Přejít na výpis diskuzí
Je to potvrzené! Niall Horan z One Direction má novou sexy přítelkyni
22.4.2013 | Kateřina Vodrážková
30 příspěvků
-
Jasně Niall je z hlavního města Irska tak já jsem Selena
-
páni tak to jsem asi teda blbá. Tak za A. Niall se narodil v Mulingaru, za B. svadba byla taktéž v Mulingaru a za C. jak všichni víme Niall napsal že je single . *10*
-
-
ahojky uz tu mam dva komentaře. *15* Ale nechapu jak sem mohou napsat takovehle blbosti a navic ta modelka je ohavna (sorry me tak prijde) *1*.
je mi min jak Niallovi,ale myslim ze bych se k nemu hodila protoze:mam uplne ve stejny den narozky, ve znameni jsem taky panna,taky mam rada modrou a pizzu,ale Justin Biebr se mi zrovna moc nelibi jako jemu. *14* *15* *2* Takze papa jo a jeste neco : miluju te Nialle Jamesi Horane *14* .
-
-
Proč to sem píšou mám twitter a na twitteru je niall single potvrdil že s ní nic nemá tak jako to snad NIALL HORAN lže nebo co vy paka nwm sice co to tu píšete za kraviny ale napsal že je furt single...
-
Blbost blbost blbost, nepíšu to jenom protože mám Nialla ráda ale Zoe je z Dublinu a Niall z Mulingaru, Niall psal že s ní nic neměl a jak vám máme věřit když jste sem nedaly ani jejich společnou foto???
Jste lháři!! A nebo máte blbé informace!!!
Jo a Greg měl svatbu v Mulingaru Jako nevím o co vám jde???
Naštvat nás, to se nestane protože my máme pravdivé informace!!!!!
Takže keci prdy beďary!!! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *12* *12* *12* -
-
Niall jasně řekl ,že jsou JEN přátelé!!Kdo zase napsal tuto blbost!!Niall+Harry=NARRY FOREVER
-
-
Niall je z Mullingaru, i Gregova svatba byla v Mullingaru... a navíc, Niall potvrdil, že s ní nic nemá;) takže laskavě pište PRAVDIVÉ informace! Znám holky, kterým na tom tak záleží, že by se kvůli takovému 1 po*ranému článku i zabili! *16* *16*
-
1. Nechodí spolu
2. Niall je z Mulingaru
3. Gregova svatba byla taky v Mulingaru
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takže tu napište takové píčoviny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
jžn tk t neřešte , ani my, ani oni to přesně nemůžou vědět -.-...
jediné, čemu se směju je to jak napsali "Jakákoliv nová dívka v životě jejich oblíbeného zpěváka je pro ně nepřítelem" jasně, hlavně že directionerky (teda aspoň ty co to maj v hlavě v pořádku) mají rádi Perrie, Dani a Ell ;) -
tak za 1. jsou jen kamarádi sám to řekl a za 2. on je z Mullingaru a ta svatba se konala taky v Mullingaru...
-
Spíš přitele ne ? :DDDDD
-
-
no tááák...to si fakt nedokážete vymyslet něco originálnějšího? *6*
-
-
To snad není pravda.. ;( ='((((( *16* *16*