-
Re: binbir gece
to stebou fakt souhlasim aš na ti oši Onur je nadhernej skvelej proste šechno nej *14* *14* *14* *14* ale ja mam rači tmavi oči ale stejne je užasnej *4* -
binbir gece
to je snad nejlepší seriálek jakej jsem kdy videla :D a hlavně Onur ten je proooostě boží a ty je krásný oči :D myslím že do toho seriálu obsadily skvšlý herce a herečky prostě úžasný dívám se na to v jakýmkoliv jazyce hlavně když to vidím :D *1* *1* -
Re: Těším se
že jo:D turci jsou vážně borci a navíc hezcí:D sama o tom něco vím když sem tam byla:D ale vážně nechápu lidi,kteří tu telenovelu ani neviděli a už ju odsuzují:// *14* jinak úžasnej seriál:) *14* *14* -
SUPER
super film a vy co se vám to nelíbí jste asi padlý na hlavu *16* *16* *16* -
Hrůza!
Horší seriál jsem neviděla!!!! HRŮZA,HRŮZA A DĚS!!!!! Vždyt to nemá hlavu ani patu!!!Nechápu ty kteří se na to dívají!!!! *13* *16* *5* *8* *9* -
Re: :-)
miluju ten seriál *3* *3* -
:-)
Najlepší seriálik na celom SVETE!!!! *14* -
fafaf
Hej šerednýzáda :D
jako stačilo mi vidět ty turecký xichty a měla sem dost.. :D
Jako nechci ten serial nijak urážet .. ae kurwa vždyt to je jak pro debily toto.. fakt taky bych byla pro další díly dva a půl chlapa.. takovejch dobrejch serialu je(jak jsem poznal vaši matku, Big Bang theory, Dr. House) a oni davaj takovy pičoviny.. fakt nikdy sem telenovely rada neměla.. at si to davaj třeba na novacinema dopoledne ae at to kurva neserou do Novy v hlavní vysílací čas... -
Re: Re: OMG
:-* -
maš pravdu
souhlasim je to užasna telenovela *14* *14* konečne neco takoviho uš jsem dlouho nebila donečeho takle zblbla je to krasa *14* -
Re: Můj názor !
já wim mám tam chybu romantika -
Můj názor !"
Skvělej seriál !!! *14* *14* Vy co ho kritizujete , viděli jste ten seriál ?
Jestli jste ho viděla tak nevíte co je to ramantika nebo jste tak natvrdlý , že nachápete o čem ten seriál je . Jinak fanoušky zdravim !! *14* *3* -
Re: Hrůza!!!
krávo *16* *16* -
Re: Hrůza!!!
krávo -
krasa
me se to moc moc libi *14* akorat jsem asiudelala chibu že jasm koukala na vic dilu neš davaj unas *9* na svatbu a na posledni dil ne že bi to nebilo hesky ale tak nak jsem si skazila překvapko *9* ale mislim že aš to uvidim celi a v cz tak mi i ten konec přide krasnej a romantickej -
Re: OMG
Spíš ty si sračka ;)) -
dementi se poznaj ;))
To samý bych mohla říct o tom vašem comebacku! A říkám to ?? Ne ! Tak vy si ty píčácky řeči strčte někam, páč nás to nezajímá :PP Nám se to líbí ! A to vaše nadávání je známka toho že ste chorý na mozky ! :)) -
Hrůza!!!
Tohle je ta Nejhorší kravina všech dob !!! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *13* *13* *9* -
Těším se
Těším se na další díly! Takhle natěšená jsem ještě nikdy nebyla..Krásný seriál, turci jsou borci! -
Two and a half men
Kdyby nova radši dala premiérový díly Dva a půl chlapa a Comebacku... A ne takovou chujovinu... fuj!