Přejít na výpis diskuzí

Padesát odstínů šedi

FILM 12.8.2013 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevím, teď jsem se koukala na stránky IMDB a asi 10 minut jsem čuměla na fotky Dakoty a Charlieho a snažila jsem si představit si je ve filmu. Dakotu s tmavými vlasy, Charlieho oholeného, upraveného a jelikož jsem teď dočetla knihy, mám v živé paměti, co se tam děje, takže představivost jela naplno a já za sebe musím prostě říct, že si je tam dokážu představit :o)) Vážně jo :o)) Možná jsem si i při čtení takhle nějak oba představovala.
    Jsem ráda, že tam nedali nějak moc známe herce (já teda ani jednoho moc neznám).
    A ohledně Alexis. Ona se na to nehodí. Na to, že jí je už asi 30, pořád vypadá na 18 a je až moc nevinná a prostě taková ťuňta. A nedokážu si představit, že by se v postavě Anastasie měla z "ošklivého kačátka" proměnit v "labuť" :o)) Ona na to nemá. Pro mě to bude pořád jen Rory a nikdo víc.
    Kdežto Dakota, na tu se podívám a vidím to tam. Tu proměnu z kačátka na labuť :o) Nejdříve šedivá myška, poté okouzlující, reprezentativní a úspěšná žena, která dokáže Christiana zkrotit.
    U Alexis to prostě nevidím.
  • https://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA
  • Myslím, že se tam oba skvěle hodí :) Už se vážně těším :3 Jo a děcka, jak si tu tak čtu ty dřívější komenty - je to Matt BOMER, ne Boomer, nebo jak že jste to tady psali... -,- Jen takový postřeh ;)
    • děkuji, děkuji, děkuji :) konečně normální názor :) taky si myslím, že se tam oba moc hodí :)
  • Byl obsazen Hunnam a Dakota. Nechápu, hnus velebnosti. Režisér je asi slepý!
  • Tak co říkáte na film 50 odstínů šedi? Dle mého totální propadák,špatné obsazení i nerealistický herecký výkon, kniha je z 90% o sexu film je tak o 10% a zbytek je dost nepodstatný. Herci nejsou přirození nic tam není přirozené,tato dvojice naprosto k sobě nesedí ani do filmu ona je jako stará panna a on jako nacistický voják,ani nemají chování postav jak často si Anastazie kouše ret pořád Dakota za celý film 2x Christian je výbušný uzavřený nevyspitatelný a hlavně sexy, Jamie ten je monotonní jednotvárný bez emocí prostě jako by měl botox. Sice nejsem režisér ani herec,ale vzhledem k tomu jak je kniha napsaná velmi realisticky tak myslím že jak režisér tak herci měli tento styl respektovat. Tak že dle mého názoru kdo na to nemá koule tak nemá v tomto filmu nic dělat! Bohužel po chvalozpěvech je to totální fiasko na filmu mě nic nezaujalo.
    • Tak toto je pro me naprosto top komentar, presne tak to vidim i ja bohuzel :(
  • Četla jsem půlku prvního dílu...Dál to prostě nešlo...Větší hovadinu jsem v životě nečetla! Jsem čtenář a asi trochu náročnější...Po dlouhém přemýšlení jsem na to šla a film byl dokonalý! O 100% lepší než kniha, což se mi stalo poprvé v životě! :-D
  • prvotní obsazení bylo o 100% lepší... *3* ale třeba nás překvapí
    • Jaké prvotní obsazení máš na mysli? Žádné nebylo. Dakotu vybrali hned jako první do role Anastazie. Jediný, koho přeobsadili byla role Christiana. Nejdříve ho měl hrát Charlie Hunnam, ale ten to pak odřekl, tak obsadili Jamieho. Jestli máš na mysli Alexis a Matta, tak tě musím zklamat, ale ti do těchto rolí nikdy obsazeni oficiálně nebyli. Jen byli v návrhu na tyto role, spekulovalo se o nich a na základě jednoho "fanmade traileru" na internetu jsou všichni v.y.s.r.a.n.í. z toho, že tam nehrajou.
  • to sou sestřihy fanousku z jiných filmu ..ale uz se oficialne psalo ze tam bude Matt Bomer a Mila Kunis
    • cože? mila kunis tam hrat nema.. bude tam ta nejaka Dakota Jonson.
  • ja taky doufam zenas prekvapi protoze matt bomer a alexis bledel mi tam vic sedi
  • Prosim kdo tedy bude hrat Ch. a A.?
    • Jamie Dornan a Dakota Johnson

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit