-
Tak to tak vypadá, že jsem jediná, která je odvařená z Jamieho Dornana. Když jsem viděla ten trailer, padla mi čelist na zem. Ty jeho neskutečné oči a pohled. On je pro mě Christian Grey. Jsem opravdu ráda, že Greye nehraje Hunnam.
-
-
přesně takhle jsem si Christiana představovala *14*
-
Pro mě je odvařená slabé slovo. ten muž je dokonalý... A pro tuhle roli se dokonale hodí. Taky jsem ráda že ho nehraje třeba ten Robert Patinson nebo jak se jmenuje =)
-
Nejseš samotná komu se líbí Jamie je doopravdy nádhernej možná mmě to připadá že je to lepší než Alexis s Matten:)
-
Taky se nemužu traileru nabažit,Jamie Dornan je uplně přesnej,ach ty jeho oči,takže skvělý výběr hlavní dvojice.kdo neviděl trailer nemůže posoudit *3*
-
nejsi jediná :o)) já jsem z něho totálně odvařená a už když jen vidím ty fotky, wauuuuuuu, nemůžu z něj ty oči spustit :o)) a po shlédnutí traileru ještě větší wauuuuuuu :o)) on bude neskutečnej :o))
-
-
At si řika kdo chce co chce bylo to super.
Komu se to nelibylo tak to asi jeste nezkusil takovyto druh rozkoše. -
Jestli ve filmu bude vazne hrat Hunnam s Dakotou,tak poserou film!!!!!! Vůbec se tam nehodej, a kdo cetl poradne tu knihu tak mi uzna za pravdu... Alexis je dokonala,je nevinna a Matt predstavuje plnych padesat odstinu!!!!... *16* *16*
-
-
na každe strance pišou neco jineho ale podivejte na posledni odstavec a posledni řadek : http://www.lui-magazine.cz/lifestyle/item/1807-lui-persona-matt-bomer
-
já naprosto souhlasím!
-
Naprosto s tebou souhlasim!!! Nemám ponětí, kdo je vybral, ale očividně byl úplně slepej!!! Po tomto hrůzným zjíštění se na ten film vůbec netěšim... Jak oba dva hlavní herci můžou být blonďatí??!! Hunnam je ještě ke všemu tak při těle *12* ... Fuj, tohle někdo pěkně podělal... *16* *16* *16*
-
-
no ne asi presne jeste ty blondaty vlasy jako taky kdyz sem to zjistila ze maj v planu tam dat ty 2 tak sem se zdesila musej tam bejt matt bomer a alexis ty 2 sou proste nejlepsi
-
-
-
Vážně, tahle diskuze je naprosto katastrofální. Delší dobu jsem tu nebyla a tak jsem čekala, že se přece jen umoudříte a možná se budete normálně bavit o filmu, ale jak vidím, tak nikoliv.
Bohužel se budete muset smířit s tím, že film je obsazený jak je obsazený. Teď už se nic nezmění. Film je již natočený.
Dakota je sice ve skutečnosti blondýna, ale páni, ona existuje barva na vlasy, no nekecej.
Jestli Vám dělá problémy, že ve filmu nehraje nezáživná Alexis, která se na roli Anastasie vůbec nehodila a teploušek Bomer a všichni jsou vyprděný z nějakého fanmadu traileru na youtube, tak je to hodně, ale hodně smutný.
Až tady přijdete k rozumu a začnete se chovat normálně, možná opět přispěju, ale tahle diskuze jde vážně do kopru.
Jo a ještě něco. NA FILM SE VŮBEC NEMUSÍTE KOUKAT, NIKDO VÁS NENUTÍ *16* -
-
Ohledně teplouška Boomera bych měla výhrady, poněvadž mi to přijde hnusný a jako bys ho za to odsuzovala, což je největší problém lidstva. Jinak souhlasím, ač bych tam raději viděla jeho nebo Iana. Ten komu se líbila knížka se na to jistě podívá ;)
-
-
Souhlasím. Myslím,že je zbytečné odsuzovat film, který ještě ani nikdo neviděl, a jen kvůli tomu, že v něm nehrají herci, které si všichni vysnili jenom na základě nějakého videa z youtubka... Přiznávám, celkem se mi tam jak Alexis, tak Matt hodili, ale když se tak dívám na fotky z natáčení, říkám si, že Dakota nebyla krok vedle, spíš naopak. A Jamie (jmenuje se tak, ne?), i když se mi vzhledově moc nelíbí, něco v těch jeho očích mi připomíná Christiana... Možná ten chlad, nebo hloubka...?
Každopádně, z téhle diskuze má jeden opravdu divné pocity, jak tu všichni kritizují, a to víceméně bezdůvodně, protože to nikdo neviděl, a přitom už teď všichni ví, že je to špatně...
Velebnosti, du blejt... -
-
Ježíš děkuji, konečně někdo normální :) *4*
-
-
Samý mistři světa tady! :-) Film byl perfektní a herecké výkony lepší než bych od dvou tak málo vyhraných herců čekala. Příště se nám předveďte před kamerami sami..
-
-
přesně tak!
-
-
Berte to s nadhledem a neblbňete z toho.......
-
-
Ano beru to s nadhledem,ale bohužel mě štve že do toho fušuje někdo kdo tomu nerozumí režiser si měl uvědomit že to neni pubertální sexy romance jako prcičky,ale erotický román s plným nábojem bohužel asi vyšší kalibr než mohl zvládnout.
-
-
Zdravím , pro mě JEDNOZNACNE Christian je MATT žádný jiný na tu roli proste nemá !! Matt je ve skutečnosti gay a to je to co ho dělá tak sexy prostě ho mít nemůžeme jako nemůžeme mít Christiana .
To nás všechny k němu tolik táhne . Co já bych dala ..... A Anastasie ? No neumím si představit Dakotu jako brunetu a je pro mě prijatelnějsí tedy představitelka Alexix je krásná jemná proste Ana :o) -
-
Jednoznačně souhlasím!!!
Matt je ztělesněný Christian *14* ,nikdo jiný se na tuto roli nehodí!! *3*
Mohla bych se na něj dívat do nekonečna :-) *14* *3*
-
-
Tak jako souhlasím... Ten výběr hlavního obsazení se prostře PŘÍŠERNÝ!!!! Vždyť Anastazie má být MLADÁ STUDENTKA a ne tahle herečka, co vypadá jak kdyby byla ve středních letech. Proti ní je obsazený Christian naprostý ucho!!! Šílený.... kdo tyhle dva vybral musel být slepý blázen. Kniha je skvělá, ale nevím nevím, jestli se na film nevykašlu, abych neztratila iluze o knize :-( DOST ZKLAMÁNÍ!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13*
-
Tak lidi vyšel ofiko první trailer a za mě musím říct, že je dost libovej, já se fakt těším :o))