-
nejlepší knížka na světě , a film bude ještě lepší .. :)))
-
Jsem opravdu zklamaná! Matt a Alexi by byli nejlepší. nejvíc se pro ty role hodí. Tito dva mi uplně zkazili dojem z toho příběhu. ne enlíbí se mi toto obsazení!
-
Měl by tam hrát Matt a Alexis,Hunnam s Dakotou se na ty role vůbec nehodí *16* *16*
-
Achich jo, myslela jsem si, že se tady můžou vést aspoň trošku inteligentní hovory k filmu, ale koukám, že tady se bude řešit jen a jen obsazení *9* "bože, jak to, že tam nebudou hrát Alexis a Matt", "obsazení je hrozné, nejlepší je Matt a Alexis", "když tam nebude hrát Matt a Alexis, na film nepůjdu". Jak dlouho to tady člověk bude muset číst?
-
Mě osobně se film líbil, taková "přisprostlá" romantika. Doufám, že bude pokračování *1*
-
Tento film hodnotim ako taky priemer,ani extra prepadak ale ani ziadne oscarove dielo....miestami trochu nudny ale dalo sa.Uvidime o com bude 2-ka =) az vobec bude=(
A co sa tyka hlavnych postav,Dakota v pohode(no v ulohe anastacie by som si vedela predstavit aj niekoho ineho)ale Jamie...cakala som viac...namiesto sexy tajomneho podnikatela mi skor pripadal ako nejaky psychopat :D sorry ale taky som z neho mala dojem.Myslim si, ze na postavu Greya to nebol velmi dobry vyber.Mozno keby ho hral napr Johnny depp,Aidan turner alebo taky Richard Armitage(ktori vedia pohladmi doslova vyrazit dych)...uz len vtedy by som odpadla =D -
Nevíte jestli se natáčí druhý (50 odstínů temnoty) a třetí(svobody) díl? A kdy bude premiéra toho 2 dílů? Děkuji
-
50 odstínů šedi je moje úplně nejoblíbenější knížka! S lásenkama jsme je všechny četly asi milionkrát! Jamie a Dakota jsou podle mě úplně nejlepší!!! Vždycky jsem si přála zažít něco jako Anastasie a mít svého pana Greye *14* *14* *14* Určitě tam se svým boyfriendem zajdu a třeba se i něco přiučm :-D
-
Upřímně si spíše představím Alexis a Matta... Příjde mi, že mezi nimi je ta jiskra, ale u Dakoty a Jamiem mi to vůbec nesedí. Mám strach, že se na ten film ani nepůjdu podívat, i když je kniha tak nádherná.
-
Docela jsem se těšila, ale fakt mě to zklamalo. Podle mě takhle D/s vztahy nevypadají a mistr Grey se choval dost podivně. Docela dobře je to popsané tady http://vibratory.net/clanky/s-psychicky-narusenym-milionarem-v-posteli-301/