-
...
miliju je jsou fakt skvělý a rozhodně nejlepší grupa na světě teda alespon pro mě!!! *14* *14* -
-
Re: ...skvělí
máš pravdu *15* *3* *14* *8* *4*
-
-
kreteni
tokio hotel sou uplny kreteni uplne pitomy a hmusny jo a nejsou emo ja si vetsina z vas mystli!!!!!!!!!! zdarec blbouni!! *1* *1* *15* *15* -
-
Re: kreteni
Souhlasim ale ty ses hnusnej jak oni ty emousi...
-
-
Mno.....
Co o nich říct... Dělají ze sebe drsňáky, některé songy jsou fakt směšný, ale někomu se to líbí tak je při tom necháme *15* nevim ale prostě jsou divný a že byli populární? Měsíc? Dva? Teď už jim prostě odzvonilo a jejich vřeštění už nikdo nechce poslouchat *3* co se dá dělat tak skončí většina takových skupin... -
-
Souhlas!
určitě je to pravda! jsou fakt divní ale to je prostě věc vkusu *7* někdo má řvaní rád, třeba s nima srovnávají naštvané rodiče *1* noooo... podoba tam je *15* -
-
Re: Souhlas!
Týýýýýýý vole,tohle je nejvtipnější komentář na tomhle blogu! Smeká před tebou,fakt uzasný takto sem sa eště nenařehtala! *1* *1* *1* *15* *15* *15* *3*
-
-
-
dvd shrei
Prodám zcelá nové dvd shrei (live). není ani jednou hráté, je to oficiální dvd.. kdo by měl zájem, piště na mail: Blackmag@email.cz -
-
Re: dvd shrei
Jo už si pro to běžim... abych to rozšlapal!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5*
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
hele ale jestli sis nevšimla tag já tě vůbec nenutím aby jsi je poslouchala!!obě chceme to stejné....poslouchat svoji hudbu!!! *9*a taky když teda víš jaký to je ..tag proč se navážíš do nás!? *8*hele víš co jo..nebudem to řešit..ja mám ráda svoje a ty taky!a stím už nic neuděláme!! *3* tag se měj hezky *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
já sem se nenávážela já sem napsala svůj názor ty ses do mě pustila.. *8* ale tak neřeš to doufám že je to ok přece se nebudu hádat kvůli "blbé" hudbě.. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
To se teda hádat budeš!!! A příště se laskavě vyser na ty zamrdaný keci nech Tokio Hotel na pokoji,ty zamrdaná nadržená děvko jak jsem říkala v předchozím textu každá máme ráda to svoje.A laskavě se oluv,až se omluvíš tak tě nechám na pokoji!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
HELE TAG TOE PĚKNĚ UBOHÝ?!!!!!!!!!! *1* PROČ ZA MĚ TADY NĚCO PÍŠEŠ?????? *8*TO SEM VUBEC NEŘEKLA!!!!!! *8* TAG LASKAVĚ POKUD CHCEŠ PSAT TAKOVÝ SRANCE Z TVÝHO CHORYHO MOZKU....TAG BUĎ TAG LASKAVÁ/LASKAVÉJ..A PIŠ SI TO POD SVOJÍ PŔEZDÍVKOU!!!!!!!! *16* *9* DIK!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
Hele tak to je pěkně ubohý.Píšeš moji přezdívkou a ještě píšeš abych si psala svojí přezdívkou.Takže příště laskavě drž hubu koukej si vymyslet svou vlastní přezdívku a neser mě!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: do Toma se mi nenávážej!
hahaha...jag trapný!!!!!!! *1* víš co já se stebou nebudu zahazovat!!tohle může dělat jenom trapka!!!a já se z trapkama nezahazuju!!pokud ti to dělá dobře..tag ať!!! *15* tagže čauky!!!a třeba se z toho poser!!! *1*
-
-
-
-
-
-
Můj názor?
Mě osobně se moc nelíbí, ale každý má rád něco, tak co... *4* -
:D:D:D
hele tohle je fakt kruty kdyz si predstavim ze sme tohle pred 2 mesicema poradne rozjeli s ANTI a jeste s jednim tak je to docela kruty ale uz me to nebavi ale novy anti klidne pokracujte *15* -
-
Re: :D:D:D
Že váháš. Tokio Hotel jsou kreténi, teplouši, buzny a Bill je transka. *9* *9* *9* *15* *15* *15*
-
-
:-/
Vy sami se chováte jak malý fakani..."DIVOČÁK"..HMMM to ty narážky fakt od tebe sedí!Je vidět na co myslíš! -
-
Re: :-/
JO. A TY KDYŽ SE ZASTÁVÁŠ TOHO KOKOTA,TAK SI ASI PŘEDSTAVUJEŠ,ŽE SI ZE VŠECH FANYNEK VYBERE TEBE,ŽE? *1* .TO ASI TĚŽKO,KDYŽ JE TO BUZNA. *15* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: :-/
Panebože... *1* *1* *1* co tady pořád meleš...může si představovat co chce! A buzna teda není ty kkt *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :-/
AHA. TAKŽE SI ASI VYBRAL TEBE,KDYŽ TO TAK DOBŘE VÍŠ. *14* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Re: Re: :-/
*LOL*..no to víš že jo že čekám zrovna na tohle *1* *1* *1* *1* ..prosim tě meleš hovadiny!Nezastávám se tu nikoho!!!!! -
-
Re: Re: Re: :-/
NO TAK JO. ONO TO TAK JEN VYPADÁ. A CO MÁŠ RÁDA ZA ZPĚVAČKY,ZPĚVÁKY A SKUPINY? *3* *4* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: :-/
tobě se tak budu s něčim svěřovat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-/
VŠAK JÁ VÍM,ŽE MILUJEŠ TOKIÁČE. *14* .TAK SE NESTYD A PŘIZNEJ TO. *15* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
pitomci
Jsou to jenom obyčejní sráči a Bill s Tomem nejvíc, protože vypadají jako baby.BBBBBLLLLLÉÉÉÉÉ.Kdyby vypadali jako chlapi, byli by mi milejší.Nenávidím je.A jejich hudbu taky.Hrajou tak posraně, že mi to připadá, jako kdyby neměli mezi nohama ptáka.Nejspíš, každému z nich, měří jenom 3 cm. *1* Nebo je tu i další varianta a to ta, že jsou gayové.FFFFFFFŮŮŮŮŮŮŮŮŮJJ JJJJ.Žádnému z nich bych ty 3 cm nevykořila. -
-
blbá pí....
seš blbá k.... a závistivá. *10* *16* *13* *5* -
-
Re: blbá pí....
seš b.k, Natalio *13* -
-
Re: Re: blbá pí....
Já??A závistivá???No to by muselo něco bejt k závidění a ty vaše sračky, který tak rády posloucháte, tak na těch nic k závidění nevidím. -
-
Re: Re: Re: blbá pí....
a vůbec jdi někam, ty a ta tvoje banda posranejch tokiaček můžete jít jedině někam...řekla bych, že ty vaše prdele pro vás budou nevhodnější místo a nebo si můžete vybrat a jít do piče
-
-
-
-
-
Bill
Billiška je nejkrásnější kurva na světě,které chci vylízat kundu! *14*