s nimi, teď nemyslím z koncertu nebo videoklip, aby jste vyděli jak se chovají. Smějí se, hádají se, stejně jako všichni ostatní.
    Jak by bylo vám na jejich místě?
    Můžete, prosím, tolerovat to, že každý má svůj vlastní styl?
    *9*
    • Re: Nechápu

Máš uplnou pravdu !

nedolejzej,bud tak hodná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
      • Re: Re: Nechápu

Vždyť má v podstatě pravdu. Vzájemně respektovat se neumíme. Tak maximálně si tu nadáváme. Snažíme se hodit co nejdrsnější styl, a přitom se ani neznáme. Třeba kdybysme se potkali někde na akci a nevěděli o sobě kdo je fans a kdo anti, tak bysme si třeba i rozumněli a našli bysme spousty jiných společných věcí. To že nemáme společnou jednu kapelu, přece nic neznamená. V mym okolí jsem jediná kdo TH poslouchá, ale všichni to respektujou.
        Btw. proč už se sem zase tahá ten EMO style? *9*
        • Re: Re: Re: Nechápu

Nebráním vám ve vyjádření názoru a ani nechci ae tahle stránka je především pro fans a takový keci jako že se z nich zebejete byste si mohli ušetřit - tky sem nemusíéte vůbec chodit. V mím okolí je tky jen pár fans ae ostatní náš názor respektujou! My respektujeme názor antifans tak by antifans mohli respektovat náš názor. Každej poslouchá něco jinýho ae hádat se tady nemusíme! A antifans je nemusí pomlouvat!

jo,já nsem byla tak blbá,že ještě za dob,kdy sem nim fandila (byla sem pěkná piča),sem si videoklip pustila,no málem sem se zblila hned u kompla!!!! to je hnus,ach jo,proč sem byla taková piča a kdysi sem tady taky antifans nadávala do závistivých pičí,doufám,že takle to bude u všech pošahaných fans,kerý nerozeznaj EMO transku od normálního kluka

Jdi do piče, ty megero vyjebaná!!! Na ty tvoje kecy není nikdo zvědavej!!! Bež se udělat nad TH plakát a nevypouštěj z té tvé držky nevymáchané tyhlety pičoviny!!! *9* *9* *9*
  • fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj

nejhnusnejsi skupina!!! *9* *9* *9* *9* pozor!!asi budu zvracet!! *9* *9*
    • Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj

No vidíš!!!! Můžeš se posrat z toho,že napíšu jedinou špatnou věc o JB a sama píšeš o TH tohleto!!!!!! Mysli trochu,než zase někomu budeš vyčítat jeho názor!
      • Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj

Já už tady na tebe mám snad alergií! Tak třeba jsi chytrá...co já vím, ale nemusíš si s tím furt machrovat a dělat tu na tomto webu ze sebe důležitou! Já jsem taky dost inteligentní, ale že bych se chovala jako ty, tak to rozhodně ne! Takové lidi nesnáším. Jsi s tím už trapná! Hlavně mi hned nepiš nějaký moudra, protože na ty fakt nemám náladu! Sbohem!
        • Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj

Tobě jsem to nepsala,tak se nestarej!!!!
          • Re: Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj

A myslíš si jako, že já to nevím, že jsi to ke mně nepsala??? Však já to vím, že jsi to ke mně nepsala!!! Tak jsi to asi blbě pochopila!!! A už mi nic nepiš!!! Nemusíš mít na celém webu poslední slovo jen ty!
            • Re: Re: Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj

dianna114: Já se taky nechci dohadovat. Takže jsme si to vyjasnily, tak sbohem.

HP: Mně budeš říkat,abych nepsala na diskusi Eminema a sama píšeš na diskuse těch,kterým nefandíš a urážíš je tam! A to s těma moudrama,kdyžs mně napsala,abych ti je nepsala,tak ono to dost vyznělo,jako bys mně chtěla říct,že moudra píšu,ale to je jedno! Takže já už tady končím,napsala jsem,co jsem chtěla a donekočna se dohadovat nebudu.

Pro diannu114: Mně se neomlouvej, protože o tvoji omluvu nestojím! *9* A já jsem sem nepsala, že tu píšeš moudra, ale že nechci, aby jsi mi po tom, co jsem napsala, psala nějaký moudra...a né, že je sem píšeš. Jsi to asi zase blbě pochopila. A na Eminemovu diskusi radši ani nic nepiš, když mu nefandíš, protože by tě tam v té diskusi všichni fans vyfuckovali!!! *5* *1* A víš ty co? Už mi dej fakt pokoj a nic mi nepiš! Já se hádat nechci, ale tohle mě fakt nebaví! *9*

Já zapomněla,že tady musíš mít poslední slovo jen ty,tak promiň! A mně píšeš,že tady píšu moudra a že takový lidi nesnášíš! Já zase nesnáším ty,co tady píšou pořád dokola,že jsou TH nejhorší skupina na světě,já se TH nezastávám,ale stačí to napsat jednou,si myslíte,že fandy TH o tom přesvěčíte(že jsou TH nejhorší)? Já třeba nesnášim Eminema a v jeho diskusi o něm nepíšu,že je nejhorší!!!
      • Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj

no kdyz taky vsem tady nadavas tak muzu snad taky!! *15* *15*
        • Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj

tobe bavi se snekim hadat sproste ze ja jsme se jenom sla podivat a tohle je poprve a naposledy ze urazim skupinu TH ale ted jsem si uvedomila ze to je srapske *15* takze ja jsme normalni holka co umi premyslet ale ty si je tady klidne nadavej ja jdu pryc!!zbohem kráááávo!!! *9* *8* *1*
          • Re: Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj

tak se tady prihrej ty kravo zasrana ja jdu uz pryyc a je mi u prdele co mi tady napovis ze jsem krava,pica,kurva a kdo vi co jeste!!no jen sem ti chtela rict ze vsechny nadavas jako treba JB a TH tak si pekne blba!!!muzes si jit za svou madonkou a neser ostatni fanousky co maji rady nejake skupiny tak je neposlouchej ty pisnicky a jdi do prdele!!!

A ty zase urážíš každýho,kdo má jiný názor než ty a napíše ho!! Já jsem v diskusi o JB napsala,že souhlasím s autorem s přezdívkou would a tys mně hned napsala at' držím hubu,takže trapná jsi tady akorát tak ty!!!! A že umíš přemýšlet,haha *1* to je dobrej vtip,možná akorát o JB. A já jsem TH nijak sprostě nenadávala,já nejsem tak trapně sprostá jako ty a navíc jsem do této diskuse moc příspěvků nenapsala a ani k JB už nebudu chodit,to hádání s tebou mě nebaví,vždyt' se celou dobu hádám s malou holkou....!!!! *1* Jo a sbohem se píše sbohem a ne zbohem,to jen aby ses ,nepřeklepávala',tady se člověk snadno překlepne.
  • Tokio Hotel sou nej!!

*14* Ahoj.mám ráda Tokio Hotel už hrozně dlouho.Asi tak 4 roky.Strasně se změnili.Hlavně Bill kompletně změnil svůj styl.Hudbu mají tedka taky trochu jinačí,ale me se moc líbí.Líbí se mi všechny jejich písničky.Vážně neexistuje ani jedna,kterou bych nemela ráda.Mám už aji lístky na jejich koncert jedu se svou nej kámoškou.Na živo je uvidím už po druhé.Kdo tam jede a ještě je live neviděl říkam máte se na co těšit.Je to úžasnej zážitek! *14*
  • jsem nastvana!!!!!!

kdyz sou tokio hotel nejlepsi na svete proc neprodali vic nez 90 milionu desek jako metallica ? *15* nektery fanousci tokio hotel sou fakt uplne blby *15*
    • Re: jsem nastvana!!!!!!

jsi trapnej ty jedno hovado th jsou nejlepsi *14*
      • Re: Re: jsem nastvana!!!!!!

Ale ma pravdu, tak proc je trapnej??:) Metallica je fakt legenda, tu posloucham kazdej den... ne jako sebranka s transkou v cele... jako fakt sry ale je to pravda... Metallica 4ewer, podivejte se na Hetfielda jako frontmana, tak vypada poradnej frontman bez vlasu do vsech smeru...:)
  • Svět jde do sraček.

Poslední dobou se mi zdá že čim víc kluci vypadaji jako holky tím víc se holkám líbí. Ten přibuzlej bill je dokonalej příklad. Ty holky kterym se líbí sou vymaštěný krávy co maji v hlavě nasráno. Jinak to nejde říct. Má tak 40 kilo a v ksichtě vypadá jak ženska. Vzpamatujte se holky vzdyt vypadá nejaka pubert´ačka. Je to HNUS!!!
  • :D

lidi tady kecate o uplnejch srackach
    to vas to bavi? , jakou ma cenu chodit na diskuzi tykajici se urciteho hudebniho stylu a psat tam jeho fanouskum ze je to sracka a dlouze se jim to snazit dokazovat?takyvyhle lidi si delaji akorat ostudu..At si kazdej posloucha co chce, ne?Taky bychom mohli diskutovat zdaje lepsi vlak nebo zidle a podobne..
    *15*
    • Re: :D

drž hubu
      • Re: Re: :D

přesně! zaklapni panty!! fuck off tokio kokot!!!! *16* *16* *16*
  • TH jsou prostě nej

Tokio Hotel jsou nejlepší!! Mají skvělé alba, písničky, videoklipy... Přišla jsem na ně, kvůli jedné nenávistné skupině... Nesnášíme Tokio Hotel! Chtěla jsem se přidat, ale došlo mi že jsem písničku od nich ještě ani neslyšela. Tak jsem si pustila Automatic, a hned jsem změnila názor.. Do skupiny jsem se nepřidala a poslouchám je do teď *14* *14*
  • fuuj blee

bože vy si myslite jak zawidime že jsou slavni??? *15* *15* *15* *15* *15* teda ja nemam ce mu zawidet vsichni do jednohoh sou tam hnusni bleee *9* *9* *9*
  • PLAKÁTY TH

Vymením plakáty TOKIO HOTEL za plákát EWY FARNE nebo GREEN DAY :) Mám jich dost. Tak kdyžtak zanechte vzkazík :)
    • Re: PLAKÁTY TH

aooy. mam zopaar plagatow green day. mozem poslat aj foto. posles aj ty? pls odpis na mail.
  • peking penzion

ble..takovy hnusaci co neumi zpivt a mysli si zhe sou nejaci kingove..XD..DeBill(a):uboha trapna slecinka co krakora jak pářící se vrány..myslí si zheje buhvi jak krasnej(á)ale vypada jak uboha holcina co se ani nalicit neumi...Tom:-!:mysli si zhe je nejakej borec co mel 1000 holek..ale spal jenom ze DeBillou bo s nejakym plysovym medvidkem(chudak)..Gustav:vipada jak prase a je to hnusnej slizoun co si mysli zhe je veelkej frajer kdyz hraje v tak ,,skvely''skupine..Georg:mysli si zhe je veelkej metalista ale vypada jak opice s prerostlema chlupapa na hlave... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit