Přejít na výpis diskuzí

Padesát odstínů šedi

FILM 12.8.2013 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aj ja by som to chcela vediet *3*
  • souhlasím
  • Nevíte kdy budou na ulož to nebo někde ke stažení nebo online ? Děkuju za odpověď *4*
  • Máte pravdu taky se mě více líbí Alexis s Mettem.Sedí mi tam více než ti druzí a nechápu proč je vyměnily a nehrají to oni dva. *9*
  • 50 odstínů šedi je moje úplně nejoblíbenější knížka! S lásenkama jsme je všechny četly asi milionkrát! Jamie a Dakota jsou podle mě úplně nejlepší!!! Vždycky jsem si přála zažít něco jako Anastasie a mít svého pana Greye *14* *14* *14* Určitě tam se svým boyfriendem zajdu a třeba se i něco přiučm :-D
  • Je zajímavé, že na YouTube je daleko více trailerů s Alexis Bledel a Mattem Bomerem a upřímně řečeno mi tato dvojka sedí do rolí daleko víc než Jamie a Dakota. Podle knížky má mít Christian uhrančivý pohled, Jamie mi moc uhrančivý nepřipadá, na jinou roli snad, ale na hlavní nemá ... myslím, že zůstanu u knížek a své fantazie...
  • přesně takhle jsem si Christiana představovala *14*
  • Pro mě je odvařená slabé slovo. ten muž je dokonalý... A pro tuhle roli se dokonale hodí. Taky jsem ráda že ho nehraje třeba ten Robert Patinson nebo jak se jmenuje =)
  • Jamie Dornan a Dakota Johnson
  • Prosim kdo tedy bude hrat Ch. a A.?
  • Nejseš samotná komu se líbí Jamie je doopravdy nádhernej možná mmě to připadá že je to lepší než Alexis s Matten:)
  • Taky se nemužu traileru nabažit,Jamie Dornan je uplně přesnej,ach ty jeho oči,takže skvělý výběr hlavní dvojice.kdo neviděl trailer nemůže posoudit *3*
  • nejsi jediná :o)) já jsem z něho totálně odvařená a už když jen vidím ty fotky, wauuuuuuu, nemůžu z něj ty oči spustit :o)) a po shlédnutí traileru ještě větší wauuuuuuu :o)) on bude neskutečnej :o))
  • Tak to tak vypadá, že jsem jediná, která je odvařená z Jamieho Dornana. Když jsem viděla ten trailer, padla mi čelist na zem. Ty jeho neskutečné oči a pohled. On je pro mě Christian Grey. Jsem opravdu ráda, že Greye nehraje Hunnam.
  • děkuji, děkuji, děkuji :) konečně normální názor :) taky si myslím, že se tam oba moc hodí :)
  • Myslím, že se tam oba skvěle hodí :) Už se vážně těším :3 Jo a děcka, jak si tu tak čtu ty dřívější komenty - je to Matt BOMER, ne Boomer, nebo jak že jste to tady psali... -,- Jen takový postřeh ;)
  • ja taky doufam zenas prekvapi protoze matt bomer a alexis bledel mi tam vic sedi
  • https://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA
  • Tak lidi vyšel ofiko první trailer a za mě musím říct, že je dost libovej, já se fakt těším :o))
  • Jaké prvotní obsazení máš na mysli? Žádné nebylo. Dakotu vybrali hned jako první do role Anastazie. Jediný, koho přeobsadili byla role Christiana. Nejdříve ho měl hrát Charlie Hunnam, ale ten to pak odřekl, tak obsadili Jamieho. Jestli máš na mysli Alexis a Matta, tak tě musím zklamat, ale ti do těchto rolí nikdy obsazeni oficiálně nebyli. Jen byli v návrhu na tyto role, spekulovalo se o nich a na základě jednoho "fanmade traileru" na internetu jsou všichni v.y.s.r.a.n.í. z toho, že tam nehrajou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit