Přejít na výpis diskuzí

Padesát odstínů šedi

FILM 12.8.2013 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Také jsem četla všechny tři díly do byly skvělé věřím že film bude dokonalý už se nemůžu dočkat a hlavě sem velmi zvědavá koho dají do hlavních rolí Christiana a Anastasie :)))
    • christiana ma hrat Matt Bomer a Anastasii Alexis Bledel
  • a máme tu další obsazení. Dle oficiálního účtu Fifty Shades of Grey na twitteru byla do role nejlepší přítelkyně Anastasie, Kate Kavanagh, obsazena herečka Eloise Mumford, tedy tato:

http://www.imdb.com/name/nm3037833/?ref_=nv_sr_1
  • Strašně mě štvou ty herci. Já chci Alexis a Matta *13* Tak dobře se k sobě hodily a oni to poserou!Na to se nebudu snad ani dívat...Prvně zaznělo, že budou hrát Alexia a Matt, tak proč to sakra mění??? Jsem zklamaná. Knížky jsou výborné, ale herci mi prostě nesedí.
    • úpne súhlasím ... bude mi ľúto sa na to pozerať ... do kelu .. keď čítam tú knihu proste si predstavujem ich dvoch a nikoho iného ... celé to pokazili .. :P *16*
    • Moje řeč taky mi to tak sedělo nejvíc :( Vždyť Dornan vypadá mladší než Dakota *8* Prostě hrůza. Jinak Matt tam nehraje protože tu roli odmítl :(
    • mě to taky štve *9*
    • no jo no, co naděláme, už je to takhle a budeme se s tím muset smířit. Kdo ví, třeba nás překvapí a bude to dobrý :)
      • nebo nás třeba překvapí že to naposled přeobsadí *7*
  • patty17
    Na americké stránce jsem před chvílí četla, že už jsou hlavní role obsazené. Christiana bude hrát Charlie Hunnam a Anastasii Dakota Johnson. Podle mě to měli hrát Matt Bomer a Alexis Bledel.
    • ted na to taky koukam ale kdyz se kouknes na youtube na vsechny ty videa vsude se tam objevuje matt bomer s alexis bledel a sou to vsechno sceny ktery sou v ty knizce navic tyhle jiny herci se na to opravdu nehodej porad doufam ze tam uvidim matta a alexis ty sou pro to jak stvoreny
      • Až na to, že všechny ty videa jsou "fanmade videa", vytvořená od lidí. Dobře sestříhaná, ale nejsou to ofiko videa. Natáčet se podle mě ještě nezačalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit