Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Niall je z Mullingaru a hlavní město je Dublin tak co to autor článku mele za kraviny? :D :D
  • veruth
    Já osobně jsem jim to přála, přála jsem mu i Demi a budu mu přát každou. I když řekl, že si vybere jednu "z nás" tak holky...zpátky do reality...Vybere si někoho z jeho světa, tak to prostě musí být. A myslím si, že spolu určitě něco řešili, jen to prostě chtěli ještě nějákou dobu tajit, to je celé. Má to tak dost těžké, tak mu to nedělejme ještě těžší. On si tu lásku zaslouží ;)
  • rozhodne to nejsou gejove !!! a prave fanynky jsou stastne kdyz sou stastni oni at uz jsou zatim jejich holky
  • gamster
    spis tam melo byt Kdo je ten šťastlivec :D :D
  • Jo Niall je z hlavnío města Irska -.- :D Bože se vzpamatujte napsal to i na Twitteru že s ní nic nemá!!
  • Proboha lidi vzpamatujte se. Je to jeho věc, jestli někoho má, nebo ne. -.- Vy s tím stejně nic nenaděláte, tak co to řešit? o.O A jestli by byl na chlapce, nebo na oboje pohlaví, je to stále jeho věc. Directioners, klidně mě ukamenujte, ale víte, že mám pravdu.
    • Jsem Directionerka a ukamenovat tě nemůžu protože máš celkem pravdu i kdby byl na obojí tak je to jeho věc a já bych za ním stála pořád i kdybych potom byla jediná directionrka... :))
  • Ehm... kto? KTO Vám to potvrdil? *16* pokiaľ to nepotvrdí on, tak prosím držte ústa (alebo teda prsty od klávesnice preč *1* *15* )
    Directioners ani nehnevá to, že má/bude mať frajerku, ale to, ako sa o tom stále špekuluje, keď to tak nieje *7* Sám písal na twttery, že nemá nijaký tajný vzťah (v odpovediach), každá správna DIRECTIONERKA mu vzťah bude priať, lebo je to ten najmilší človek planéty, len, prosím Vás, nerozoberajte to, čo neviete (lebo je to potom presne tak, ako niekroré médiá vyhlasovali, že 1D a JB prídu na Slovensko a Česko, problém bol v tom, že ani 1D, JB či ich manažéri o tom nevedeli, teraz je to tak isto, sú spolu, chybička krásy? Sami o tom nevedia ... ) Ešte, Niall je z Mullingaru, nie Dublinu :* ďakujem *14* *6* -_-
    • Ne asi! prý DUBLIN!!
  • Ano, Niall je z hlavního města Irska a já sem Obamova dcera ;)
  • Trošiku překlep mělo to být:
    Je to potvrzené! Niall Horan z One Direction má novího sexy přítele *3*
    • Kdyby něco píše se nového.... -_- A není gay to možná ty jsi blbá..... Však počkej až ho sbalím tak ti dokážu že teplý není ... -_-
    • Co bys dal za to ,abys ten jeho sexy přítel mohl být ty *7*
    • už je trošku trápne že z nich robíte gayov ;) ak si si nevšimla, traja z nich majú priateľky, jeden je tak trošku sukničkár, a Nialler teplý nie je určite :) a rozmýšľaj, ako by si sa cítila ty, ak by niekto o tebe vkus vravel že si teplá? :)
    • to nemůže mít sexy přítele bysi pukla nejspíš závistí *1* a jinak novýho se píše s tvrdym Y ale to se stává když někdo závidí nebo žárlí tak se občas překlepne *3*
    • A ty seš fakt ijnjihijhijhijhijh -_-
    • TRAPAAAS! -_- *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit