Přejít na výpis diskuzí

Padesát odstínů šedi

FILM 12.8.2013 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak objevila se zatím NEPOTVRZENÁ zpráva, že by Christiana měl hrát tento týpek: Jamie Dornan
    http://www.osobnosti.cz/jamie--dornan.php?utm_source=magazin&utm_medium=article&utm_campaign=related-object

No tak uvidíme :)
  • Je zajímavé, že na YouTube je daleko více trailerů s Alexis Bledel a Mattem Bomerem a upřímně řečeno mi tato dvojka sedí do rolí daleko víc než Jamie a Dakota. Podle knížky má mít Christian uhrančivý pohled, Jamie mi moc uhrančivý nepřipadá, na jinou roli snad, ale na hlavní nemá ... myslím, že zůstanu u knížek a své fantazie...
    • souhlasím
    • Máte pravdu taky se mě více líbí Alexis s Mettem.Sedí mi tam více než ti druzí a nechápu proč je vyměnily a nehrají to oni dva. *9*
  • A máme tu první foto, co říkáte?

http://popwatch.ew.com/2013/11/13/fifty-shades-grey-photos-jamie-dornan-dakota-johnson/

snad se načte celý odkaz :)
  • Jednoznačně nejlepší adepti jsou Matt a Alexis. Těm, které vybrali, hlavně mužské postavě, nebude možné tu roli věřit.
  • njn, ale jde o to jestli by i oni chtěli zajít v některých pasážích tak daleko ... ale je to škoda:( Alex by byla parádní
  • Tak lidičky, byli potvrzeni následující herci.

Christian Grey - Jamie Dornan
    Elliot Grey (bratr Christiana) - Luke Grimes
    José Rodriguez (kamarád Anastazie, fotograf) - Victor Rasuk
    Carla (matka Anastazie) - Jennifer Ehle

Takže asi tak :)
  • A tady ještě, je tam asi 5 fotek:

http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20483133_20754880,00.html#30051095
  • Příšerní herci,vůbec neodpovídají knize! Je vidět,že dobrých režiséru ubývá,když nedokážou ani pořádně obsadit film! Vždyt on je nemastnej,neslanej nemá žádný charisma nic,tento herec by se spíš hodil do filmu o Hittlerovi jako Dakota vypáá o proti němu jako 40 letá není výrazná ani nesmělá prostě hrozný!
    • naprostej souhlas puvodne sem se na ten film hrozne moc tesila a chtela jsem na nej jit do kina ale hrozne me zklamal tenhle vyber hercu ja newm jestli sou vsichni slepi ale copak to nevidej ze tyhle se tam proste absolutne nehodej a myslim si ze prave timto spatnym vyberem si urcite ubrali sledovanost.proste mel tam bejt Matt Bomer a Alexis Bledel, ja vim ze nekomu treba muze vadit ze je Matt homosexual atd ale on ma proste charisma a na Christiana je jak delanej zrovna tak Alexis u ty muze nekomu vadit ze uz ji je pres 30 a ze je zaskatulkovana gilmorka ale ona ma v sobe neco zvlastniho pusobi nevinne jako Anna proste tyhle 2 tam meli bejt
      • Jenže prostě nebudou, tak se s tím smiřte. Nikdo Vás nenutí na ten film do kina vůbec chodit nebo snad ano?
        • Neboj se. Myslím, že jim tímhel obsazení rolí klesne 70% navštěvnost kin.
  • Na tento film jsem se chtěla kouknout jen za podmínky, že tam bude hrát buď Ian a nebo Matt Boomer, což se nestalo :D Takže se na to nepodívám, protože mě to zas tak nezaujalo, ani knižně =D
  • V létě 2014

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit